solo kolektyw

Opinie

drzewo

Piękna i bardzo oryginalna ozdoba wnętrza.

Opinia pozytywna | 05-01-2011 19:56 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
laguna

CUDNA PATERA, TAK BARDZO ZBLIŻONA DO NATURY, JAKBY BYŁA JEJ DZIEŁEM. SUROWA FORMA, REWELACYJNA KOLORYSTYKA ... WSZYSTKO ZAPIERA DECH W PIERSIACH ... A DO TEGO PRZEŚLICZNY GRATISIK ! PANI DOROTKO - DZIĘKUJĘ SERDECZNIE !!!

Opinia pozytywna | 23-12-2010 19:04 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kula na kadzidło

Ładne i praktyczne. Polecam

Opinia pozytywna | 08-12-2010 14:02 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kawa cynamonowo-pomarańczowa

Bardzo szybka wysyłka.Filiżanki w rzeczywistości są o wiele piękniejsze.POZDRAWIAM

Opinia pozytywna | 07-12-2010 14:37 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
krater

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, a odebrany towar zrobił jeszcze lepsze wrażenie niż oglądany na zdjęciu.

Opinia pozytywna | 24-11-2010 18:08 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kolorowe łezki

Jestem zachwycona paterą wykonaną przez "solo kolektyw". Jest naprawdę prześliczna:). Myślę, że będę jeszcze częściej zaglądać na stronę tej galerii:)

Opinia pozytywna | 23-11-2010 08:38 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
wsi spokojna

...wsi wesoła! naprawdę piękna patera. dziękuję za gratisa Pani Dorotko!pozdrawiam

Opinia pozytywna | 21-10-2010 19:33 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
nieopierzona poczciwina

piękny

Opinia pozytywna | 14-10-2010 00:13 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
pomarańcza w czekoladzie

piękna

Opinia pozytywna | 14-10-2010 00:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
starsze panie dobrze karmią

Rozbrajająca nazwa dla gołąbka;-)ptak świetny, przesyłka błyskawiczna. Dziękuję za kolejny udany zakup i pozdrawiam serdecznie.

Opinia pozytywna | 20-08-2010 17:58 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
zawijasy

Patery są prześliczne. Z zewnątrz jakby wykute, w środki zachwycające energetyczną czerwienią. Trochę zaskoczyło mnie tylko, że są tak płaskie. Nie wiem czemu spodziewałam się czegoś na kształt miseczek. :)

Opinia pozytywna | 21-06-2010 17:05 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
złota parka

Urocza parka - piekny projekt i wykonanie. Dziekujemy

Opinia pozytywna | 20-06-2010 15:56 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
wazon

O wiele piękniej się prezentuje na żywo niż na zdjęciu:-) jestem bardzo zadowolona:-)

Opinia pozytywna | 06-04-2010 19:47 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
trawa morska

Uwielbiam Pani naczynia:) Dziękuję.

Opinia pozytywna | 25-03-2010 18:55 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
morska misa

Bardzo dziękuję Pani Doroto:) Zakupy u Pani to duża przyjemnośc.

Opinia pozytywna | 25-03-2010 18:54 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
niebieska miłość

Niebieski Ptak już się zakochał :) Para IDEALNA ! Dziękuję Pani Solo Kolektyw !!!!!!! WSZYSTKO SUPER !!

Opinia pozytywna | 23-03-2010 13:56 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
granat

Matowa patera i szkliwiony granat razem wyglądają obłędnie. SOLO KOLEKTYW tworzy cuda z ceramiki !! Polecam serdecznie ! Każda praca jest dopracowana. Najpiękniejszy komplet do kadzidełek jaki widziałam. POLECAM !!

Opinia pozytywna | 15-02-2010 15:29 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
niebieski ptak

Niebieski Ptak jest CUDOWNY !! Już siedzi na nocnym stoliku :) Chcę go widzieć zaraz po przebudzeniu - jest piękny. Teraz czekam na Niebieską Miłość :)

Opinia pozytywna | 15-02-2010 15:28 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
pomarańczowy czubek

Właśnie wróciłam od rodziców, gdzie "czubek" znalazł godne siebie miejsce wśród zieleni i prezentuje się nader okazale ;-))) Dziękuję z opóźnieniem, ale naprawdę szczerze :-)

Opinia pozytywna | 07-02-2010 19:54 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
grafitowa parka

Niby surowy grafit, a tyle ciepla i uroku.

Opinia pozytywna | 12-12-2009 19:37 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
solo kolektyw

solo kolektyw

w Trendymanii od: 2009-02-24
1 dostępny
170 sprzedanych
88 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"