SHAMBALA

Opinie

kolczyki MINDANAO

Bardzo ładne i przyciągają wzrok, są nietypowe i z miejsca koleżanki pytały skąd, gdzie i jak :) szybka dostawa do UK, dziękuję

Opinia pozytywna | 29-06-2020 23:00 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z piórkami BLUE FLUFFY

Koczyki kupiłam na prezent dla Koleżanki, bardzo jej się spodobały. Jestem po ogromnym wrażeniem prac Artystki. Piękne, niebanalne i efektowne. Polecam!

Opinia pozytywna | 22-05-2020 15:08 | Biżuteria / Kolczyki
Geometryczny regulowany pierścionek GRAPHITE II

Przepiękna bransoleta, misternie wykonana. Zalecam dopasowanie do przegubu przed zakupem ponieważ ładnie wygląda dopasowana. Adriana

Opinia pozytywna | 28-03-2020 06:48 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrne kolczyki sztyfty z pirytem RE

SUPER POLECAM

Opinia pozytywna | 03-03-2020 20:57 | Biżuteria / Kolczyki
Czerwone kolczyki tulipany w jasnym srebrze

Bardzo piękne i original. Jestem bardzo zadowolona

Opinia pozytywna | 20-02-2020 17:47 | Biżuteria / Kolczyki
Bransoleta srebrna na dłoń GLAMOUR

Przepiękne:)

Opinia pozytywna | 18-01-2020 09:12 | Biżuteria / Bransolety
kolczyki CORON

Bardzo efektowne kolczyki, pieknie wykonczone.

Opinia pozytywna | 13-12-2019 20:26 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki wkrętki KOBALTOWE PIÓRA

bardzo piękne

Opinia pozytywna | 07-12-2019 12:45 | Biżuteria / Kolczyki
Długie kolczyki AGUNG z czerwonymi piórami

świetne. dziekuje

Opinia pozytywna | 07-12-2019 12:45 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki KARAWANG

Bardzo lubię biżuterię tej artystki. Kolczyki są cudne, tylko zgubiła mi się jedna zatyczka i boję się, żeby to nie było notoryczne.

Opinia pozytywna | 27-09-2019 08:55 | Biżuteria / Kolczyki
Duży pierścionek ze srebrnymi kulkami ORBITAL XIV

Doskonale ze Sobą współbrzmimy:) Jestem Nim zauroczona i za Jego sprawą - wyjątkowa;)

Opinia pozytywna | 24-08-2019 00:25 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrne kolczyki wiszące SZMARAGDOWE LISTKI

Osobliwe, delikatne i urocze kolczyki z duszą...

Opinia pozytywna | 25-06-2019 19:07 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki wiszące NIEBIESKIE LISTKI

Oryginalne i piękne.

Opinia pozytywna | 12-06-2019 09:26 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki MAHAKAM

Śliczne, delikatne kolczyki. Świetnie wykonane. Prezentują się na prawdę ślicznie. Gorąco polecam tego artystę!!!

Opinia pozytywna | 18-05-2019 20:35 | Biżuteria / Kolczyki
THOT II

Ślicznie prezentują się na uchu

Opinia pozytywna | 12-05-2019 23:05 | Biżuteria / Kolczyki
THOT I

Ślicznie prezentują się na uchu i nie są drogie :-)

Opinia pozytywna | 12-05-2019 23:05 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrna bransoletka aangardowa POMARAŃCZA

Dzięki bardzo Pani Agnieszko Wyrób piękny dotarł na czas. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 25-04-2019 19:51 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki awangardowe FUKSJA

Kolczyki piękne i bardzo oryginalne. Są wyjątkowe. Bardzo dziękuję Pani Agnieszko za Pani pracę. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 18-04-2019 20:59 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki wiszące SZMARAGDOWE LISTKI

Kolczyki , które kupiłam są prześliczne. Bardzo dziękuję za miły i profesjonalny kontakt . Na pewno skorzystam nie raz z wyrobów artystki SHAMBALA. Serdecznie pozdrawiam i oczywiście polecam

Opinia pozytywna | 09-04-2019 18:55 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrna regulowana bransoleta fuksja amarant SULAMANI

Rewelacyjny kontakt, supr jakość, pięknie zapakowane. POLECAM!!!

Opinia pozytywna | 12-02-2019 17:31 | Biżuteria / Bransolety
SHAMBALA

SHAMBALA

w Trendymanii od: 2012-10-29
583 dostępne
385 sprzedanych
107 opinii  (97% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy