Zofia Gładysz

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

srebro i surowy bursztyn - wisior

Przepiękna biżuteria. Niepowtarzalna. Z duszą

Opinia pozytywna | 10-06-2019 21:15 | Biżuteria / Naszyjniki
kulki - srebro

Towar zgodny z ofertą, szybka dostawa, pełna satysfakcja!

Opinia pozytywna | 25-02-2019 17:56 | Biżuteria / Bransolety
rubiny i labradoryt

Przepięknie wybarwiony labradoryt....Naszyjnik nietuzinkowy. Z całą pewnością rzuca się w oczy. Piękna , niespotykana biżuteria.

Opinia pozytywna | 20-02-2019 16:59 | Biżuteria / Naszyjniki
srebrny z labradorytem

Piękny ,oryginalny pierścień z moim ulubionym labradorytem. Transakcja sprawna, pięknie opakowana biżuteria.

Opinia pozytywna | 20-02-2019 16:57 | Biżuteria / Pierścionki
surowe koła

Przepiękna biżuteria, szczególnie wspaniałe wybarwienie labradorytu w naszyjniku. ( bo też u p. Gladysz zakupiłam...) Eleganckie opakowania, sprawna wysyłka. Polecam!

Opinia pozytywna | 20-02-2019 16:55 | Biżuteria / Kolczyki
perły i srebro - bransoleta

Bransoletka jest przepiekna, kontakt z Pania Zofia Gladysz, mala przerobka wyrobu (wydluzenie), dostawa i opakowanie na najwyzszym poziomie. Serdecznie dziekuje, na pewno wroce na Pani strone. Malgorzata

Opinia pozytywna | 22-01-2019 15:05 | Biżuteria / Bransolety
srebrny z labradorytem

Zetelna i konkretna osoba.

Opinia pozytywna | 20-12-2018 23:12 | Biżuteria / Pierścionki
srebrne kulki i granat - naszyjnik

szybka dostawa, śliczna biżuteria, naprawdę polecam:-)

Opinia pozytywna | 21-11-2018 18:50 | Biżuteria / Naszyjniki
bursztyny - kolczyki

szybkie dostarczenie zamówienia, śliczna biżuteria, naprawdę polecam:-)

Opinia pozytywna | 21-11-2018 18:49 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki - srebrne kółka i turkusy

Piękne, oryginalny wzór i staranne wykonanie

Opinia pozytywna | 10-11-2018 11:16 | Biżuteria / Kolczyki
srebrna z turkusami

Piękna, oryginalna i bardzo starannie wykonana

Opinia pozytywna | 10-11-2018 11:14 | Biżuteria / Bransolety
Kolczyki - srebrne kółka

Kolczyki wykonane bardzo starannie, oryginalny wzór i faktura materiału

Opinia pozytywna | 10-11-2018 11:13 | Biżuteria / Kolczyki
srebrny łańcuch i turkusy - męska bransoletka

Piękna bransoletka. Błyskawiczna dostawa. Pełna satysfakcja. Polecam.

Opinia pozytywna | 09-11-2018 20:39 | Biżuteria / Dla mężczyzn
srebrna bransoleta z surowymi bursztynami

.

Opinia pozytywna | 24-10-2018 13:52 | Biżuteria / Bransolety
srebrny chaos i turkusy

.

Opinia pozytywna | 24-10-2018 13:51 | Biżuteria / Bransolety
kyanit i rubiny - naszyjnik

.

Opinia pozytywna | 24-10-2018 13:51 | Biżuteria / Naszyjniki
druciak - pierścień niebanalny

Całą transakcję oceniam bardzo pozytywnie. Sklep, działanie, wysyłka expressowa. Kontakt z Panią Zofią- super, na 6+. A sam pierscień - brak mi słów :) Zdecydowanie niebanalny, nietuzinkowy i z pewnoscią bardzo zauważalny :))

Opinia pozytywna | 19-10-2018 13:33 | Biżuteria / Pierścionki
męska bransoletka - srebrny łańcuch i turkusy

Wyrób zgodny z oczekiwaniami,Polecam

Opinia pozytywna | 16-10-2018 10:29 | Biżuteria / Dla mężczyzn
męska surowa bransoletka

Sprawna i szybka przesyłka.Polecam

Opinia pozytywna | 16-10-2018 10:27 | Biżuteria / Dla mężczyzn
srebro i surowy bursztyn - wisior

Dziękuję za piękny, oryginalny wisior. Jest wyjątkowy, niepospolity, pięknie zrobiony . Dziękuję i polecam Artystkę.

Opinia pozytywna | 29-09-2018 13:55 | Biżuteria / Naszyjniki
Zofia Gładysz

Zofia Gładysz

w Trendymanii od: 2011-01-30
73 dostępne
55 w promocji
265 sprzedanych
109 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy