Sol

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Myricae, pierścionek z agatem brazylijskim, beading

Pierścionek dorabiany na moje zamówienie do kolczyków. Śliczny, subtelny, pięknie prezentuje się na dłoni stanowiąc zgrany komplecik z kolczykami. Serdeczne podziękowania dla Pani Ani :)

Opinia pozytywna | 26-11-2018 20:32 | Biżuteria / Pierścionki
Myricae, kolczyki z agatami brazylijskimi, haft koralikowy

Bardzo eleganckie, delikatne kolczyki wykonane jak zwykle z niezwykłą dokładnością i pieczołowitością.

Opinia pozytywna | 26-11-2018 20:30 | Biżuteria / Kolczyki
Almir, ażurowy naszyjnik z labradorytem, haft koralikowy, beading

Piękny ja wszystko co u Pani zamówiłam

Opinia pozytywna | 26-11-2018 10:58 | Biżuteria / Naszyjniki
Heliotrope, kolczyki z kryształami Swarovskiego, beading

Śliczne

Opinia pozytywna | 26-11-2018 10:57 | Biżuteria / Kolczyki
Violeta, ażurowe kolczyki z kryształkami, beading

Ok

Opinia pozytywna | 26-11-2018 10:57 | Biżuteria / Kolczyki
Ilúve - Space II, wisior z labradorytem, haft koralikowy

Piękny :)

Opinia pozytywna | 26-11-2018 10:57 | Biżuteria / Wisiory
Kol, eleganckie kolczyki z onyksem, beading

kolczyki piękne i starannie wykonane, polecam Artystkę - także za sprawny i sympatyczny kontakt

Opinia pozytywna | 15-11-2018 10:19 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie specjalne

Jestem zachwycona, i biżuterią (jakością wykonania, kunsztem pracy, oryginalnością) jak również kontaktem z Panią Anną. Niezwykle otwarta, empatyczna, pomocna Osoba. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 04-09-2018 15:53 | Biżuteria / Wisiory
Księżyce silver night, kolczyki z kryształami Swarovskiego, beading

Piękne, oryginalne, kobiece, delikatne a jednocześnie wyraziste. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 04-09-2018 15:52 | Biżuteria / Kolczyki
Celebros II, wisior ze srebrnym obsydianem, haft koralikowy

Biżuteria jak zawsze oryginalna i piękna. Szczerze polecam i dziekuję poraz kolejny za udany zakup :)

Opinia pozytywna | 06-04-2018 22:35 | Biżuteria / Wisiory
Celebros, wisior ze srebrnym obsydianem, haft koralikowy

Będę monotematyczna, ale trudno nachwalić się Panią Anię za Jej kunszt, artyzm i świetną obsługę klienta, który czuje się dopieszczony w każdym calu kupując cudowności takie jak na zdjęciu. Pozdrawiam serdecznie Pani Aniu dziękując po raz kolejny za udane zakupy (zrobiłam sobie prezent na urodziny, a co!)

Opinia pozytywna | 22-02-2018 22:02 | Biżuteria / Wisiory
Celebros II, kolczyki ze srebrnymi obsydianami, haft koralikowy

Nawet nie myślałam, że obsydiany są tak pięknymi kamieniami. Szlachetny wygląd biżuterii, kolczyki w rzeczywistości ładniejsze niż na zdjęciach, o ile to w ogóle możliwe ;) Dziękuję i polecam zakupy u Sol.

Opinia pozytywna | 22-02-2018 21:57 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie specjalne

Po raz kolejny nie zawiodłam się na Pani Ani. Kolczyki bardzo ładne, dorobione na moją prośbę do złotego kompletu. Precyzyjnie wykonane, bardzo spektakularne. Jak zwykle świetny kontakt, błyskawiczna przesyłka, a biżuteria zapakowana w śliczne metalowe pudełeczka. Ogromny pozytyw. Dziękuję i szczerze polecam.

Opinia pozytywna | 22-02-2018 21:55 | Biżuteria / Kolczyki
Celebros II, wisior ze srebrnym obsydianem, haft koralikowy

Wspaniały, królewski wisior. Zdjęcia nie oddają jego wyjątkowej urody, oryginalności i piękna. Osoba nim obdarowana jest wręcz zauroczona. Serdecznie dziękuję za szybką wysyłkę, na której bardzo mi zależało. Szczerze polecam zakupy u Sol (ja już wiem na 100 procent, że będę stałą klientką ;)) Pozdrawiam serdecznie :)

Opinia pozytywna | 07-02-2018 23:03 | Biżuteria / Wisiory
Zamówienie specjalne

Komplecik robiony na zamówienie przepiękny. Biżuteria koronkowa, starannie i pieczołowicie wykonana, wręcz zjawiskowa. Kontakt bardzo dobry, fachowa porada. Przesyłka po zrobieniu i opłaceniu zamówienia błyskawiczna, a do tego wszystko zapakowane w eleganckie metalowe pudełeczka ozdobione słodkimi kwiatuszkami. Polecam gorąco! To moje pierwsze zakupy, ale jestem pewna na sto procent, że wrócę po jeszcze! ;) Dziękuję serdecznie! :)

Opinia pozytywna | 03-02-2018 15:35 | Biżuteria / Komplety
Crystal Copper, kolczyki z kryształami Swarovskiego, beading

Przepiękne kolczyki, robią niesamowite wrażenie. Serdecznie dziękuję i gorąco polecam zakupy u Sol.

Opinia pozytywna | 29-12-2017 18:34 | Biżuteria / Kolczyki
Blue Lagoon, wisior z labradorytem, haft koralikowy

Niezwykle piękny wisior, kamień jest piękniejszy niż na zdjęciu. Precyzyjne i dokładne wykonanie naszyjnika. Gratis dodane piękne pudełko, idealnie na prezent. Gorąco polecam! Z przyjemnością wrócę po kolejny zakup.

Opinia pozytywna | 16-12-2017 10:46 | Biżuteria / Wisiory
Ażurowa kropla z korala, beading

Jestem bardzo zadowolona z zakupu !, bardzo dobry kontakt z artystą :) Polecam

Opinia pozytywna | 11-09-2017 10:39 | Biżuteria / Wisiory
Zamówienie specjalne

Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia. Artysta, który robił kolczyki zawsze natychmiast odpowiadał na moje pytania, a efekt końcowy.......WOOOW!!!

Opinia pozytywna | 29-07-2017 21:07 | Biżuteria / Kolczyki
Silver night, kolczyki z kryształami Swarovskiego, beading

szybka wysylaka piekinie zapakowana zawsze, biżuteria zjawiskowa i jedyna w swoim rodzaju , polecam

Opinia pozytywna | 04-05-2017 08:20 | Biżuteria / Kolczyki
Sol

Sol

w Trendymanii od: 2009-07-13
241 dostępnych
3 na zamówienie
111 sprzedanych
33 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy