SHAMBALA

Opinie

Srebrny pierścionek z tytanem ROSSA

Super ,wraz z wisiorem fajny komplet

Opinia pozytywna | 06-12-2020 23:32 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrny wisior z tytanem ROSSA

Dobry wybór ,mojej Dziewczynie sie bardzo spodobał komplet z pierścionkiem ,nosi go często.

Opinia pozytywna | 06-12-2020 23:31 | Biżuteria / Wisiory
kolczyki miętowe SINTANG

wszystko OK, piękne kolczyki

Opinia pozytywna | 06-12-2020 15:12 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki koła SCARLET ROSES

Piękne, oryginalne kolczyki. Przeglądąłam je od miesięcy, aż w końcu zdecydowałam się kupić. :) Polecam:)

Opinia pozytywna | 11-11-2020 10:45 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki z karborundem

Kolczyki są piękne, polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 04-08-2020 10:10 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki z karborundem

Bardzo ładne kolczyki a moja buzia tak wyglada jak je zakładam????

Opinia pozytywna | 26-07-2020 01:04 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki koła fuksja

Bardzo ładne i oryginalne kolczyki, wysoka jakość wykonania.

Opinia pozytywna | 14-07-2020 20:40 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki MINDANAO

Bardzo ładne i przyciągają wzrok, są nietypowe i z miejsca koleżanki pytały skąd, gdzie i jak :) szybka dostawa do UK, dziękuję

Opinia pozytywna | 29-06-2020 23:00 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z piórkami BLUE FLUFFY

Koczyki kupiłam na prezent dla Koleżanki, bardzo jej się spodobały. Jestem po ogromnym wrażeniem prac Artystki. Piękne, niebanalne i efektowne. Polecam!

Opinia pozytywna | 22-05-2020 15:08 | Biżuteria / Kolczyki
Geometryczny regulowany pierścionek GRAPHITE II

Przepiękna bransoleta, misternie wykonana. Zalecam dopasowanie do przegubu przed zakupem ponieważ ładnie wygląda dopasowana. Adriana

Opinia pozytywna | 28-03-2020 06:48 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrne kolczyki sztyfty z pirytem RE

SUPER POLECAM

Opinia pozytywna | 03-03-2020 20:57 | Biżuteria / Kolczyki
Czerwone kolczyki tulipany w jasnym srebrze

Bardzo piękne i original. Jestem bardzo zadowolona

Opinia pozytywna | 20-02-2020 17:47 | Biżuteria / Kolczyki
Bransoleta srebrna na dłoń GLAMOUR

Przepiękne:)

Opinia pozytywna | 18-01-2020 09:12 | Biżuteria / Bransolety
kolczyki CORON

Bardzo efektowne kolczyki, pieknie wykonczone.

Opinia pozytywna | 13-12-2019 20:26 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki wkrętki KOBALTOWE PIÓRA

bardzo piękne

Opinia pozytywna | 07-12-2019 12:45 | Biżuteria / Kolczyki
Długie kolczyki AGUNG z czerwonymi piórami

świetne. dziekuje

Opinia pozytywna | 07-12-2019 12:45 | Biżuteria / Kolczyki
kolczyki KARAWANG

Bardzo lubię biżuterię tej artystki. Kolczyki są cudne, tylko zgubiła mi się jedna zatyczka i boję się, żeby to nie było notoryczne.

Opinia pozytywna | 27-09-2019 08:55 | Biżuteria / Kolczyki
Duży pierścionek ze srebrnymi kulkami ORBITAL XIV

Doskonale ze Sobą współbrzmimy:) Jestem Nim zauroczona i za Jego sprawą - wyjątkowa;)

Opinia pozytywna | 24-08-2019 00:25 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrne kolczyki wiszące SZMARAGDOWE LISTKI

Osobliwe, delikatne i urocze kolczyki z duszą...

Opinia pozytywna | 25-06-2019 19:07 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki wiszące NIEBIESKIE LISTKI

Oryginalne i piękne.

Opinia pozytywna | 12-06-2019 09:26 | Biżuteria / Kolczyki
SHAMBALA

SHAMBALA

w Trendymanii od: 2012-10-29
442 dostępne
1 na zamówienie
451 sprzedanych
134 opinie  (98% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy