stobieckidesign

Opinie pozytywne

0

Neutralne

0

Negatywne

COMME NOS GRANDMERES- kolczyki ażurowe z kryształami Swarovskiego

Bardzo dziękuję za klasykę i oryginalność. SUPER!

Opinia pozytywna | 21-08-2009 10:37 | Biżuteria / Kolczyki
SEN ZEGARMISTRZA - pierścionek w stylu ART DECO II

Absolutnie fantastyczna biżuteria.... Absolutnie fantastyczny autor...

Opinia pozytywna | 06-07-2009 00:39 | Biżuteria / Pierścionki
SEN ZEGARMISTRZA - wisiorek w stylu ART DECO

Oryginalna, jednostkowa, niezwykła.... jak jej autor...

Opinia pozytywna | 06-07-2009 00:38 | Biżuteria / Wisiory
JACK SPARROW- custom design dla Izy

Pierścionek jest absolutnie przepiękny - połączenie surowego dębu o chłodnym odcieniu brązu z oksydowanym srebrem i eleganckimi ażurami to strzał w dziesiątkę. Wykonanie rewelacyjne - dziękuję Kuba :)

Opinia pozytywna | 14-04-2009 11:40 | Biżuteria / Pierścionki
SKRZYDLATE RÓŻE- kolczyki srebrne

Dziękuję,bardzo oryginalne... skojarzenia trochę związane z lotnictwem :)

Opinia pozytywna | 05-04-2009 19:22 | Biżuteria / Kolczyki
AŻUROWY LABIRYNT kolczyki z zieloną cyrkonią

Śliczne kolczyki. Bardzo ładnie wyglądają na uszach. Cudo!!! Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 30-03-2009 20:53 | Biżuteria / Kolczyki
SECESYJNA INSPIRACJA- bransoletka z pereł i czarnego dębu

Bransoleta jest piękna - zdjęcia w pełni oddają rzeczywistość. Błyskawiczna przesyłka. Bardzo dziękuję panie Jakubie.

Opinia pozytywna | 10-12-2008 14:29 | Biżuteria / Bransolety
ARGUSOWE OKO- pierścionek otwarty

Piękny i oryginalny - zdjęcia w pełni oddają rzeczywistość. Błyskawiczna przesyłka i bardzo miły kontakt. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 08-12-2008 22:53 | Biżuteria / Pierścionki
SECESYJNA INSPIRACJA - bransoletka z pereł i korala

Bransoletka dorownuje swym pięknem pierścionkowi. Nie mogę od nich po prostu oderwać oczu... Jeszcze raz bardzo dziękuję za tak przepiękne dziela sztuki.

Opinia pozytywna | 08-12-2008 22:31 | Biżuteria / Bransolety
SPLENDEUR - pierścionek ażurowy z koralem

Pierścionek jest przepiękny - oryginalny i niezwykle precyzyjnie wykonany. Podziwiam pomysl i jego wykonanie. Bardzo dziękuję Panie Kubo.

Opinia pozytywna | 08-12-2008 22:29 | Biżuteria / Pierścionki
TRWAŁÓŚĆ PAMIĘCI- kolczyki z tarczami od zegarków

Kolczyki są naprawdę super, bardzo oryginalny pomysł, profesjonalne wykonanie. Na pewno jeszcze nie jedne zakupy u Pana zrobię :)

Opinia pozytywna | 03-12-2008 11:22 | Biżuteria / Kolczyki
SEN ZEGARMISTRZA - wisiorek z błękitną cyrkonią

wisiorek robi niesamowite wrażenie bo poza przepięknym wykonaniem i niezwykłym projektem - ma duszę ... cudny jest ten sen zegarmistrza ...:)

Opinia pozytywna | 30-11-2008 07:54 | Biżuteria / Wisiory
SEN ZEGARMISTRZA 3- pierścionek z mechanizmem zegarkowym

Piękny i zwraca uwagę :)

Opinia pozytywna | 22-11-2008 00:24 | Biżuteria / Pierścionki
Spinki do mankietów z drewnem dębu

Idealny prezent dla bardzo wymagającego faceta- tego właśnie potrzebowałam...(:

Opinia pozytywna | 21-11-2008 22:39 | Biżuteria / Dla mężczyzn
TRIBAL- wisiorek z czarnym dębem

Piękny, oryginalny wisior. Aż żałuję, że nie będzie mój. I bardzo miła obsługa. Zakup biżuterii tego Artysty to przyjemność.

Opinia pozytywna | 21-11-2008 11:00 | Biżuteria / Wisiory
SERDUSZKO SWAROVSKI- wisiorek z cyrkoniami i kryształem Swarovskiego

Piękny wisiorek, zdjęcia bardzo dobrze oddają jego wygląd. Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Polecam wszystkim.

Opinia pozytywna | 21-11-2008 10:55 | Biżuteria / Wisiory
BLACK & WHITE- kolczyki z kryształami Swarovskiego (ZAREZERWOWANE dla Pani Janickiej)

Kolczyki równie piękne jak wisior i równie starannie wykonane, piękna unikatowa biżuteria, absolutnie godna polecenia, dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 21-11-2008 10:39 | Biżuteria / Kolczyki
BLACK & WHITE- wisiorek z kryształem Swarovskiego (ZAREZERWOWANY dla Pani Janickiej)

Piękny wisior, wykonany z najwyższą precyzją i dbałością o każdy detal, ponadto bardzo miły i rzeczowy kontakt z Artystą, dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 21-11-2008 10:37 | Biżuteria / Wisiory
TRWAŁÓŚĆ PAMIĘCI- broszka z tarczami od zegarków 2

przepiękna broszka " z duszą" . Doskonałe wykonanie, świetny projekt, oryginalny drobiazg który nadaje charakteru najzwyklejszej kreacji :) jestem pełna zachwytu! dziękuję !!!

Opinia pozytywna | 15-11-2008 12:52 | Biżuteria / Broszki
KOSMICZNA HUŚTAWKA z labradorytem- rezerwacja dla Pani Beaty

Pierścionek jest uroczy - to mała rzeźba, która zaprasza do zabawy. Właściwie dwustronny, bo dekoracja na dole pozwala na noszenie go "do góry nogami" :-) Przy tym niezwyle miła i konstruktywna współpraca z artystą. Bardzo polecam!

Opinia pozytywna | 03-11-2008 21:12 | Biżuteria / Pierścionki
stobieckidesign

stobieckidesign

w Trendymanii od: 2008-08-26
43 dostępne
8 na zamówienie
299 sprzedanych
153 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace