zazuu

Opinie pozytywne

Cztery na zamówienie

Maski są wręcz mistyczne , z duszą . Dziękuję

Opinia pozytywna | 27-11-2014 16:19 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Faun

Szybko i sprawnie. Maska jest fantastyczna.

Opinia pozytywna | 27-11-2014 10:11 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Misa Nemos

Misa ładna. Przesyłka dotarła dobrze zabezpieczona. Kontakt z Artystką prawidłowy. Bardzo polecam

Opinia pozytywna | 21-11-2014 12:49 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Maska na zamówienie

Pani Wiolu maska jest jeszcze ładniejsza w rzeczywistości niż na zdjęciu

Opinia pozytywna | 03-09-2014 13:43 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Anioł z sercem

jak wszystkie Pani prace podobają mi się również anioły

Opinia pozytywna | 12-08-2014 15:11 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Anioł Eustachy

dziękuję za Eustachego

Opinia pozytywna | 06-08-2014 21:10 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Maska Myssena

Jedna z ładniejszych rzeczy jaką kupiłam:) Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 30-06-2014 10:47 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Aniołek opiekuńczy

Pomysł z anielskiego natchnienia...

Opinia pozytywna | 10-06-2014 03:12 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Aniołek czuwający

Pomysł z anielskiego natchnienia...

Opinia pozytywna | 10-06-2014 03:12 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
Anioł na miłość

I mozna sie naprawde od razu zakochac...Dziekuje i oczywiscie polecam. Renata

Opinia pozytywna | 16-03-2014 11:16 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Celiko

Mam ją już kilka lat. To pierwsza praca Pani Wioli jaką zakupiłam i niezmiennie mnie zachwyca - zresztą nie tylko mnie. Jestem pod urokiem Pani talentu i wyobraźni. Tak już zostanie.

Opinia pozytywna | 09-03-2014 13:43 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kominek pierzasty

Jakby powiedziała moja serdeczna koleżanka - "BOMBIASTY". Jest piękny w dzień jak i w nocy kiedy migocze płomieniem.

Opinia pozytywna | 09-03-2014 13:38 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Trzy na zamówienie

Niezwykła wyobraźnia, talent, profesjonalizm i serdeczne podejście do klienta - wszystko to w jednej osobie. DZIĘKUJĘ!!!

Opinia pozytywna | 09-03-2014 13:35 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Rybki popielniczki

Popielniczki sa przepiekne ,wykonane dokladnie tak jak sobie tego zyczylam.dziekuje pardzo pani Wioli

Opinia pozytywna | 05-03-2014 16:39 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kominek makoowy

Kominek piękny! Dziękuję.

Opinia pozytywna | 20-02-2014 00:15 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Duża osłonka

Oslonka idealnie pasuje na kominek,jest cudna.dziekuje bardzo artystce.

Opinia pozytywna | 04-02-2014 19:32 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kominek zapachowy w zieleni

śliczny, starannie wykonany, refleksy podczas palenia doskonałe, dostawa superszybka i profesjonalna

Opinia pozytywna | 24-01-2014 16:30 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kominek zapachowy

śliczny, starannie wykonany, refleksy podczas palenia doskonałe, dostawa superszybka i profesjonalna

Opinia pozytywna | 24-01-2014 16:29 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Sen w karmelu:-)

Przesyłka dotarła w nienaruszonym stanie. Pani Wiola potrafi wyczarować z gliny prawdziwe cuda. Gorąco polecam jej prace! Dziękuję.

Opinia pozytywna | 18-12-2013 21:19 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Maska Nizz

Urocza, dziękuję.

Opinia pozytywna | 15-09-2013 23:38 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
zazuu

zazuu

w Trendymanii od: 2009-03-09
0 dostępnych
5 na zamówienie
267 sprzedanych
180 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"