stobieckidesign

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

SIMPLICITY- kolczyki srebrne z drewnem czarnego dębu

SUPER !!! POLECAM !!!

Opinia pozytywna | 27-11-2010 08:28 | Biżuteria / Kolczyki
SNAKE SKIN V - pierścionek z agatem ognistym

Bardzo oryginalny, perfekcyjnie wykonany pierscionek

Opinia pozytywna | 26-11-2010 09:01 | Biżuteria / Pierścionki
PIERROT- srebrny wisiorek na rzemieniu

Super! Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 23-11-2010 18:00 | Biżuteria / Wisiory
PIERROT- pierścionek srebrny

Śliczny i nietypowy.Oryginalny. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 23-11-2010 18:00 | Biżuteria / Pierścionki
PERŁOWE ROSARIUM II- naszyjnik z naturalnych pereł ze srebrną różą

Bardzo piękny i niezwykle efektowny naszyjnik ! Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 23-11-2010 17:59 | Biżuteria / Naszyjniki
JACK SPARROW- pierścionek z przykręcanym ażurem

Rewelacyjny projekt i wykonanie! Pierścionek z górnej półki - dopieszczony w każdym calu.

Opinia pozytywna | 17-11-2010 18:15 | Biżuteria / Pierścionki
PASIASTA KWADRATURA KOŁA- pierścionek z zieloną cyrkonią

wszystko w jak najlepszym porządku ;)

Opinia pozytywna | 04-11-2010 16:49 | Biżuteria / Pierścionki
GRONO- naszyjnik z kulami kryształu i onyksu ze srebrnym wisiorkiem

Żona była zachwycona,a łzy szczęścia mojej Pani to chyba największa rekomendacja dla autora projektu-dziękuję

Opinia pozytywna | 30-08-2010 00:18 | Biżuteria / Naszyjniki
HEKSAGON- pierścionek z cyrkonią

jestem w pełni zadowolony

Opinia pozytywna | 12-07-2010 10:37 | Biżuteria / Pierścionki
HEKSAGON- kolczyki z cyrkonią

jestem w pełni zadowolony

Opinia pozytywna | 12-07-2010 10:37 | Biżuteria / Kolczyki
KONTRASTY- wisiorek srebrny z lawą wulkaniczną i kryształem górskim

Przesyłka przyszła z prędkością światła. Pięknie zapakowana. Sam przedmiot w realu zachwyca jeszcze bardziej. Dziękuję

Opinia pozytywna | 16-06-2010 13:55 | Biżuteria / Wisiory
LE JARDIN EXTRAORDINAIRE- bransoleta srebrna

wyjątkowa, unikatowa, dopracowana w każdym detalu, oddająca w pełni artyzm, kunszt, precyzyjne rzemiosło artysty. Jest kwintesencją szyku, elegancji i klasy. Dziękuje artyście, ze mogę posiadać tak dopieszczone cacko.

Opinia pozytywna | 11-06-2010 19:23 | Biżuteria / Bransolety
PINK & WHITE- naszyjnik z hematytów i kryształu górskiego

Rewelacja jak zawsze zresztą. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 04-04-2010 10:18 | Biżuteria / Naszyjniki
Ażurowy labirynt- pierścionek owalny III

Bardzo ciekawa i niepowtarzalna biżuteria.

Opinia pozytywna | 09-03-2010 15:56 | Biżuteria / Pierścionki
TRWAŁOŚĆ PAMIĘCI II - wisiorek z tarczą zegarkową

Dokładnie taki jak chciałam :)

Opinia pozytywna | 26-02-2010 18:44 | Biżuteria / Wisiory
PARZENICA- naszyjnik z onyksów z wisiorkiem

Rewelacyjny naszyjnik. Świetny pomysł i staranne wykonanie to gwarancja jakości tym samym zadowolenia z zakupu. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 19-02-2010 09:40 | Biżuteria / Naszyjniki
ZIELONA TĘCZA - pierścionek z naturalnym malachitem

Śliczny pierścionek z ulubionym malachitem.Perfekcyjne wykonanie i ...wspaniały efekt!Bardzo dziękuję i pozdrawiam najserdeczniej.

Opinia pozytywna | 12-02-2010 00:15 | Biżuteria / Pierścionki
MALACHITOWA ŁĄKA- wisiorek z malachitem i cyrkonią

Spodziewanie piękny wisior ! Ile to urody jest w tym połączeniu.CUDOWNY i ORYGINALNY!!! Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 03-02-2010 17:37 | Biżuteria / Wisiory
MALACHITOWA ŁĄKA IV pierścionek z malachitem i rubinową cyrkonią

PIĘKNY,ORYGINALNY,NADZWYCZAJNY !!!!!!!!!!!!! Budzi zachwyt .Serdecznie dziękuję.

Opinia pozytywna | 03-02-2010 17:35 | Biżuteria / Pierścionki
PRZYWRÓCONY BLASK- pierścionek z kamieniem i cyrkoniami

BAAAAARDZO LADNY PIERSCIONEK, W RZECZYWISTOSCI JESZCZE PIEKNIEJSZY!:) PRZESYLKA ZGODNIE Z UMOWA, BEZ ZADNYCH PROBLEMOW.

Opinia pozytywna | 20-01-2010 14:18 | Biżuteria / Pierścionki
stobieckidesign

stobieckidesign

w Trendymanii od: 2008-08-26
43 dostępne
8 na zamówienie
299 sprzedanych
153 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace