SHAMBALA

Opinie

kolczyki MAHAKAM

Śliczne, delikatne kolczyki. Świetnie wykonane. Prezentują się na prawdę ślicznie. Gorąco polecam tego artystę!!!

Opinia pozytywna | 18-05-2019 20:35 | Biżuteria / Kolczyki
THOT II

Ślicznie prezentują się na uchu

Opinia pozytywna | 12-05-2019 23:05 | Biżuteria / Kolczyki
THOT I

Ślicznie prezentują się na uchu i nie są drogie :-)

Opinia pozytywna | 12-05-2019 23:05 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrna bransoletka aangardowa POMARAŃCZA

Dzięki bardzo Pani Agnieszko Wyrób piękny dotarł na czas. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 25-04-2019 19:51 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki awangardowe FUKSJA

Kolczyki piękne i bardzo oryginalne. Są wyjątkowe. Bardzo dziękuję Pani Agnieszko za Pani pracę. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 18-04-2019 20:59 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki wiszące SZMARAGDOWE LISTKI

Kolczyki , które kupiłam są prześliczne. Bardzo dziękuję za miły i profesjonalny kontakt . Na pewno skorzystam nie raz z wyrobów artystki SHAMBALA. Serdecznie pozdrawiam i oczywiście polecam

Opinia pozytywna | 09-04-2019 18:55 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrna regulowana bransoleta fuksja amarant SULAMANI

Rewelacyjny kontakt, supr jakość, pięknie zapakowane. POLECAM!!!

Opinia pozytywna | 12-02-2019 17:31 | Biżuteria / Bransolety
CUBE I

Ładne delikatne kolczyki. Obsługa ok. Polecam :)

Opinia pozytywna | 30-01-2019 19:32 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki ALDABRA

PIĘKNE!!! Dokładnie takie, jak na zdjęciach - Dziękuję Artystce za dopracowanie każdego szczegółu :)

Opinia pozytywna | 02-01-2019 13:45 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki DIORO

zaszczyt to nosić, ;-)

Opinia pozytywna | 26-11-2018 09:09 | Biżuteria / Kolczyki
pierścionek DIORO

piękny.

Opinia pozytywna | 26-11-2018 09:09 | Biżuteria / Pierścionki
Bransoleta MOYENNE

piękna biżuteria, polecam.

Opinia pozytywna | 26-11-2018 09:08 | Biżuteria / Bransolety
Długie kolczyki AGUNG z czerwonymi piórami

Kolczyki cudowne. Realizacja jak i kontakt z artystą błyskawiczny

Opinia pozytywna | 24-09-2018 16:50 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki LITTLE BLINK I

Delikaten, ladne kolczyczki,szybkie, sprawnie otrzymalam przesylke,polecam

Opinia pozytywna | 13-09-2018 12:46 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki SUNG

Kolczyki piękne, szlachetne, niepowtarzalne. Kolor na zdjęciu dużo jaśniejszy. Wymiary tez nieco mniejsze w rzeczywistości. Ale jest satysfakcja;))).

Opinia pozytywna | 27-07-2018 13:13 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki TUI

Dziękuje ładne kolczyki, wszyscy moi znajomi tez je lubią

Opinia pozytywna | 25-06-2018 14:29 | Biżuteria / Kolczyki
ORBITAL IX

Dziękuje bardzo ładny pierścionek, szybka wysyłka do Australii

Opinia pozytywna | 25-06-2018 14:28 | Biżuteria / Pierścionki
Eleganckie granatowe kolczyki srebrne SAMPAN

100% satysfakcji. Bardzo dziekuje!

Opinia pozytywna | 18-06-2018 22:25 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki SULE

100% satysfakcji. Bardzo dziekuje!

Opinia pozytywna | 18-06-2018 22:25 | Biżuteria / Kolczyki
THOT III

Piekne

Opinia pozytywna | 07-06-2018 15:50 | Biżuteria / Kolczyki
SHAMBALA

SHAMBALA

w Trendymanii od: 2012-10-29
496 dostępnych
1 na zamówienie
325 sprzedanych
94 opinie  (97% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy