Zofia Gładysz

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

srebrna bransoleta z surowymi bursztynami

.

Opinia pozytywna | 24-10-2018 13:52 | Biżuteria / Bransolety
srebrny chaos i turkusy

.

Opinia pozytywna | 24-10-2018 13:51 | Biżuteria / Bransolety
kyanit i rubiny - naszyjnik

.

Opinia pozytywna | 24-10-2018 13:51 | Biżuteria / Naszyjniki
druciak - pierścień niebanalny

Całą transakcję oceniam bardzo pozytywnie. Sklep, działanie, wysyłka expressowa. Kontakt z Panią Zofią- super, na 6+. A sam pierscień - brak mi słów :) Zdecydowanie niebanalny, nietuzinkowy i z pewnoscią bardzo zauważalny :))

Opinia pozytywna | 19-10-2018 13:33 | Biżuteria / Pierścionki
męska bransoletka - srebrny łańcuch i turkusy

Wyrób zgodny z oczekiwaniami,Polecam

Opinia pozytywna | 16-10-2018 10:29 | Biżuteria / Dla mężczyzn
męska surowa bransoletka

Sprawna i szybka przesyłka.Polecam

Opinia pozytywna | 16-10-2018 10:27 | Biżuteria / Dla mężczyzn
srebro i surowy bursztyn - wisior

Dziękuję za piękny, oryginalny wisior. Jest wyjątkowy, niepospolity, pięknie zrobiony . Dziękuję i polecam Artystkę.

Opinia pozytywna | 29-09-2018 13:55 | Biżuteria / Naszyjniki
labradoryt

Piękny pierścionek wygląda jeszcze lepiej na żywo mam na dzieję że pani Zofia powiększy ofertę o drobne kolczyki z labradorytem :) Pozdrawiam serdecznie

Opinia pozytywna | 06-09-2018 20:21 | Biżuteria / Pierścionki
srebrny chaos i akwamaryny

Bransoletka jest przepiękna. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, przymierzam się do kolejnego. Dziękuje.

Opinia pozytywna | 31-07-2018 15:58 | Biżuteria / Bransolety
bursztynowa bransoletka

Super produkt

Opinia pozytywna | 23-07-2018 18:31 | Biżuteria / Bransolety
srebrny surowy naszyjnik

Naszyjnik jest przepiękny, oryginalny, z wyróżniającym go designem i fakturą. Niepowtarzalna biżuteria.

Opinia pozytywna | 17-07-2018 20:49 | Biżuteria / Naszyjniki
opal w złocie

Zdecydowanie polecam!

Opinia pozytywna | 17-06-2018 10:01 | Biżuteria / Pierścionki
surowe srebrne kolczyki

Piekne, dziekuje

Opinia pozytywna | 07-06-2018 15:50 | Biżuteria / Kolczyki
srebrna męska bransoletka z bursztynami

Pięknie wykonane. Bardzo jesteśmy zadowoleni :)

Opinia pozytywna | 25-05-2018 11:19 | Biżuteria / Dla mężczyzn
srebro i granaty - bransoletka

Świetna współpraca, przepiękne rękodzieło, jestem bardzo zadowolony z zakupu, zdecydowanie polecam!

Opinia pozytywna | 03-04-2018 12:17 | Biżuteria / Bransolety
united colours - bransoletka

Ocena pozytywna - użytkowniczka zadowolona :-)

Opinia pozytywna | 16-03-2018 11:13 | Biżuteria / Bransolety
perły i srebro - bransoleta

Piękna bransoletka, jak wszystkie dzieła artystki:) Przesympatyczny kontakt. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 06-03-2018 17:01 | Biżuteria / Bransolety
bransoletka z kamieniem księżycowym

Dziękuję :) Bransoletka piękna. Jestem zadowolona z zakupu. Pozdrawiam artystkę.

Opinia pozytywna | 02-03-2018 16:04 | Biżuteria / Bransolety
surowe bursztyny - bransoletka

Dziękuję w imieniu własnym i zadowolonej żony

Opinia pozytywna | 29-12-2017 14:46 | Biżuteria / Bransolety
wisior z bursztynem

Dziękuję w imieniu własnym i zadowolonej żony

Opinia pozytywna | 29-12-2017 14:45 | Biżuteria / Naszyjniki
Zofia Gładysz

Zofia Gładysz

w Trendymanii od: 2011-01-30
29 dostępnych
322 sprzedane
136 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy