stobieckidesign

Opinie pozytywne

0

Neutralne

0

Negatywne

Spinki mankietowe z monogramami

.

Opinia pozytywna | 10-12-2018 12:37 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Bransoletka POLA

.

Opinia pozytywna | 10-12-2018 12:37 | Biżuteria / Bransolety
AŻUROWY LABIRYNT- bransoletka ze srebrnym ażurowym wisiorkiem.

Jak zwykle pelen profesjonalizm i prawdziwe dzielo sztuki. Jeszcze raz dziekuje Panie Kubo.

Opinia pozytywna | 16-10-2017 23:45 | Biżuteria / Bransolety
RED DOT- srebrny pierścionek z koralem

Prawdziwe dzielo sztuki i pelen profesjonalizm. Bardzo Panu dziekuje Panie Kubo.

Opinia pozytywna | 08-04-2017 13:51 | Biżuteria / Pierścionki
LIPSTIC- pierścionek srebrny z jaspisem

pierscionek jest dokładnie w moim guście, jest tak oryginalny jak jego nazwa LIPSTIC , jest dokładnie taki jak na zdjeciach, bede go nosic z ogromna przyjemnoscia :))))

Opinia pozytywna | 07-02-2017 17:13 | Biżuteria / Pierścionki
Spersonalizowana bransoleta z serii WIND & WATER

bransoletka prezentuje się pięknie, współpraca w czasie powstawania bardzo sprawna i czas realizacji idealny

Opinia pozytywna | 30-01-2017 11:27 | Biżuteria / Bransolety
BLACK - pierścionek srebrny z onyksem

Pierścionek jest śliczny. Piękny projekt i ogromna precyzja wykonania. Ideał dla perfekcjonisty. Brawo również za świetnie zaprojektowane pudełeczko. Dziękuję i pozdrawiam Autora.

Opinia pozytywna | 23-01-2017 12:10 | Biżuteria / Pierścionki
KRYSZTAŁOWY SEN ZEGARMISTRZA- srebrny pierścionek z werkiem zegarkowym

...wiedzialam, ze bedzie super, genialny! Przymierzalam sie do niego juz od dawna. To co pokazuje zdjecie, to pestka! Pierscionek jest 1000000x ladniejszy! Delikatny, subtelny, niebanalny, starannie wykonany, zachwycajacy i budzacy ciekawosc! Taki rarytasik :) Panie Kubo - tak trzymac!!!! Dziekuje. Re

Opinia pozytywna | 09-01-2017 21:24 | Biżuteria / Pierścionki
TRIPLETTE III- pierścionek srebrno-mosiężny z cyrkonią w kolorze peridotu

Piękny pierscionek. ... świetny kontakt...mega profesjonalizm. Polecam :-)

Opinia pozytywna | 18-12-2016 22:20 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrne piny z grawerowanym herbem

A to nieoczekiwany bonus do spinek. Dziękuję i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 06-11-2016 15:34 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Srebrne spinki mankietowe z herbem

Zamówienie wykonane przez Artystę z najwyższą starannością i zgodnie z ustaleniami. Kunszt w całej krasie czyli to, czego oczekiwałam. Zawsze podziwiam mistrzostwo w nowoczesnym wydaniu Pana Kuby. Każdy detal dopracowany! Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 06-11-2016 15:33 | Biżuteria / Dla mężczyzn
SEN ZEGARMISTRZA- kwadratowe spinki do mankietów

Spinki cudowne, oryginalne i naprawdę wysokiej jakości :) Realizacja zamówienia bardzo sprawnie przebiegła - szybciej niż się spodziewałam. Zdecydowanie polecam.

Opinia pozytywna | 22-04-2016 00:46 | Biżuteria / Dla mężczyzn
KRYSZTAŁOWY SEN ZEGARMISTRZA- srebrne spinki mankietowe z werkami zegarkowymi

Śliczne...

Opinia pozytywna | 15-03-2016 11:05 | Biżuteria / Dla mężczyzn
MECHANICZNE NEURONY- naszyjnik srebrny z mechanizmem zegarkowym

***TOP***

Opinia pozytywna | 03-12-2015 11:43 | Biżuteria / Wisiory
LATARECZKA - pierścionek srebrny z cyrkopnią w kolorze akwamarynu

Wysokie loty:) Polecam

Opinia pozytywna | 18-11-2015 21:34 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrne kolczyki z oliwinową cyrkonią

Kolczyki sa doskonalym dopelnieniem pierscienia bicolore. Dziekuje Ewa K

Opinia pozytywna | 03-10-2015 16:11 | Biżuteria / Kolczyki
BICOLORE- pierścionek srebrno-mosiężny z cyrkonią w kolorze oliwinu

Przepiekny pierscien, wzbudza ogolne zainteresowanie ,zbiera wiele komplementow Dziekuje Ewa K

Opinia pozytywna | 03-10-2015 16:10 | Biżuteria / Pierścionki
CARBON III- kolczyki ze srebra i włókna węglowego

Kolczyki bardzo eleganckie, inne, oryginalne. Precyzyjnie wykonane. Kolejny projekt od tego Artsty, ale na pewno nie ostatni.

Opinia pozytywna | 09-03-2015 10:05 | Biżuteria / Kolczyki
CARBON III- wisiorek ze srebra i włókna węglowego

Niesamowity. Razem z kolczykami Carbon stanowi swietny komplet. Klasa sama w sobie. Dziekuje.

Opinia pozytywna | 09-03-2015 10:03 | Biżuteria / Wisiory
SIMPLICITY- kolczyki srebrne z drewnem czarnego dębu

Proste, ale piekne. Wykonane na zamowienie w trybie ekspresowym, za co serdecznie dziekuje. Eleganckie I rzucajace sie w oczy. Jestem niesamowicie zadowolana. Dziekuje Artyscie za bardzo mily I rzetelny kontakt. Nadmieniam rowniez, ze bizuteria wyslana zostala bardzo szybko I slicznie zapakowana.

Opinia pozytywna | 09-03-2015 10:01 | Biżuteria / Kolczyki
stobieckidesign

stobieckidesign

w Trendymanii od: 2008-08-26
43 dostępne
8 na zamówienie
299 sprzedanych
153 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace