Agnieszka Czerkas

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Zamówienie specjalne

Śliczny i zgodny z zamówieniem. Dziękuję bardzo:)

Opinia pozytywna | 06-04-2022 00:35 | Biżuteria / Naszyjniki
Rubinowe grono - wisior z rubinami

Cudo, dokładnie takie jakiego się spodziewałam? a może jeszcze bardziej cudowne:) Dziękuję pani Agnieszko

Opinia pozytywna | 27-03-2022 18:34 | Biżuteria / Wisiory
Koronkowe trójkąty - srebrna bransoletka z koralem fossil

Piękna bransoleta!!! Wspaniały dobór kamieni zdobionych naturą, w prostej oprawie, która nie gasi unikalnego piękna kamieni. Srebrny element idealnie wkomponowany w całość. Małe dzieło jubilerskiej pracy. Dodatkowo wspaniały kontakt z Panią Agnieszką. i wreszcie całości dopełnia zapakowanie biżuterii. Pełen profesjonalizm!!! Nawet kurier z radością dostarczył paczuszkę, ze swoim komentarzem, iż nigdy nie dostarczał przesyłki tak gustownie zapakowanej. Gratuluję Pani Agnieszko i polecam Pani biżuterię.

Opinia pozytywna | 20-01-2022 13:56 | Biżuteria / Bransolety
Kwiaty z lapisem lazuli - srebner sztyfty z lapisem lazuli

Para pięknych i delikatnych kolczyków. Te kwiatuszki są po prostu urocze...i można je nosić wszędzie i do wszystkiego. Zdecydowanie poprawiły mi humor w ten ponury dzień ;) dziękuje.

Opinia pozytywna | 14-01-2022 15:36 | Biżuteria / Kolczyki
Słonecznik - srebrny podwójny naszyjnik z cytrynem

Piękne! Córka zachwycona :)

Opinia pozytywna | 26-12-2021 02:54 | Biżuteria / Naszyjniki
Zanim spadnie śnieg - srebrny naszyjnikz z jaspisem Maligano

Super

Opinia pozytywna | 22-12-2021 17:39 | Biżuteria / Naszyjniki
Turmalinowe grono - wisor z naturalnych minerałów

Piękny wisior. Super wykonanie - zazdroszczę talentu :)

Opinia pozytywna | 13-12-2021 22:44 | Biżuteria / Wisiory
Zamówienie specjalne

Bardzo szybka i sprawna komunikacje, super pomysl i piekne wykonanie, goraco polecam

Opinia pozytywna | 12-01-2021 16:31 | Biżuteria / Kolczyki
Kryształowy drobiazg - wisior z kryształem górskim

opinia bardzo pozytywna, drobiazg jest prześliczny , a transakcja przebiegła sprawnie i szybko otrzymałam zamówioną biżuterię , bardzo polecam:)

Opinia pozytywna | 07-01-2021 07:23 | Biżuteria / Wisiory
Perłowy ogród - bransoletka z perłami

Cudowna bransoletka:) To mój kolejny zakup u Pani Agnieszki:) Polecam.

Opinia pozytywna | 18-12-2020 20:55 | Biżuteria / Bransolety
Perłowe ogrody - podwójny naszyjnik z perłami

Naszyjnik jest wyjątkowy, elegancki, ponadczasowy... do tego pięknie zapakowany. Pani Agnieszko, jest Pani Mistrzynią!!!

Opinia pozytywna | 18-12-2020 20:52 | Biżuteria / Naszyjniki
Bluszcz - naszyjnik z peridotem

Istne cudeńko ,unikatowy wisior i super kontakt z Artystą . Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 18-12-2020 09:06 | Biżuteria / Naszyjniki
Secesyjne inspiracje - srebry naszyjnik z ametystem

Naszyjnik wykonany z wielką precyzją i pietyzmem. Przepięknie zapakowany i w 100% zgodny z opisem na stronie. Bardzo polecam!

Opinia pozytywna | 26-10-2020 19:36 | Biżuteria / Naszyjniki
Miodowy klejnot - srebrny wisior z cytrynem

Przepiękny wisior z cytrynem, urzekł mnie od pierwszego wejrzenia, ale w rzeczywistości jest jeszcze piękniejszy, elegancki, wysmakowany. Nie był tani ale zaryzykowałam zakup i było warto. Przemiły kontakt z Artystką, błyskawiczna przesyłka, wisiorek ślicznie zapakowany, opakowanie wykorzystałam bo to był prezent. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 21-06-2020 21:48 | Biżuteria / Wisiory
Ametystowe wachlarze - srebrne kolczyki z ametystami

Kolczyki o orientalnej nucie.. z ametystem o przepięknym głębokim odcieniu przyciągajacym wzrok. Nie za duże, nie za małe: takie w sam raz ;) od dawna szukałam dla siebie czegoś z amerystem i znalazłam ideał! Wspaniała współpraca i bardzo szybka przesyłka. Pozdrawiam Artystkę!!

Opinia pozytywna | 10-06-2020 22:42 | Biżuteria / Kolczyki
Letnie zioła - bransoletka z zielonymi minerałami

Piękna, delikatna bransoletka. Miły kontakt z Artystką. Bardzo dziękuję i polecam się na przyszłość:)

Opinia pozytywna | 17-04-2020 18:11 | Biżuteria / Bransolety
Wisior - Jesienny liść

Przepiękny wisior, dopracowany w każdym calu. Artystce gratuluję talentu. Polecam

Opinia pozytywna | 17-04-2020 18:09 | Biżuteria / Wisiory
Wisior z ametystem

Piękny wisior wykonany z dbałością o detale.

Opinia pozytywna | 24-03-2020 02:42 | Biżuteria / Wisiory
Kolorowe grono - srebrny wisior z minerałami

Prześliczne gronko. Wisior został wykonany niezwykle starannie, z dbałością o każdy detal. Pięknie dobrane kamienie i kolory - koronkowa praca. To już moje kolejne zamówienie u Pani Agnieszki - i za każdym razem przekonuję się, że to wyjątkowa, niepowtarzalna biżuteria. Bardzo DZIĘKUJĘ Pani Agnieszko.

Opinia pozytywna | 07-12-2019 15:06 | Biżuteria / Wisiory
Wrzeciona

Opinia pozytywna | 21-11-2019 15:59 | Biżuteria / Kolczyki
Agnieszka Czerkas

Agnieszka Czerkas

w Trendymanii od: 2013-06-13
44 dostępne
56 sprzedanych
34 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy