Agnieszka Czerkas

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Miodowy klejnot - srebrny wisior z cytrynem

Przepiękny wisior z cytrynem, urzekł mnie od pierwszego wejrzenia, ale w rzeczywistości jest jeszcze piękniejszy, elegancki, wysmakowany. Nie był tani ale zaryzykowałam zakup i było warto. Przemiły kontakt z Artystką, błyskawiczna przesyłka, wisiorek ślicznie zapakowany, opakowanie wykorzystałam bo to był prezent. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 21-06-2020 21:48 | Biżuteria / Wisiory
Ametystowe wachlarze - srebrne kolczyki z ametystami

Kolczyki o orientalnej nucie.. z ametystem o przepięknym głębokim odcieniu przyciągajacym wzrok. Nie za duże, nie za małe: takie w sam raz ;) od dawna szukałam dla siebie czegoś z amerystem i znalazłam ideał! Wspaniała współpraca i bardzo szybka przesyłka. Pozdrawiam Artystkę!!

Opinia pozytywna | 10-06-2020 22:42 | Biżuteria / Kolczyki
Letnie zioła - bransoletka z zielonymi minerałami

Piękna, delikatna bransoletka. Miły kontakt z Artystką. Bardzo dziękuję i polecam się na przyszłość:)

Opinia pozytywna | 17-04-2020 18:11 | Biżuteria / Bransolety
Wisior - Jesienny liść

Przepiękny wisior, dopracowany w każdym calu. Artystce gratuluję talentu. Polecam

Opinia pozytywna | 17-04-2020 18:09 | Biżuteria / Wisiory
Wisior z ametystem

Piękny wisior wykonany z dbałością o detale.

Opinia pozytywna | 24-03-2020 02:42 | Biżuteria / Wisiory
Kolorowe grono - srebrny wisior z minerałami

Prześliczne gronko. Wisior został wykonany niezwykle starannie, z dbałością o każdy detal. Pięknie dobrane kamienie i kolory - koronkowa praca. To już moje kolejne zamówienie u Pani Agnieszki - i za każdym razem przekonuję się, że to wyjątkowa, niepowtarzalna biżuteria. Bardzo DZIĘKUJĘ Pani Agnieszko.

Opinia pozytywna | 07-12-2019 15:06 | Biżuteria / Wisiory
Wrzeciona

Opinia pozytywna | 21-11-2019 15:59 | Biżuteria / Kolczyki
Złote grono - wisior z cytrynami

Biżuteria, w której tworzenie wkłada się serce. Przepiękne gronko - misterne, niezwykle staranne połączenie cudownych minerałów. To już moje kolejne zamówienie u Pani Agnieszki i za każdym razem jestem tak samo zachwycona. Bardzo DZIĘKUJĘ i oczywiście POLECAM tę niezwykłą, niepowtarzalną, biżuterię...

Opinia pozytywna | 27-08-2019 20:57 | Biżuteria / Wisiory
Perłowe grono - srebrna bransoletka z perłami

Bransoletka jest prześliczna - wykonana niezwykle starannie, z dbałością o najdrobniejsze elementy. Jestem zachwycona. Gorąco polecam prace Pani Agnieszki tym, którzy szukają pięknej i niepowtarzalnej biżuterii. Bardzo, bardzo DZIĘKUJĘ ?

Opinia pozytywna | 19-08-2019 15:59 | Biżuteria / Bransolety
Winne grono - wisior z granatami i rubinami

Bardzo apetyczne i starannie wykonane (zgodnie z zamówieniem) winne grono

Opinia pozytywna | 12-08-2019 12:32 | Biżuteria / Wisiory
Zielone grono - srebrny wisior z naturalnymi minerałami

Bardzo szybkie, staranne i zgodne z oczekiwaniami wykonane zamówienie.

Opinia pozytywna | 04-07-2019 09:48 | Biżuteria / Wisiory
Bransoletka z kianitami

Dziękuję za błyskawiczną realizację zamówienia. Bransoletka zachwyciła obdarowaną osobę :) Polecam prace Pani Agnieszki!

Opinia pozytywna | 23-09-2016 09:33 | Biżuteria / Bransolety
Rozetki z granatami

Piękne i oryginalne kolczyki. Dziękuję i polecam :)

Opinia pozytywna | 22-07-2015 09:30 | Biżuteria / Kolczyki
Naszyjnik z ametystem

Osobie obdarowanej bardzo się podobał naszyjnik, a to chyba najistotniejsze.

Opinia pozytywna | 12-12-2014 17:47 | Biżuteria / Naszyjniki
Drobinki z turkusem

Kolczyki są śliczne, delikatne i misterne. Jestem oczarowana. Dziękuję i polecam :)

Opinia pozytywna | 26-11-2014 11:46 | Biżuteria / Kolczyki
Wisior z agatem - OKO SMOKA

Wisior jest niesamowity. Agat pięknie się prezentuje,a wykonanie całości jest bez zarzutu. Pani Agnieszko, brawo!!! Serdecznie dziękuję :)

Opinia pozytywna | 07-07-2014 11:45 | Biżuteria / Wisiory
Kolczyki - Dojrzewające maliny

przesmaczne :)))) dziekuje!

Opinia pozytywna | 05-06-2014 15:10 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z różowymi gronami

Przepiękne kolczyki, koronkowa robota. Jestem bardzo zadowolona. Dodatkowo muszę powiedzieć, że spodziewałam się cięższych kolczyków a tu wspaniała niespodzianka są lekkie i delikatne. Polecam

Opinia pozytywna | 20-03-2014 18:04 | Biżuteria / Kolczyki
Mikrusek z labradorytem

Piękny, na żywo nawet ładniejszy niż na foto.

Opinia pozytywna | 04-12-2013 16:52 | Biżuteria / Wisiory
Perły w srebrnej oprawie

Piękna robota. Na żywo robi nie mniejsze wrażenie. Happy!

Opinia pozytywna | 04-12-2013 16:51 | Biżuteria / Bransolety
Agnieszka Czerkas

Agnieszka Czerkas

w Trendymanii od: 2013-06-13
38 dostępnych
4 w promocji
36 sprzedanych
21 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy