Zofia Gładysz

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

złoty akcent

Piękne wykonanie, stylowe i nietuzinkowe. Polecam!

Opinia pozytywna | 29-11-2019 10:35 | Biżuteria / Pierścionki
gałązki - kolczyki

Opinia pozytywna | 21-11-2019 15:59 | Biżuteria / Kolczyki
srebro i kwarc dymny - bransoletka

Piękna artystyczna bransoletka. Wysyłka błyskawiczna. Dziękuję za zakup :)

Opinia pozytywna | 01-10-2019 17:09 | Biżuteria / Bransolety
Zamówienie specjalne

Bardzo dobra,fajna współpraca.wyrób wykonany z oczekiwaniami,bardzo ładny.myślę,że na tym nie poprzestanę .polecam Panią Zofię,wspaniały Artysta.......

Opinia pozytywna | 28-08-2019 20:11 | Biżuteria / Pierścionki
srebrna z bursztynami i turkusami

Piękna bransoletka, kupiona już jakiś czas temu. Bardzo dobrze mi sie ją nosi, bransoletka wydaje się być uodporniona na czas i 'życie'. Jestem bardzo zadowolona. Polecam. Justyna

Opinia pozytywna | 18-07-2019 13:00 | Biżuteria / Bransolety
surowy męski pierścień

Wszystko w porządku. Pierścień bardzo fajny i ładnie zapakowany. Polecam :)

Opinia pozytywna | 07-07-2019 14:59 | Biżuteria / Dla mężczyzn
srebro i surowy bursztyn - wisior

Przepiękna biżuteria. Niepowtarzalna. Z duszą

Opinia pozytywna | 10-06-2019 21:15 | Biżuteria / Naszyjniki
kulki - srebro

Towar zgodny z ofertą, szybka dostawa, pełna satysfakcja!

Opinia pozytywna | 25-02-2019 17:56 | Biżuteria / Bransolety
rubiny i labradoryt

Przepięknie wybarwiony labradoryt....Naszyjnik nietuzinkowy. Z całą pewnością rzuca się w oczy. Piękna , niespotykana biżuteria.

Opinia pozytywna | 20-02-2019 16:59 | Biżuteria / Naszyjniki
srebrny z labradorytem

Piękny ,oryginalny pierścień z moim ulubionym labradorytem. Transakcja sprawna, pięknie opakowana biżuteria.

Opinia pozytywna | 20-02-2019 16:57 | Biżuteria / Pierścionki
surowe koła

Przepiękna biżuteria, szczególnie wspaniałe wybarwienie labradorytu w naszyjniku. ( bo też u p. Gladysz zakupiłam...) Eleganckie opakowania, sprawna wysyłka. Polecam!

Opinia pozytywna | 20-02-2019 16:55 | Biżuteria / Kolczyki
perły i srebro - bransoleta

Bransoletka jest przepiekna, kontakt z Pania Zofia Gladysz, mala przerobka wyrobu (wydluzenie), dostawa i opakowanie na najwyzszym poziomie. Serdecznie dziekuje, na pewno wroce na Pani strone. Malgorzata

Opinia pozytywna | 22-01-2019 15:05 | Biżuteria / Bransolety
srebrny z labradorytem

Zetelna i konkretna osoba.

Opinia pozytywna | 20-12-2018 23:12 | Biżuteria / Pierścionki
srebrne kulki i granat - naszyjnik

szybka dostawa, śliczna biżuteria, naprawdę polecam:-)

Opinia pozytywna | 21-11-2018 18:50 | Biżuteria / Naszyjniki
bursztyny - kolczyki

szybkie dostarczenie zamówienia, śliczna biżuteria, naprawdę polecam:-)

Opinia pozytywna | 21-11-2018 18:49 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki - srebrne kółka i turkusy

Piękne, oryginalny wzór i staranne wykonanie

Opinia pozytywna | 10-11-2018 11:16 | Biżuteria / Kolczyki
srebrna z turkusami

Piękna, oryginalna i bardzo starannie wykonana

Opinia pozytywna | 10-11-2018 11:14 | Biżuteria / Bransolety
Kolczyki - srebrne kółka

Kolczyki wykonane bardzo starannie, oryginalny wzór i faktura materiału

Opinia pozytywna | 10-11-2018 11:13 | Biżuteria / Kolczyki
srebrny łańcuch i turkusy - męska bransoletka

Piękna bransoletka. Błyskawiczna dostawa. Pełna satysfakcja. Polecam.

Opinia pozytywna | 09-11-2018 20:39 | Biżuteria / Dla mężczyzn
srebrna bransoleta z surowymi bursztynami

.

Opinia pozytywna | 24-10-2018 13:52 | Biżuteria / Bransolety
Zofia Gładysz

Zofia Gładysz

w Trendymanii od: 2011-01-30
101 dostępnych
1 w promocji
278 sprzedanych
115 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy