stobieckidesign

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

NEURONY- pierścionek według projektu Joli Krajewskiej

GDY ZOBACZYŁAM PIERSCIEŃ SERCE PRZESTAŁO MI BIĆ!!! TAK ODJAZDOWEGO OKAZU NIE WIDZIAŁAM W ŻYCIU! TO DZIELO SZTUKI NAJWYZSZYCH LOTOW! PROJEKTY KUBY SĄ WSPANIAŁE, A NEURONY WPROST OSZAŁAMIAJACE! Dziękuję Kubo z całego serca!

Opinia pozytywna | 23-12-2009 19:57 | Biżuteria / Pierścionki
NEURONY- naszyjnik srebrno-mosiężny z kryształem górskim

Naszyjnik jest przecudny! Pasuje zarówno do dżinsów jak i do mioch ulubionych sukienek:-) Polubiłam go od pierwszego założenia, a jego mistrzowskie wykonanie sprawia, że ma się ochotę na więcej!!! Dziękuję i pozdrawiam serdecznie:-)))

Opinia pozytywna | 19-12-2009 23:42 | Biżuteria / Naszyjniki
NEURONY- pierścionek srebrny

Pierścionek wygląda tak samo rewelacyjnie na zdjęciu jak i w oryginale. Ponadto doskonały kontakt i szybka przesyłka. Zarówno biżuteria jak sam proces dostaw doskonały.

Opinia pozytywna | 17-12-2009 12:48 | Biżuteria / Pierścionki
NEURONY mini II- kolczyki srebrno-mosiężne

Kolczyki wyglądają tak samo rewelacyjnie na zdjęciu jak i w oryginale. Ponadto doskonały kontakt i szybka przesyłka. Zarówno biżuteria jak sam proces dostaw doskonały.

Opinia pozytywna | 17-12-2009 12:48 | Biżuteria / Kolczyki
KWADRATURA KOŁA - pierścionek na zamówienie Pani Joli

ALE PIĘKNY!!! Mój wymarzony:) Prosty w formie, solidny, a zarazem taki delikatny i kobiecy:) JESTEM POD OGROMNYM WRAŻENIEM! CUDO!!!! KUBO DZIĘKUJĘ CI Z CAŁEGO SERCA:))

Opinia pozytywna | 10-12-2009 10:55 | Biżuteria / Pierścionki
AŻUROWY LABIRYNT- bransoletka na łańcuszku

Bransoleta jest ZJAWISKOWA!!!Spływający na dłoń ornametowy element daje niezwykły efekt. Doskonałe wykonanie i świetny kontakt z artystą!Polecam z całego serca prace Pana Kuby!

Opinia pozytywna | 27-11-2009 08:21 | Biżuteria / Bransolety
TRWAŁOŚĆ PAMIECI- naszyjnik z pereł

Naszyjnik bajka. Połączenie pereł z mechanizmem zegarka i srebrem daje niesamowity efekt. Elegancko ale z "humorem". Dziękuję

Opinia pozytywna | 19-11-2009 23:37 | Biżuteria / Naszyjniki
OBRAZY DREWNA- bransoleta prostokątna z drewnem debowym

COŚ dla kobiet ubiegłowiecznych futurystów...Oni zamieniali urbanizm, konstruktywizm, technicyzm na wiersze.One nosiły takie CUDA, zachwycając się zmyślnym połączeniem czystej awangardy (kształt) z czystą kobiecością ( ciepło drewna). COŚ dla mnie...

Opinia pozytywna | 17-11-2009 12:26 | Biżuteria / Bransolety
Ażurowy labirynt- pierścionek prostokątny

Pierścionek idealny, piękne detale i ciekawa forma :-) Natomiast Artysta przesympatyczny i iscie profesjonalny :-) Raz jeszcze dziękuję i mam nadzieję, że to nie koniec mojej przygody! Pozdrawiam!!!!!

Opinia pozytywna | 16-11-2009 08:23 | Biżuteria / Pierścionki
NEURONY- kolczyki srebrno-mosiężne

Wymarzone-piękny projekt, doskonały warsztat-prawdziwa przyjemność noszenia, choć szkoda, że sama ich nie widzę, kiedy są w uszkach ;) Dziękuję ślicznie!

Opinia pozytywna | 16-11-2009 08:21 | Biżuteria / Kolczyki
PARZENICA- naszyjnik w stylu steampunk

Naszyjnik zapiera dech w piersi-design i wykonanie to najwyższa klasa. prawdziwa przyjemnośc otwierania starannego i estetycznego opakowania :-) Naszyjnik miał już swoją premierę i oprócz mnóstwa komplementów widziałam zazdrosne spojrzenia! :-D

Opinia pozytywna | 16-11-2009 08:20 | Biżuteria / Naszyjniki
TRWAŁOŚĆ PAMIECI III- kolczyki z tarczami od zegarków

Robią duże wrażenie, są intrygujące, bardzo oryginalne. Lubie je nosić - dziękuję:)

Opinia pozytywna | 14-11-2009 20:36 | Biżuteria / Kolczyki
SEN ZEGARMISTRZA- spinki do mankietów

Świetny gadget! Bardzo elegancki prezent;-)

Opinia pozytywna | 14-11-2009 20:25 | Biżuteria / Dla mężczyzn
AŻUROWY LABIRYNT- broszka srebrna

AŻUROWY LABIRYNT to moja ulubiona seria. Brosza jest przepiękna i znakomicie wykonana.KLASA!!!

Opinia pozytywna | 14-11-2009 09:05 | Biżuteria / Naszyjniki
BUBBLES- wisiorek z cyrkoniami

CUDOWNOŚCI! Prostota pomysłu z perfekcyjnym wykonaniem. Polecam!

Opinia pozytywna | 13-11-2009 10:27 | Biżuteria / Wisiory
TRWAŁOŚĆ PAMIĘCI- wisiorek z tarczą zegarkową

Biżuteria idealna! Wisior jest niezwykle piękny, ponadczasowy :) i z klasą. Wielkie podziękowania dla Autora.

Opinia pozytywna | 26-10-2009 22:00 | Biżuteria / Wisiory
TRWAŁÓŚĆ PAMIĘCI- broszka z tarczami od zegarków 1

piękna rzecz :)

Opinia pozytywna | 19-10-2009 12:56 | Biżuteria / Broszki
SEN ZEGARMISTRZA- sygnet z mechanizmem zegarkowym i białą cyrkonią

niezwykły, przepiękny pierścień. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś wróci Pan do zegarów

Opinia pozytywna | 12-10-2009 21:03 | Biżuteria / Pierścionki
LE TRIPLETTE BICOLORE- kolczyki srebrno-mosiężne

Przepiękne dzieło sztuki ! ... nic dodać - nic ująć ...

Opinia pozytywna | 09-10-2009 20:48 | Biżuteria / Kolczyki
KULKA NA KARUZELI- pierścionek z agatem

zwraca uwagę ,nietuzinkowy element "dekoracji" ręki

Opinia pozytywna | 17-09-2009 20:40 | Biżuteria / Pierścionki
stobieckidesign

stobieckidesign

w Trendymanii od: 2008-08-26
43 dostępne
8 na zamówienie
299 sprzedanych
153 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace