stobieckidesign

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Wisiorek MAGNIFYING GLASS

Piękny, przyciągający wzrok wisiorek, ekspresowo wykonany przez sympatycznego Pana Kubę.

Opinia pozytywna | 02-06-2021 12:18 | Biżuteria / Wisiory
Wisiorek SEN ZEGARMISTRZA

"Nie myślałem że będzie aż tak fajny", nic dodać, nic ująć. Dziękuję

Opinia pozytywna | 17-02-2021 09:09 | Biżuteria / Wisiory
COMME NOS GRANDMERES III- kolczyki ażurowe z kryształami Swarovskiego

Mam cudeńko, a nawet dwa. Koronkowa robota! Dziękuję

Opinia pozytywna | 17-02-2021 09:04 | Biżuteria / Kolczyki
CARBON V- naszyjnik z pereł, onyksów i włókna węglowego.

Naszyjnik niepowtarzalny, niebanalny. Zwraca uwagę, przyciąga. Niesamowity urok pereł, klasyczna kolorystyka black & white i oryginalne łączenie pereł, onyksów i włókna węglowego. Precyzja i doskonały gust Artysty! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 12-12-2020 21:17 | Biżuteria / Naszyjniki
SEN ZEGARMISTRZA- pierścionek w stylu art deco

Precyzja, oryginalność, doskonały kunszt i gust Artysty! Jubilerstwo najwyższej próby. Przepiękny pierścionek! Wyjątkowy! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 12-12-2020 21:11 | Biżuteria / Pierścionki
Spinki mankietowe z herbem Ostoja

Przepiękny projekt, perfekcyjne wykonanie, idealny kontakt i bardzo szybka realizacja. Nie możne być lepiej!

Opinia pozytywna | 11-12-2020 11:07 | Biżuteria / Dla mężczyzn
IRYS- wisiorek srebrny z onyksem

Od lat zachwycam się biżuterią Artysty. Nowoczesna, piękna i nietuzinkowa. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 10-12-2020 21:25 | Biżuteria / Wisiory
Pierścionek na zamówienie Pani Katarzyny

Piekny pierscionek z kamieniem naturalnego ksztaltu przypominajacego bursztyn w srebrnej oprawie,

Opinia pozytywna | 29-07-2020 17:12 | Biżuteria / Pierścionki
AŻUROWY LABIRYNT-HEART- srebrny wisiorek z wymiennymi linkami

Mistrz jest tylko jeden.

Opinia pozytywna | 29-05-2020 18:35 | Biżuteria / Wisiory
Spinki mankietowe z monogramami

.

Opinia pozytywna | 10-12-2018 12:37 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Bransoletka POLA

.

Opinia pozytywna | 10-12-2018 12:37 | Biżuteria / Bransolety
AŻUROWY LABIRYNT- bransoletka ze srebrnym ażurowym wisiorkiem.

Jak zwykle pelen profesjonalizm i prawdziwe dzielo sztuki. Jeszcze raz dziekuje Panie Kubo.

Opinia pozytywna | 16-10-2017 23:45 | Biżuteria / Bransolety
RED DOT- srebrny pierścionek z koralem

Prawdziwe dzielo sztuki i pelen profesjonalizm. Bardzo Panu dziekuje Panie Kubo.

Opinia pozytywna | 08-04-2017 13:51 | Biżuteria / Pierścionki
LIPSTIC- pierścionek srebrny z jaspisem

pierscionek jest dokładnie w moim guście, jest tak oryginalny jak jego nazwa LIPSTIC , jest dokładnie taki jak na zdjeciach, bede go nosic z ogromna przyjemnoscia :))))

Opinia pozytywna | 07-02-2017 17:13 | Biżuteria / Pierścionki
Spersonalizowana bransoleta z serii WIND & WATER

bransoletka prezentuje się pięknie, współpraca w czasie powstawania bardzo sprawna i czas realizacji idealny

Opinia pozytywna | 30-01-2017 11:27 | Biżuteria / Bransolety
BLACK - pierścionek srebrny z onyksem

Pierścionek jest śliczny. Piękny projekt i ogromna precyzja wykonania. Ideał dla perfekcjonisty. Brawo również za świetnie zaprojektowane pudełeczko. Dziękuję i pozdrawiam Autora.

Opinia pozytywna | 23-01-2017 12:10 | Biżuteria / Pierścionki
KRYSZTAŁOWY SEN ZEGARMISTRZA- srebrny pierścionek z werkiem zegarkowym

...wiedzialam, ze bedzie super, genialny! Przymierzalam sie do niego juz od dawna. To co pokazuje zdjecie, to pestka! Pierscionek jest 1000000x ladniejszy! Delikatny, subtelny, niebanalny, starannie wykonany, zachwycajacy i budzacy ciekawosc! Taki rarytasik :) Panie Kubo - tak trzymac!!!! Dziekuje. Re

Opinia pozytywna | 09-01-2017 21:24 | Biżuteria / Pierścionki
TRIPLETTE III- pierścionek srebrno-mosiężny z cyrkonią w kolorze peridotu

Piękny pierscionek. ... świetny kontakt...mega profesjonalizm. Polecam :-)

Opinia pozytywna | 18-12-2016 22:20 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrne piny z grawerowanym herbem

A to nieoczekiwany bonus do spinek. Dziękuję i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 06-11-2016 15:34 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Srebrne spinki mankietowe z herbem

Zamówienie wykonane przez Artystę z najwyższą starannością i zgodnie z ustaleniami. Kunszt w całej krasie czyli to, czego oczekiwałam. Zawsze podziwiam mistrzostwo w nowoczesnym wydaniu Pana Kuby. Każdy detal dopracowany! Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 06-11-2016 15:33 | Biżuteria / Dla mężczyzn
stobieckidesign

stobieckidesign

w Trendymanii od: 2008-08-26
37 dostępnych
8 na zamówienie
309 sprzedanych
162 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace