Sol

Opinie pozytywne

0

Neutralne

0

Negatywne

Orinys, smocza bransoleta cuff, beading

Wydałam negatywną opinię na temat dostarczenia zamówionej bransoletki. Obecnie zmieniam tę opinię, ponieważ przesyłka szczęśliwie dotarła dzięki rzeczowej informacji Artystki co jej dostarczenia. Niezależnie więc od mojej niezmienionej opinii co do niewystarczającej sprawności działania operatora Poczta Polska, chcę podkreślić, że Artystka postąpiła rzetelnie, kontakt z nią był zapewniony, a nade wszystko zamówiona bransoletka spełniła w pełni oczekiwania. Jest naprawdę śliczna. Ma piękne kolory i jest starannie wykonana. Mogę ją z czystym sumieniem polecić.

Opinia pozytywna | 06-04-2021 12:20 | Biżuteria / Bransolety
Ilúve - Crab Nebula I, szeroka wyplatana bransoleta, beading

Wszystko dobrze, Dziękuję!

Opinia pozytywna | 20-03-2021 17:24 | Biżuteria / Bransolety
Aften, kolczyki z labradorytami, haft koralikowy

Przepiękne. Mąż stwierdził, że kolczyki wyglądają jakby miały 500 lat, jak misterne działo pradawnych mistrzów sztuki jubilerskiej. Kiedy zobaczyłam je na zdjęciach po prostu wiedziałam, że są dla mnie. Przemówiły do mnie. Na żywo jeszcze piękniejsze. Kunszt i precyzja wykonania nieporównywalne z niczym, co widziałam wcześniej. Roztaczają czar minionych epok. Kolczyki z duszą i wielką klasą.

Opinia pozytywna | 18-01-2021 17:58 | Biżuteria / Kolczyki
Yashil, szmaragdowe kolczyki z kryształami Swarovskiego, beading

Szybka wysyłka, dobry kontakt z artystką, a najważniejsze - dziewczyna zachwycona ;)

Opinia pozytywna | 17-12-2020 20:19 | Biżuteria / Kolczyki
Śnieżna Pantera, szeroka wyplatana bransoleta, beading

Piękna, irbis jak żywy. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 12-08-2020 15:30 | Biżuteria / Bransolety
Ażurowe krople z hematytu I, kolczyki, beading

Kolczyki są zachwycające. Wysyłka w ciągu 3 dni. Jestem bardzo zadowolona

Opinia pozytywna | 25-06-2020 14:06 | Biżuteria / Kolczyki
Yashil, szmaragdowe kolczyki z kryształami Swarovskiego, beading

Bardzo piękne. Starannie wykonane. Robią wrażenie. Polecam.

Opinia pozytywna | 02-06-2020 19:15 | Biżuteria / Kolczyki
Mithril, bransoletka z fasetowanym labradorytem, beading

Piękna bransoletka. Szybka wysyłka

Opinia pozytywna | 18-05-2020 08:23 | Biżuteria / Bransolety
Eye of the Tiger, szeroka wyplatana bransoleta, beading

Dawno nie widziałam tak przepięknej rzeczy. Ma Pani rację, że zdjęcie nie oddaje blasku biżuterii. Jest Pani bardzo zdolną artystką. Podziwiam. Dziękuję. Wrócę na pewno.

Opinia pozytywna | 04-05-2020 20:34 | Biżuteria / Bransolety
Śnieżna Pantera, szeroka wyplatana bransoleta, beading

Przepiękna bransoleta, misternie wykonana. Zalecam dopasowanie do przegubu przed zakupem ponieważ ładnie wygląda dopasowana. Adriana

Opinia pozytywna | 28-03-2020 06:47 | Biżuteria / Bransolety
Ilúve - Monkey Head Nebula I, szeroka wyplatana bransoleta, beading

Przepiękna bransoleta, misternie wykonana. Zalecam dopasowanie do przegubu przed zakupem ponieważ ładnie wygląda dopasowana. Adriana

Opinia pozytywna | 28-03-2020 06:46 | Biżuteria / Bransolety
Zamówienie specjalne

Piękne

Opinia pozytywna | 08-03-2020 12:02 | Biżuteria / Inne
Cire, fioletowo-srebrne wieczorowe kolczyki, beading

Piękne

Opinia pozytywna | 08-03-2020 12:02 | Biżuteria / Kolczyki
Gealai, srebrne ślubne kolczyki, beading

Piękne

Opinia pozytywna | 08-03-2020 12:02 | Biżuteria / Kolczyki
Auri, granatowo-złote wieczorowe kolczyki, beading

Rewelacja! Przepięknie wykonane, z największą starannością, kobiece, eleganckie. Miłym dodatkiem ładne opakowanie. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 28-02-2020 19:06 | Biżuteria / Kolczyki
Sear, granatowo-srebrne wieczorowe kolczyki, beading

Kolczyki niezwykle efektowne. Pięknie się mienią. Istniała możliwość ich skrócenia, co było dla mnie ważne. Nieco długi czas oczekiwania na nie, ale w końcu dotarły na czas!

Opinia pozytywna | 13-02-2020 14:40 | Biżuteria / Kolczyki
Lair I, kolczyki z rubinami, beading

Śliczne, bardzo starannie wykonane koczyki. Jestem bardzo zadowolona!!!

Opinia pozytywna | 09-01-2020 18:07 | Biżuteria / Kolczyki
Gabhir, turkusowe "indiańskie" kolczyki, beading

Super kolczyki, precyzyjnie wykonane, 100% satysfakcji z zakupu.

Opinia pozytywna | 02-01-2020 11:58 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie specjalne

Jestem niesamowicie zadowolony. Smok piękny, realizacja zgodna z obietnicą mimo napiętego okresu przedświątecznego.

Opinia pozytywna | 20-12-2019 11:33 | Biżuteria / Wisiory
Aurora Flower, szpila, broszka, beading

Przepiękna szpilka, gratuluję pomysłu i życzę Artyście kolejnych udanych projektów !!!

Opinia pozytywna | 04-09-2019 15:27 | Biżuteria / Broszki
Sol

Sol

w Trendymanii od: 2009-07-13
315 dostępnych
3 na zamówienie
171 sprzedanych
53 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy