SHAMBALA

Opinie

Srebrne kolczyki wkrętki KOBALTOWE PIÓRA

bardzo piękne

Opinia pozytywna | 07-12-2019 12:45 | Biżuteria / Kolczyki
Długie kolczyki AGUNG z czerwonymi piórami

świetne. dziekuje

Opinia pozytywna | 07-12-2019 12:45 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki KARAWANG

Bardzo lubię biżuterię tej artystki. Kolczyki są cudne, tylko zgubiła mi się jedna zatyczka i boję się, żeby to nie było notoryczne.

Opinia pozytywna | 27-09-2019 08:55 | Biżuteria / Kolczyki
Duży pierścionek ze srebrnymi kulkami ORBITAL XIV

Doskonale ze Sobą współbrzmimy:) Jestem Nim zauroczona i za Jego sprawą - wyjątkowa;)

Opinia pozytywna | 24-08-2019 00:25 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrne kolczyki wiszące SZMARAGDOWE LISTKI

Osobliwe, delikatne i urocze kolczyki z duszą...

Opinia pozytywna | 25-06-2019 19:07 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki wiszące NIEBIESKIE LISTKI

Oryginalne i piękne.

Opinia pozytywna | 12-06-2019 09:26 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki MAHAKAM

Śliczne, delikatne kolczyki. Świetnie wykonane. Prezentują się na prawdę ślicznie. Gorąco polecam tego artystę!!!

Opinia pozytywna | 18-05-2019 20:35 | Biżuteria / Kolczyki
THOT II

Ślicznie prezentują się na uchu

Opinia pozytywna | 12-05-2019 23:05 | Biżuteria / Kolczyki
THOT I

Ślicznie prezentują się na uchu i nie są drogie :-)

Opinia pozytywna | 12-05-2019 23:05 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrna bransoletka aangardowa POMARAŃCZA

Dzięki bardzo Pani Agnieszko Wyrób piękny dotarł na czas. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 25-04-2019 19:51 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki awangardowe FUKSJA

Kolczyki piękne i bardzo oryginalne. Są wyjątkowe. Bardzo dziękuję Pani Agnieszko za Pani pracę. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 18-04-2019 20:59 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki wiszące SZMARAGDOWE LISTKI

Kolczyki , które kupiłam są prześliczne. Bardzo dziękuję za miły i profesjonalny kontakt . Na pewno skorzystam nie raz z wyrobów artystki SHAMBALA. Serdecznie pozdrawiam i oczywiście polecam

Opinia pozytywna | 09-04-2019 18:55 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrna regulowana bransoleta fuksja amarant SULAMANI

Rewelacyjny kontakt, supr jakość, pięknie zapakowane. POLECAM!!!

Opinia pozytywna | 12-02-2019 17:31 | Biżuteria / Bransolety
CUBE I

Ładne delikatne kolczyki. Obsługa ok. Polecam :)

Opinia pozytywna | 30-01-2019 19:32 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki ALDABRA

PIĘKNE!!! Dokładnie takie, jak na zdjęciach - Dziękuję Artystce za dopracowanie każdego szczegółu :)

Opinia pozytywna | 02-01-2019 13:45 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki DIORO

zaszczyt to nosić, ;-)

Opinia pozytywna | 26-11-2018 09:09 | Biżuteria / Kolczyki
pierścionek DIORO

piękny.

Opinia pozytywna | 26-11-2018 09:09 | Biżuteria / Pierścionki
Bransoleta MOYENNE

piękna biżuteria, polecam.

Opinia pozytywna | 26-11-2018 09:08 | Biżuteria / Bransolety
Długie kolczyki AGUNG z czerwonymi piórami

Kolczyki cudowne. Realizacja jak i kontakt z artystą błyskawiczny

Opinia pozytywna | 24-09-2018 16:50 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki LITTLE BLINK I

Delikaten, ladne kolczyczki,szybkie, sprawnie otrzymalam przesylke,polecam

Opinia pozytywna | 13-09-2018 12:46 | Biżuteria / Kolczyki
SHAMBALA

SHAMBALA

w Trendymanii od: 2012-10-29
516 dostępnych
350 sprzedanych
100 opinii  (97% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy