Sol

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Śnieżna Pantera, szeroka wyplatana bransoleta, beading

Przepiękna bransoleta, misternie wykonana. Zalecam dopasowanie do przegubu przed zakupem ponieważ ładnie wygląda dopasowana. Adriana

Opinia pozytywna | 28-03-2020 06:47 | Biżuteria / Bransolety
Ilúve - Monkey Head Nebula I, szeroka wyplatana bransoleta, beading

Przepiękna bransoleta, misternie wykonana. Zalecam dopasowanie do przegubu przed zakupem ponieważ ładnie wygląda dopasowana. Adriana

Opinia pozytywna | 28-03-2020 06:46 | Biżuteria / Bransolety
Zamówienie specjalne

Piękne

Opinia pozytywna | 08-03-2020 12:02 | Biżuteria / Inne
Cire, fioletowo-srebrne wieczorowe kolczyki, beading

Piękne

Opinia pozytywna | 08-03-2020 12:02 | Biżuteria / Kolczyki
Gealai, srebrne ślubne kolczyki, beading

Piękne

Opinia pozytywna | 08-03-2020 12:02 | Biżuteria / Kolczyki
Auri, granatowo-złote wieczorowe kolczyki, beading

Rewelacja! Przepięknie wykonane, z największą starannością, kobiece, eleganckie. Miłym dodatkiem ładne opakowanie. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 28-02-2020 19:06 | Biżuteria / Kolczyki
Sear, granatowo-srebrne wieczorowe kolczyki, beading

Kolczyki niezwykle efektowne. Pięknie się mienią. Istniała możliwość ich skrócenia, co było dla mnie ważne. Nieco długi czas oczekiwania na nie, ale w końcu dotarły na czas!

Opinia pozytywna | 13-02-2020 14:40 | Biżuteria / Kolczyki
Lair I, kolczyki z rubinami, beading

Śliczne, bardzo starannie wykonane koczyki. Jestem bardzo zadowolona!!!

Opinia pozytywna | 09-01-2020 18:07 | Biżuteria / Kolczyki
Gabhir, turkusowe "indiańskie" kolczyki, beading

Super kolczyki, precyzyjnie wykonane, 100% satysfakcji z zakupu.

Opinia pozytywna | 02-01-2020 11:58 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie specjalne

Jestem niesamowicie zadowolony. Smok piękny, realizacja zgodna z obietnicą mimo napiętego okresu przedświątecznego.

Opinia pozytywna | 20-12-2019 11:33 | Biżuteria / Wisiory
Aurora Flower, szpila, broszka, beading

Przepiękna szpilka, gratuluję pomysłu i życzę Artyście kolejnych udanych projektów !!!

Opinia pozytywna | 04-09-2019 15:27 | Biżuteria / Broszki
Myricae, pierścionek z agatem brazylijskim, beading

Pierścionek dorabiany na moje zamówienie do kolczyków. Śliczny, subtelny, pięknie prezentuje się na dłoni stanowiąc zgrany komplecik z kolczykami. Serdeczne podziękowania dla Pani Ani :)

Opinia pozytywna | 26-11-2018 20:32 | Biżuteria / Pierścionki
Myricae, kolczyki z agatami brazylijskimi, haft koralikowy

Bardzo eleganckie, delikatne kolczyki wykonane jak zwykle z niezwykłą dokładnością i pieczołowitością.

Opinia pozytywna | 26-11-2018 20:30 | Biżuteria / Kolczyki
Almir, ażurowy naszyjnik z labradorytem, haft koralikowy, beading

Piękny ja wszystko co u Pani zamówiłam

Opinia pozytywna | 26-11-2018 10:58 | Biżuteria / Naszyjniki
Heliotrope, kolczyki z kryształami Swarovskiego, beading

Śliczne

Opinia pozytywna | 26-11-2018 10:57 | Biżuteria / Kolczyki
Violeta, ażurowe kolczyki z kryształkami, beading

Ok

Opinia pozytywna | 26-11-2018 10:57 | Biżuteria / Kolczyki
Ilúve - Space II, wisior z labradorytem, haft koralikowy

Piękny :)

Opinia pozytywna | 26-11-2018 10:57 | Biżuteria / Wisiory
Kol, eleganckie kolczyki z onyksem, beading

kolczyki piękne i starannie wykonane, polecam Artystkę - także za sprawny i sympatyczny kontakt

Opinia pozytywna | 15-11-2018 10:19 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie specjalne

Jestem zachwycona, i biżuterią (jakością wykonania, kunsztem pracy, oryginalnością) jak również kontaktem z Panią Anną. Niezwykle otwarta, empatyczna, pomocna Osoba. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 04-09-2018 15:53 | Biżuteria / Wisiory
Księżyce silver night, kolczyki z kryształami Swarovskiego, beading

Piękne, oryginalne, kobiece, delikatne a jednocześnie wyraziste. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 04-09-2018 15:52 | Biżuteria / Kolczyki
Sol

Sol

w Trendymanii od: 2009-07-13
283 dostępne
3 na zamówienie
140 sprzedanych
44 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy