Agnieszka Czerkas

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Onyksowe serce - wisior z czarnym onyksem

Wisior zrobiony na zamówienie.W 100% spełnia moje oczekiwania ,w rzeczywistości wygląda jeszcze okazalej i piękniej ,serduszko wykonane z największą starannością .Podczas prac nad serduszkiem cały czas był kontakt z Panią Agnieszką i wszystko było uzgadniane na bieżąco.Myślę ,że to nie jest mój ostatni zakup bądź zlecenie u tej Artystki .Serduszko zapakowane perfekcyjnie ,każdy detal dopracowany precyzyjnie .W 100% polecam zakup u tej Pani.Pozdrawiam Anna

Opinia pozytywna | 15-01-2024 07:40 | Biżuteria / Wisiory
Kasztanowe serce - naszyjnik z agatem

Serduszko zapakowane z jak największą starannością, zapakowanie zrobione perfekcyjnie .W każdym szczególe zapakowania widać starania jakie włożył w to Artysta.Teraz co do serduszka ,serduszko wykonane idealnie ,zdjęcie nie oddaje piękna tego rękodzieła ,w propozycji miałam 5 serduszek od rożnych Artystów ,to serduszko od pierwszego obejrzenia okazało się liderem.Myślę ,że to nie mój ostatni zakup od tego Artysty.Wszystkim polecam zakup u tej Pani.Kontakt rewelacyjny, szybka wysyłka,rękodzieło warte swojej ceny . Pozdrawiam Anna :)

Opinia pozytywna | 13-11-2023 11:38 | Biżuteria / Naszyjniki
Wisior z labradorytem - srebrny wisior z okazałym labradorytem

Wisiorek kupiłem na prezent, do dziś jestem miło wspominany przy każdej okazji gdy wisiorek jest zakładany

Opinia pozytywna | 21-10-2023 13:32 | Biżuteria / Naszyjniki
W koronach drzew - srebrny naszyjnik z agatem mszystym

Naszyjnik po prostu piękny. Wykonany z wielką dbałością.

Opinia pozytywna | 13-06-2023 15:52 | Biżuteria / Naszyjniki
Turmalinowe grono - naszyjnik z turmalinami

Dokładnie taki, jaki sobie wymarzyłam? dziękuję?

Opinia pozytywna | 19-12-2022 09:11 | Biżuteria / Naszyjniki
Kwiaty i koronki - srebrna bransoletka z koralem fossil

Bardzo PIĘKNA bransoletka!!!! Delikatna, subtelna, urocza!!! Bardzo starannIe wykonana!!!!!!!!!!!! Cudownie zapakowana!!!! Przesyłka dotarła błyskawicznie!!! Same pozytywy!!!! BARDZO DZIĘKUJĘ!!!!

Opinia pozytywna | 02-12-2022 20:59 | Biżuteria / Bransolety
Ametystowe grono - wisior z naturalnych minerałów

Rewelacyjna ozdoba. Moja mama jest zachwycona. Dziękuję artystce:)

Opinia pozytywna | 27-07-2022 09:07 | Biżuteria / Wisiory
Zamówienie specjalne

Śliczny i zgodny z zamówieniem. Dziękuję bardzo:)

Opinia pozytywna | 06-04-2022 00:35 | Biżuteria / Naszyjniki
Rubinowe grono - wisior z rubinami

Cudo, dokładnie takie jakiego się spodziewałam? a może jeszcze bardziej cudowne:) Dziękuję pani Agnieszko

Opinia pozytywna | 27-03-2022 18:34 | Biżuteria / Wisiory
Koronkowe trójkąty - srebrna bransoletka z koralem fossil

Piękna bransoleta!!! Wspaniały dobór kamieni zdobionych naturą, w prostej oprawie, która nie gasi unikalnego piękna kamieni. Srebrny element idealnie wkomponowany w całość. Małe dzieło jubilerskiej pracy. Dodatkowo wspaniały kontakt z Panią Agnieszką. i wreszcie całości dopełnia zapakowanie biżuterii. Pełen profesjonalizm!!! Nawet kurier z radością dostarczył paczuszkę, ze swoim komentarzem, iż nigdy nie dostarczał przesyłki tak gustownie zapakowanej. Gratuluję Pani Agnieszko i polecam Pani biżuterię.

Opinia pozytywna | 20-01-2022 13:56 | Biżuteria / Bransolety
Kwiaty z lapisem lazuli - srebner sztyfty z lapisem lazuli

Para pięknych i delikatnych kolczyków. Te kwiatuszki są po prostu urocze...i można je nosić wszędzie i do wszystkiego. Zdecydowanie poprawiły mi humor w ten ponury dzień ;) dziękuje.

Opinia pozytywna | 14-01-2022 15:36 | Biżuteria / Kolczyki
Słonecznik - srebrny podwójny naszyjnik z cytrynem

Piękne! Córka zachwycona :)

Opinia pozytywna | 26-12-2021 02:54 | Biżuteria / Naszyjniki
Zanim spadnie śnieg - srebrny naszyjnikz z jaspisem Maligano

Super

Opinia pozytywna | 22-12-2021 17:39 | Biżuteria / Naszyjniki
Turmalinowe grono - wisor z naturalnych minerałów

Piękny wisior. Super wykonanie - zazdroszczę talentu :)

Opinia pozytywna | 13-12-2021 22:44 | Biżuteria / Wisiory
Zamówienie specjalne

Bardzo szybka i sprawna komunikacje, super pomysl i piekne wykonanie, goraco polecam

Opinia pozytywna | 12-01-2021 16:31 | Biżuteria / Kolczyki
Kryształowy drobiazg - wisior z kryształem górskim

opinia bardzo pozytywna, drobiazg jest prześliczny , a transakcja przebiegła sprawnie i szybko otrzymałam zamówioną biżuterię , bardzo polecam:)

Opinia pozytywna | 07-01-2021 07:23 | Biżuteria / Wisiory
Perłowy ogród - bransoletka z perłami

Cudowna bransoletka:) To mój kolejny zakup u Pani Agnieszki:) Polecam.

Opinia pozytywna | 18-12-2020 20:55 | Biżuteria / Bransolety
Perłowe ogrody - podwójny naszyjnik z perłami

Naszyjnik jest wyjątkowy, elegancki, ponadczasowy... do tego pięknie zapakowany. Pani Agnieszko, jest Pani Mistrzynią!!!

Opinia pozytywna | 18-12-2020 20:52 | Biżuteria / Naszyjniki
Bluszcz - naszyjnik z peridotem

Istne cudeńko ,unikatowy wisior i super kontakt z Artystą . Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 18-12-2020 09:06 | Biżuteria / Naszyjniki
Secesyjne inspiracje - srebry naszyjnik z ametystem

Naszyjnik wykonany z wielką precyzją i pietyzmem. Przepięknie zapakowany i w 100% zgodny z opisem na stronie. Bardzo polecam!

Opinia pozytywna | 26-10-2020 19:36 | Biżuteria / Naszyjniki
Agnieszka Czerkas

Agnieszka Czerkas

w Trendymanii od: 2013-06-13
19 dostępnych
66 sprzedanych
41 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy