WAWER

Opinie

świecznik szklany - OLIWIN

Witam Pana, czy mogę liczyć,że otrzymam niebawem zamówione prace. Potrzebuję je na prezent na najbliższy czwartek tj 14.10.Pozdrawiam M.Kaźmierowski

Opinia neutralna | 12-10-2021 10:47 | Dekoracja Wnętrz / Świece i świeczniki
Kwiat ze szkła - lemoniada

Piękna ozdoba, ale przyjechała do mnie uszkodzona. Po kontakcie z artystą otrzymałam drugi kwiat. Kontakt i sposób załatwienia reklamacji na najwyższym poziomie. Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 13-09-2021 20:42 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Liście ze szkła set.1.

Piękna ozdoba. Kontakt z artystą wzorowy. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 13-09-2021 20:39 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Szklany uchwyt do mebli - SPIRAL

Zachwycające uchwyty :) <3, kolory żywe i wyraziste, bajecznie komponują się z moim meblem, zamówię więcej do innych szafek.

Opinia pozytywna | 30-12-2020 14:02 | Dekoracja Wnętrz / Meble
Szklany uchwyt do mebli - EDGES

Wszystko ok. Polecam!

Opinia pozytywna | 04-12-2020 18:05 | Dekoracja Wnętrz / Meble
Szklany uchwyt do mebli - SPIRAL max

Wszystko 100% pro????: gałki przepiękne, doskonały kontakt z artystą, dochowany termin, profesjonalne zapakowanie produktu. Polecam bardzo!

Opinia pozytywna | 24-11-2020 14:17 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Szklany uchwyt do mebli - PLAM

Cudowne!!!! Nic więcej nie trzeba dodawać, gałki wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciu, komoda dostała nowe życie! :) Dziękuję!

Opinia pozytywna | 13-11-2020 20:11 | Dekoracja Wnętrz / Meble
Szklany uchwyt do mebli - zestaw 5 szt.

Uchwyty są przepiękne, wykonane z największą starannością. Po prostu super!

Opinia pozytywna | 06-11-2020 11:33 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Szklany uchwyt do mebli - S

Piękne gałki!

Opinia pozytywna | 14-10-2020 12:28 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Ptaszki ze szkła - 7 szt. - szklana dekoracja, ozdoba okna

Ptaszki zgodne z opisem i zdjęciem. Komunikacja i realizacja zamówienia bardzo sprawna. Przesyłka świetnie zabezpieczona. Zdecydowanie polecam Artystę ;)

Opinia pozytywna | 04-04-2020 13:04 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Szklany uchwyt do mebli - SPIRAL

Uchwyty bardzo ładne . Polecam !

Opinia pozytywna | 03-04-2020 15:59 | Dekoracja Wnętrz / Meble
Ptaszki ze szkła - 3 szt. - szklana dekoracja, ozdoba okna

Bardzo polecam

Opinia pozytywna | 31-01-2020 22:00 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Szklany uchwyt do mebli - PLAM - komplet 20 szt

Przecudne

Opinia pozytywna | 25-04-2019 22:24 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Szklany uchwyt do mebli - PLAM

Brak mi słów. Przepiękne. Polecam

Opinia pozytywna | 25-04-2019 22:09 | Dekoracja Wnętrz / Meble
Ptaszki ze szkła - 3 szt. - szklana dekoracja, ozdoba okna

To już mój kolejny udany zakup. Ptaszki świetnie wyglądają w oknie. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 16-04-2019 12:10 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Szklany uchwyt do mebli - SPIRAL

Uchwyty są piękne! Bardzo doceniam tez sposób zapakowania - absolutnie bezpieczne, oraz szybkość reakcji, bo przesyłka została wysłana bardzo szybko:) Trzeba przyznać, że Poczta Polska już tak szybka nie była, ale uroda uchwytów złagodziła mój nastrój:) Pozdrawiam serdecznie Anetta Pereświet-Sołtan

Opinia pozytywna | 06-12-2018 10:51 | Dekoracja Wnętrz / Meble
Szklany uchwyt do mebli - SPIRAL

Uchwyty super, polecam i dziękuję!

Opinia pozytywna | 26-08-2018 22:06 | Dekoracja Wnętrz / Meble
Patera szklana - seria LIŚCIE

Nieszablonowe, oryginalne

Opinia pozytywna | 20-07-2018 12:05 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Szklany uchwyt do mebli - MARK 2

Uchwyty są przepiękne :)

Opinia pozytywna | 17-07-2018 10:01 | Dekoracja Wnętrz / Meble
naczynia szklane w zestawie - LIŚCIE

Talerze są piękne. Jestem bardzo zadowolona! Serdecznie polecam!

Opinia pozytywna | 29-03-2018 09:33 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
WAWER

WAWER

w Trendymanii od: 2010-06-02
68 dostępnych
5 na zamówienie
233 sprzedane
80 opinii  (96% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy