stobieckidesign

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

ŚWIĄTYNIA- wisiorek inspirowany kościołem Sant'Ivo alla Sapienza

Dziekuje, swietny projekt, piekna rzecz!

Opinia pozytywna | 26-09-2012 15:53 | Biżuteria / Wisiory
ŚWIĄTYNIA- kolczyki inspirowane kościołem Sant'Ivo alla Sapienza

Fantastyczne, dokaldnie to, co sobie wyobrazalam, a nawet jeszcze lepiej :)

Opinia pozytywna | 26-09-2012 15:53 | Biżuteria / Kolczyki
SREBRNY BRELOCZEK DO KLUCZY WYKOŃCZONY DREWNEM DĘBU

Przepiękny, unikalny brelok wykonany ze smakiem i precyzją. Jest to moje kolejne zamówienie u Pana Kuby Stobieckiego. Zawsze tworzy rzeczy cudowne i oryginalne. Kontakt jest zawsze profesjonalny. rzeczowy a jednocześnie miły. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 31-08-2012 22:03 | Biżuteria / Breloki
SREBRNY BRELOCZEK DO KLUCZY WYKOŃCZONY DREWNEM CZARNEGO DĘBU

Przepiękny, unikalny brelok wykonany ze smakiem i precyzją. Jest to moje kolejne zamówienie u Pana Kuby Stobieckiego. Zawsze tworzy rzeczy cudowne i oryginalne. Kontakt jest zawsze profesjonalny. rzeczowy a jednocześnie miły. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 31-08-2012 22:03 | Biżuteria / Breloki
WIND & WATER XIX- bransoletka z liny żeglarskiej i srebra

:)

Opinia pozytywna | 01-08-2012 16:24 | Biżuteria / Bransolety
WIND & WATER - naszyjnik z linki żeglarskiej

Rewelacja!

Opinia pozytywna | 01-08-2012 16:23 | Biżuteria / Naszyjniki
ULTRA VIOLET- pierścionek z agatem

Prawdziwe dzieło sztuki! uwielbiam go nosić! Pięknie dziękuję

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:38 | Biżuteria / Pierścionki
KOSMICZNA HUŚTAWKA IV- rezerwacja dla Pani Izy

pomysłowy pierścionek, precyzyjnie wykonany

Opinia pozytywna | 02-04-2012 13:24 | Biżuteria / Pierścionki
WIND & WATER XXVIII- bransoletka z liny żeglarskiej i srebra

"Czasami, gdy mam chandrę i jestem sam, Kieruję wzrok za okno, wysoko tam, Gdzie nad dachami domów i w noc, i dniem, Nadpływa kołysząca, ...marzeniem, ...snem." dziękuję za ten "wiatr w żaglach duszy" który mogę nosić wszędzie ze sobą Małgorzata

Opinia pozytywna | 02-04-2012 07:25 | Biżuteria / Bransolety
CAFE AU LAIT- pierścionek srebrny z krzemieniem pasiastym

Wyjątkowy pierścień z wyjątkowym kamieniem.

Opinia pozytywna | 02-04-2012 00:05 | Biżuteria / Pierścionki
ORANGE vs. BLACK II- wisiorek z agatu i lawy wulkanicznej

Swietne! Co ciekawe noszę to.. jako broszkę i bardzo lubię.

Opinia pozytywna | 24-02-2012 11:34 | Biżuteria / Wisiory
SNAKE SKIN II - pierścionek z agatem ognistym

Genialny ..... Ciekawy kamień, niebalana forma, doskonałe wykonanie.. Jeden z moich ulubionych!

Opinia pozytywna | 24-02-2012 11:34 | Biżuteria / Pierścionki
SIMPLICITY- kolczyki srebrne z drewnem czarnego dębu

Przepiękne, proste, ale przez to wyjątkowe kolczyki. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 15-12-2011 13:31 | Biżuteria / Kolczyki
INDUSTRIAL- srebrne spinki do mankietów z onyksami

Spinki do mankietow "Industrial" sa przecudowne - nie moge oderwac od nich oczu! Ciagle na nowo zagladam do pudelka - prezent dla meza na Gwiazdke :-)

Opinia pozytywna | 12-12-2011 16:17 | Biżuteria / Dla mężczyzn
PODWÓJNA KWADRATURA KOŁA - pierścionek z koralem

Niesamowity, piękno ukryte w prostocie. Serdeczne dzięki.

Opinia pozytywna | 03-03-2011 20:14 | Biżuteria / Pierścionki
SEN ZEGARMISTRZA Nr10 - pierścionek z mechanizmem zegarkowym i cyrkonią

Ładny pierścionek. Mimo stylizacji na "stare" robi wrażenie nowego (elementy werku są bardzo wyczyszczone). Mam nadzieję że się z czasem spatynuje :).

Opinia pozytywna | 27-02-2011 09:41 | Biżuteria / Pierścionki
SNAKE SKIN - pierścionek z agatem ognistym

Piękny kamień, forma pierścienia i wykonanie-świetne!

Opinia pozytywna | 03-02-2011 18:57 | Biżuteria / Pierścionki
WIND & WATER IX- bransoletka z linki żeglarskiej

Piękny przedmiot!

Opinia pozytywna | 28-12-2010 18:53 | Biżuteria / Bransolety
NEURONY- wisiorek srebrno-mosiężny

kolejny piękny element w biżuterii mojej żony ;-)

Opinia pozytywna | 12-12-2010 17:42 | Biżuteria / Wisiory
SNAKE SKIN VI - pierścionek z agatem ognistym

PERFEKCJA W KAŻDYM DETALU!!! :)

Opinia pozytywna | 08-12-2010 10:26 | Biżuteria / Pierścionki
stobieckidesign

stobieckidesign

w Trendymanii od: 2008-08-26
43 dostępne
8 na zamówienie
299 sprzedanych
153 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace