zazuu

Opinie pozytywne

Patera Harii

Huurrraaa!!!! Talerz ( patera..???- czy jak to nazwac...) jest prześliczny! Super! Dziękuję i powodzenia dalej!!!!

Opinia pozytywna | 21-11-2011 18:55 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Torrina II

Tak jak wszystkie opinie, wystawiane przez mnie do 6 wcześniej zakupionych u Zazuu masek ta jest również super pozytywna. Brak słów żeby opisać to dzieło. Cudo, kunszt niesamowity. Dziękuję serdecznie.

Opinia pozytywna | 21-11-2011 17:24 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Aniołek stróżujący magnoliowy

Aniołek trafił do nieziemsko zachwyconej nim osoby! Dziękuję.

Opinia pozytywna | 25-10-2011 18:04 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Aniołek stróżujący kobaltowy

Anielsko doskonałe! Dziękuję.

Opinia pozytywna | 25-10-2011 18:02 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Zapach pomarańczy

Kominek jest śliczny, bardzo precyzyjnie wykonany. Prezentuje się rewelacyjnie. Dziękuję i polecam gorąco:)

Opinia pozytywna | 25-10-2011 11:18 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Aniołek w turkusie

Został mi jeden, mój aniołek stróż.Niech strzeże domu...Polecam

Opinia pozytywna | 09-07-2011 19:00 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Aniołek malinowy

spodobały się moim bliskim. Więc podarowałam dwa....byli zachwyceni.

Opinia pozytywna | 09-07-2011 18:59 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Aniołek kobaltowy

Prześliczny.Kupiłam trzy, z myślą powieszenia razem. Spróbowałam, i wygląda to świetnie.Ale.......

Opinia pozytywna | 09-07-2011 18:59 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Rina

Maski są genialne, cudowne i perfekcyjnie wykonane:) Jestem w nich po prostu zakochana. Polecam:)

Opinia pozytywna | 07-04-2011 13:02 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Angel

Maski są genialne, cudowne i perfekcyjnie wykonane:) Jestem w nich po prostu zakochana. Polecam:)

Opinia pozytywna | 07-04-2011 13:01 | Dekoracja Wnętrz /
Angel

MASKA PRZEPIĘKNA !!! BRAK SŁÓW, BY WYRAZIC TO, CO BY SIĘ CHCIAŁO ... PÓKI CO UWIELBIAM JĄ DOTYKAC, CZUC OWĄ SUROWOŚC POD PALCAMI, ŁAPAC PROMIENIE SŁOŃCA NA JEJ TWARZY I Z ZAMKNIĘTYMI OCZAMI ... MARZYC RAZEM Z NIĄ ... DZIĘKUJĘ SERDECZNIE !!!

Opinia pozytywna | 22-03-2011 17:42 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Zemeni

Maska jest cudna,miliony razy ładniejsza niż na zdjęciach, dziękuję

Opinia pozytywna | 10-03-2011 22:01 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Vatali

Vatali jak wszystkie poprzednie maski jest cudowna, wnosząca do domu niepowtarzalny klimat. Kontakt z artystką wspaniały. Super, że jest takie miejsce jak Trendymania, w którym można zdobyć takie zachwycające dzieła sztuki.

Opinia pozytywna | 25-02-2011 14:46 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Wenida

Zachwycająca.

Opinia pozytywna | 18-02-2011 07:48 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Seina

Zachwycająca.

Opinia pozytywna | 18-02-2011 07:47 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Rybcia z Takitiki

Rybcia rozmarza i maluje obrazy mórz ciepłych i barwnych.

Opinia pozytywna | 16-02-2011 22:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Z niebieskimi guzikami

Zachwycił obdarowanego od pierwszego spojrzenia.

Opinia pozytywna | 16-02-2011 22:08 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Manta xxl

Niezwykłe, niepowtarzalne, unikatowe prace. Serdecznie DZIĘKUJĘ:) Polecam!!!

Opinia pozytywna | 21-12-2010 00:58 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Salma w czerwieni

Niezwykłe, niepowtarzalne, unikatowe prace. Serdecznie DZIĘKUJĘ:) Polecam!!!

Opinia pozytywna | 21-12-2010 00:58 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Sanito

Niezwykłe, niepowtarzalne, unikatowe prace. Serdecznie DZIĘKUJĘ:) Polecam!!!

Opinia pozytywna | 21-12-2010 00:58 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
zazuu

zazuu

w Trendymanii od: 2009-03-09
0 dostępnych
5 na zamówienie
267 sprzedanych
180 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"