zazuu

Opinie pozytywne

Rybeńka

Rybeńka jest SUPER! Doskonałe towarzystwo dla Moby'ego.

Opinia pozytywna | 05-03-2010 20:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Makowy zawrót głowy

Tę dostojną chyba oddam na prezent "herbacianemu pijusowi":-)))DZIĘKUJĘ

Opinia pozytywna | 16-02-2010 16:52 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Makowy kubeczek

Cacko,cudeńko...co tam jeszcze na "c":-))))

Opinia pozytywna | 16-02-2010 16:50 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Filiżanka w miodowym kwieciu

Nie ma takiej skali w opiniach,żeby była adekwatna dla tych arcydzieł!!!:-))))))

Opinia pozytywna | 16-02-2010 16:50 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kurra

czy to Kura czy to jajko?? i kto pierwszy i mądrzejszy??:) dziękuję, Kurra zaskakuje moich znajomych:)

Opinia pozytywna | 29-01-2010 14:32 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Anioł z sercem

Super egoista!:-)) Odwrócił się do anielic tyłem i jest gotów oddać serce zupełnie komu innemu:-)))) Pozdrawiam mroźnie,ewa

Opinia pozytywna | 21-01-2010 11:40 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Kimero

Przepiękny wisiorek. Wspaniałe wykonanie

Opinia pozytywna | 11-01-2010 18:45 | Biżuteria / Wisiory
Manta

Dziekuje. Rownie efektowna jak na zdejciu. Szybka dostawa. Bede czekac na nastepne parce tego Tworcy. Serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 31-12-2009 13:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Centurion

MASKA JEST ŁADNA,MA COŚ W SOBIE,BĘDZIE ŁADNIE WYGLĄDAĆ NA ŚCIANIE,POLECAM!!!

Opinia pozytywna | 17-12-2009 11:51 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ognista

Misa jest przepiękna,super kolory i wykonanie!!!!polecam wszystkim!!!

Opinia pozytywna | 17-12-2009 11:50 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Zapachy lata

Te maki pachną... cytryną ;) Czasem cynamonem... zawsze zmysłowo...

Opinia pozytywna | 15-12-2009 22:50 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Słoń w deszczu

Figurka piękna,jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu. Goraco polecam.

Opinia pozytywna | 09-12-2009 23:37 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kominek mandarynowy

SUPER,POLECAM SERDECZNIE!!!

Opinia pozytywna | 07-12-2009 17:58 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Letni powiew

takie jak lato pozdrawiam

Opinia pozytywna | 04-12-2009 20:00 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Anielica

Jakoś tak cudownie świątecznie się zrobiło! Poczułam nagle, że to już jest ten czas! Czas zacząć myśleć o Świętach i czas zacząć się cieszyć! A wszystko dzięki rozśpiewanej Anielicy...

Opinia pozytywna | 18-11-2009 19:01 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
Anioł miłości wielkiej

Anioł ma twarz tak dobrotliwą, jak tylko anioł mieć może. Czuję sie otoczona jego miłoscią wielką! Dziękuję bardzo!

Opinia pozytywna | 18-11-2009 18:58 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kominek --zapach błękitu

Prześliczny kominek! Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Opinia pozytywna | 18-11-2009 18:35 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Moby 002

Rybcia jest cudna!

Opinia pozytywna | 18-11-2009 18:33 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Zamyślony

doskonały

Opinia pozytywna | 12-11-2009 16:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Woland

na zdjęciach wyglądał straszniej , w przesyłce się zamyślił - w każdym razie piękny Wolland :)

Opinia pozytywna | 12-11-2009 16:30 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
zazuu

zazuu

w Trendymanii od: 2009-03-09
0 dostępnych
5 na zamówienie
267 sprzedanych
180 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"