stobieckidesign

Opinie pozytywne

0

Neutralne

0

Negatywne

SEN ZEGARMISTRZA- srebrne spinki do mankietów z mechanizmami zegarkowymi

Kunsztowne wykonanie, kasa sama w sobie. Czego chcieć więcej....? Nawet nie trzeba polecać :)

Opinia pozytywna | 15-01-2015 21:14 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Obrączka DEPECHE MODE- na zamówienie Klienta

Mistrzostwo świataW realu obrączka piękniejsza (o ile to możliwe) niż na zdjęciu. Dbałość o szczegóły. Jestem pod ogromnym wrażeniem dla kunsztu artysty.

Opinia pozytywna | 02-12-2014 10:33 | Biżuteria / Pierścionki
WIND & WATER XXXXVII- bransoletka z liny żeglarskiej i srebra

Bransoleta robi niesamowite wrażenie i jest wspaniale wykonana. Gorąco polecam Twórcę tego dzieła.

Opinia pozytywna | 20-10-2014 10:45 | Biżuteria / Bransolety
WIND & WATER XXXV- bransoletka z liny żeglarskiej i srebra

Bransoletka PRZECUDNA:))

Opinia pozytywna | 16-10-2014 16:05 | Biżuteria / Bransolety
MAGNIFYING GLASS- srebrne spinki mankietowe z cyrkoniami

takie jak chciałam..

Opinia pozytywna | 15-10-2014 16:17 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Srebrne spinki do mankietów SEN ZEGARMISTRZA

czaderskie :)

Opinia pozytywna | 08-10-2014 20:39 | Biżuteria / Dla mężczyzn
SEN ZEGARMISTRZA - okrągły wisiorek z mechanizmem zegarkowym

wspaniale wykonanie

Opinia pozytywna | 12-09-2014 10:15 | Biżuteria / Naszyjniki
WIND & WATER XXX- bransoletka z liny żeglarskiej i srebra

Bransoletka zachwycająca!

Opinia pozytywna | 14-07-2014 13:57 | Biżuteria / Bransolety
INSPIROWANE PARZENICĄ- naszyjnik srebrny z onyksami

Naszyjnik jest śliczny, tranzakcja przebiegła wzorowo

Opinia pozytywna | 13-07-2014 16:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Wisiorek z monogramami dla fanki DM

Super, pięknie wykonany, wygląda inaczej niż wszystkie jest niepowtarzalny, śliczny. Polecam z całego serca Pana Stobieckiego, Bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka, wykonanie szybkie i takie jak chciałam. Warto zainwestować trochę więcej i mieć coś innego. Jeszcze raz polecam.

Opinia pozytywna | 27-04-2014 18:26 | Biżuteria / Wisiory
Wisiorek i obrączka DEPECHE MODE- na zamówienie Klientki

Panie Kubo jestem pod wielkim wrażeniem pana talentu! Komplet jest cudny,jestem zachwycona i moi znajomi z grupy DM też ;)Polecam każdemu i dziękuję za miłą współpracę i wspaniały kontakt :)Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 22-04-2014 13:13 | Biżuteria / Komplety
Obrączka DEPECHE MODE- na zamówienie Klienta

Wszystko w jak najlepszym porządku. Stały kontakt i terminowo zrealizowane zlecenie.

Opinia pozytywna | 10-04-2014 08:36 | Biżuteria / Pierścionki
SEN ZEGARMISTRZA Nr8- pierścionek z mechanizmem zegarkowym

Pierścionek starannie wykonany, unikatowy. Bardzo dobrze leży i prezentuje się znakomicie. Biżuteria naprawdę inna niż wszystkie.

Opinia pozytywna | 04-04-2014 14:54 | Biżuteria / Pierścionki
LOVE RING- pierścionek srebrny

CUDOWNY!!!! Najpiękniejszy w mojej kolekcji:) Bardzo dziękuję:)

Opinia pozytywna | 14-02-2014 18:45 | Biżuteria / Pierścionki
WIND & WATER I- bransoletka z 9 linek żeglarskich w srebrnej oprawie

Znakomity kontakt, sprawna współpraca - a bransoleta jest super, taka, jak chciałam.

Opinia pozytywna | 10-02-2014 15:47 | Biżuteria / Bransolety
INDUSTRIAL II - srebrna bransoleta z cyrkoniami

Bransoletka piekna!Dziekuje slicznie

Opinia pozytywna | 05-02-2014 13:57 | Biżuteria / Bransolety
WIND & WATER- bransoletka z monogramami monogramami

Niezwykłe, unikatowe dzieło. Perfekcyjnie wykonane. Składanie zamówienia u Pana Kuby Stobieckiego to wielka przyjemność - jest to osoba profesjonalna w każdym calu. Jestem zachwycona i bardzo dziękuję znakomitemu Artyście:)

Opinia pozytywna | 16-12-2013 07:27 | Biżuteria / Bransolety
TRWAŁÓŚĆ PAMIĘCI- broszka z tarczami od zegarków

Bardzo się sobie podobam z Pana projektem;) Dziękuję.

Opinia pozytywna | 06-12-2013 18:11 | Biżuteria / Broszki
BLACK ROSES - srebrne kolczyki z onyksami

Eleganckie, doskonale wykonane, unikalne - Dziękuję!

Opinia pozytywna | 28-11-2013 14:59 | Biżuteria / Kolczyki
STEAMPUNK wisiorek srebrno- mosiężny z mechanizmem zegarkowym

Przepiękny, unikalny wisior wykonany ze smakiem i precyzją - magiczny. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 28-11-2013 14:59 | Biżuteria / Wisiory
stobieckidesign

stobieckidesign

w Trendymanii od: 2008-08-26
43 dostępne
8 na zamówienie
299 sprzedanych
153 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace