WAWER

Opinie

Szklany uchwyt do mebli - PLAM - komplet 20 szt

Przecudne

Opinia pozytywna | 25-04-2019 22:24 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Szklany uchwyt do mebli - PLAM

Brak mi słów. Przepiękne. Polecam

Opinia pozytywna | 25-04-2019 22:09 | Dekoracja Wnętrz / Meble
Ptaszki ze szkła - 3 szt. - szklana dekoracja, ozdoba okna

To już mój kolejny udany zakup. Ptaszki świetnie wyglądają w oknie. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 16-04-2019 12:10 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Szklany uchwyt do mebli - SPIRAL

Uchwyty są piękne! Bardzo doceniam tez sposób zapakowania - absolutnie bezpieczne, oraz szybkość reakcji, bo przesyłka została wysłana bardzo szybko:) Trzeba przyznać, że Poczta Polska już tak szybka nie była, ale uroda uchwytów złagodziła mój nastrój:) Pozdrawiam serdecznie Anetta Pereświet-Sołtan

Opinia pozytywna | 06-12-2018 10:51 | Dekoracja Wnętrz / Meble
Szklany uchwyt do mebli - SPIRAL

Uchwyty super, polecam i dziękuję!

Opinia pozytywna | 26-08-2018 22:06 | Dekoracja Wnętrz / Meble
Patera szklana - seria LIŚCIE

Nieszablonowe, oryginalne

Opinia pozytywna | 20-07-2018 12:05 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Szklany uchwyt do mebli - MARK 2

Uchwyty są przepiękne :)

Opinia pozytywna | 17-07-2018 10:01 | Dekoracja Wnętrz / Meble
naczynia szklane w zestawie - LIŚCIE

Talerze są piękne. Jestem bardzo zadowolona! Serdecznie polecam!

Opinia pozytywna | 29-03-2018 09:33 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
naczynia szklane w zestawie LIŚCIE - zamówienie indywidualne

Naczynia dotarły w całości i na czas. Piękne jak zawsze! Szczerze polecam. Idealne na prezent i do domowego użytku.

Opinia pozytywna | 13-11-2017 20:03 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Zestaw naczyń szklanych - seria LIŚCIE

Piękne szkło, zachwyca

Opinia pozytywna | 28-09-2017 18:17 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Szklany uchwyt do mebli - MARK 2 - zamówienie specjalne

Absolutnie fantastycznie współpracowało się z Panem Tomkiem. Uchwyty, które wykonał są przepiękne. Dziękuję bardzo serdecznie. Gosia

Opinia pozytywna | 06-09-2017 12:23 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Patery szklane LIŚCIE

Polecam, piękne patery. ;)

Opinia pozytywna | 28-04-2017 12:36 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Szklany uchwyt do mebli - MARK

Bardzo dziękuję Panu, gałka piękna a wysyłka naprawdę expresowa. Polecam Pańską pracownię gorąco wszystkim!!!

Opinia pozytywna | 17-04-2017 09:38 | Dekoracja Wnętrz / Meble
Szklane uchwyty do mebli - FINGERs

Zamówienie zgodne z opisem, towar bezpiecznie zapakowany, szybka wysyłka,bardzo dobra informacja o przebiegu transakcji. Polecam.

Opinia pozytywna | 28-03-2017 11:04 | Dekoracja Wnętrz / Meble
misa szklana CURT GOLD ALLIANCE

Dziękuję, kolor mniej złoty niż na zdjęciu .

Opinia pozytywna | 03-11-2016 10:26 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
misa szklana CURT GOLD ALLIANCEo

Dziękuję, kolor mniej złoty niż na zdjęciu .

Opinia pozytywna | 03-11-2016 10:26 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Szklane uchwyty do mebli - FINGERs

Gałki o jakich myślałam,świetnie wykonane pasują idealnie do szafki.Przesyłka bez zastrzeżeń.

Opinia pozytywna | 08-10-2016 13:33 | Dekoracja Wnętrz / Meble
Patera szklana - seria LIŚCIE

Piękna patera. Jestem bardzo zadowolona, bo paczka przyszła szybko i nie uszkodzona.

Opinia pozytywna | 24-04-2016 14:20 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
naczynia szklane w zestawie SLIM LINE - ciasteczka

Naczynia kupiłam na prezent parapetówkowy. Zestaw zrobił na wszystkich bardzo pozytywne wrażenie. Wykonanie bardzo orginalne. Polecam.

Opinia pozytywna | 14-12-2015 22:28 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
miseczka szklana - BŁĘKITNE OCZKO

Ta krytyka nie dotyczy miseczki, ale mojego ostatniego, niedoszlego, zamowienia, a negatywna opinia wynika z tego, ze zostalam po prostu "olana". Skontaktowalam sie z panem Wawerem na poczatku listopada, aby omowic zamowienie na galki do szuflad, ale po kilku tygodniach ponaglen z mojej strony i niedotrzymanych terminow na przedstawienie probek, spowodowanych nawalem swiatecznych zamowien, p. W. po prostu zamilkl i nie odpowiedzial na zapytanie, czy bedzie w stanie dotrzymac terminu, tracac tym samym jedna klientke. Szkoda, bo podobaja mi sie jego wyroby, mam juz ich kilka, ale trudno sie pogodzic z niesolidnoscia i lekcewazeniem. A prostu trzeba bylo powiedziec - zamowienie moze byc gotowe nie wczesniej, jak w styczniu.

Opinia negatywna | 04-12-2015 21:47 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
WAWER

WAWER

w Trendymanii od: 2010-06-02
81 dostępnych
4 na zamówienie
177 sprzedanych
68 opinii  (97% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy