stobieckidesign

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

BLACK ROSES - naszyjnik prostokątny z pereł i onyksów ze srebrnym wisiorkiem

Przepiękny, kunsztownie wykonany wisior. Przemiły kontakt z autorem biżuterii. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 28-11-2013 14:54 | Biżuteria / Naszyjniki
Wisiorek i obrączka DEPECHE MODE- na zamówienie Pana Wojciecha

Pełne zadowolenie:)

Opinia pozytywna | 21-11-2013 11:13 | Biżuteria / Dla mężczyzn
SEN ZEGARMISTRZA VI- wisiorek z ażurowym wzorem

Ten wisior to prezent dla córki z okazji 18 urodzin. W pierwszym rzędzie dziękuję Artyście za starania i błyskawiczną realizację zamówienia. A co do biżuterii...muszę szczerze wyrazić swoje totalne zaskoczenie! Wisior nieporównanie piękniejszy na żywo ! Podziwiamy to cacko, precyzję wykonania, awangardowy pomysł! Jednym słowem - strzał w dziesiątkę. Ogromnie dziękuję i gorąco polecam Artystę wszystkim szukającym czegoś naprawdę oryginalnego.

Opinia pozytywna | 24-09-2013 21:27 | Biżuteria / Wisiory
Srebrne oksydowane spinki do mankietów SEN ZEGARMISTRZA

Spinki są śliczne i naprawdę oryginalne, a kontakt z "cudotwórcą" w pełni profesjonalny.

Opinia pozytywna | 15-09-2013 16:35 | Biżuteria / Dla mężczyzn
WIND & WATER - bransoletka z zielonej linki żeglarskiej i srebra

Świetny kontakt z artystą, wykonanie bransoletki - identycznie jak na fotografii ( kolor jeszcze lepszy ). Trzeba było skrócić bo trochę za długa i nie było z tym najmniejszego problemu (nie trwało to nawet tydzień) Pełen profesjonalizm. POLECAM !

Opinia pozytywna | 05-07-2013 17:51 | Biżuteria / Bransolety
TĘCZOWY LIŚĆ- wisiorek srebrny z kryształem Swarovskiego

W całości kompozycji dominuje kryształ Swarovskiego, artysta "jedynie" kunsztownie ale z dyskrecją oprawił go w srebrny uchwyt. Solidne wykonanie, piękny niepowtarzalny wisiorek.

Opinia pozytywna | 29-05-2013 00:59 | Biżuteria / Wisiory
UNITED COLORS OF SPRING II- naszyjnik z naturalnych ametystów

Solidna jubilerska robota, rzemiosło w starym dobrym stylu. Z wyczuciem i smakiem połączone kolorystycznie ametysty z srebrnymi akcentami nadające całości lekkość i blask.

Opinia pozytywna | 29-05-2013 00:59 | Biżuteria / Naszyjniki
NEURONY srebrno-mosiężne spinki do mankietów

obdarowany zadowolony :)

Opinia pozytywna | 18-04-2013 12:16 | Biżuteria / Dla mężczyzn
BLACK ROSES IV- pierścionek srebrny z onyksem

Genialny - w pomyśle i wykonaniu. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 24-03-2013 19:42 | Biżuteria / Pierścionki
MIKROSKOP- pierścionek z kwarcem dymnym

magiczny pierścionek!

Opinia pozytywna | 27-02-2013 18:40 | Biżuteria / Pierścionki
POUR AMUSER II- pierscionek srebrny z naturalnym ametystem

Super

Opinia pozytywna | 08-02-2013 21:47 | Biżuteria / Pierścionki
RAINBOW- pierścionek z agatem pasiastym

Fantastyczny pierścień, wyrazisty i elegancki, jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Opinia pozytywna | 04-02-2013 18:28 | Biżuteria / Pierścionki
MAGNIFYING GLASS VI- pierścionek srebrny z czarną cyrkonią

Pierścionek przepiękny i bardzo, bardzo oryginalny. Dziękuję!!!

Opinia pozytywna | 20-01-2013 12:09 | Biżuteria / Pierścionki
SREBRNY SPERSONALIZOWANY BRELOCZEK DO KLUCZY

Breloczek elegancki i dopracowany . Bardzo się podobał Mężowi .Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 28-12-2012 17:31 | Biżuteria / Breloki
WIND & WATER- brelok z monogramami

Przepiękny, unikalny brelok wykonany na zamówienie. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 25-12-2012 14:39 | Biżuteria / Breloki
WIND & WATER- brelok z monogramami

Przepiękny, unikalny brelok wykonany na zamówienie. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 25-12-2012 14:39 | Biżuteria / Breloki
SŁONECZNIKI - kolczyki z żółtymi agatami

Wyjątkowa forma i perfekcyjne wykonanie. Zapewne stąd ta magia oraz mój zachwyt, który trwa nieprzerwanie . Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 25-12-2012 14:37 | Biżuteria / Kolczyki
PIERROT II- pierścionek srebrny

Klasa!

Opinia pozytywna | 13-12-2012 22:11 | Biżuteria / Pierścionki
TRÓJKĄTNE NEURONY- wisiorek srebrny

Ma w sobie magię:) Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 07-12-2012 19:22 | Biżuteria / Wisiory
MAGNIFYING GLASS I- pierścionek srebrny z ametystową cyrkonią

Więcej niz pierścionek; to prawdziwe dzieło sztuki. Jola

Opinia pozytywna | 01-12-2012 19:16 | Biżuteria / Pierścionki
stobieckidesign

stobieckidesign

w Trendymanii od: 2008-08-26
43 dostępne
8 na zamówienie
299 sprzedanych
153 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace