Agnieszka Czerkas

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Złote grono - wisior z cytrynami

Biżuteria, w której tworzenie wkłada się serce. Przepiękne gronko - misterne, niezwykle staranne połączenie cudownych minerałów. To już moje kolejne zamówienie u Pani Agnieszki i za każdym razem jestem tak samo zachwycona. Bardzo DZIĘKUJĘ i oczywiście POLECAM tę niezwykłą, niepowtarzalną, biżuterię...

Opinia pozytywna | 27-08-2019 20:57 | Biżuteria / Wisiory
Perłowe grono - srebrna bransoletka z perłami

Bransoletka jest prześliczna - wykonana niezwykle starannie, z dbałością o najdrobniejsze elementy. Jestem zachwycona. Gorąco polecam prace Pani Agnieszki tym, którzy szukają pięknej i niepowtarzalnej biżuterii. Bardzo, bardzo DZIĘKUJĘ ?

Opinia pozytywna | 19-08-2019 15:59 | Biżuteria / Bransolety
Winne grono - wisior z granatami i rubinami

Bardzo apetyczne i starannie wykonane (zgodnie z zamówieniem) winne grono

Opinia pozytywna | 12-08-2019 12:32 | Biżuteria / Wisiory
Zielone grono - srebrny wisior z naturalnymi minerałami

Bardzo szybkie, staranne i zgodne z oczekiwaniami wykonane zamówienie.

Opinia pozytywna | 04-07-2019 09:48 | Biżuteria / Wisiory
Bransoletka z kianitami

Dziękuję za błyskawiczną realizację zamówienia. Bransoletka zachwyciła obdarowaną osobę :) Polecam prace Pani Agnieszki!

Opinia pozytywna | 23-09-2016 09:33 | Biżuteria / Bransolety
Rozetki z granatami

Piękne i oryginalne kolczyki. Dziękuję i polecam :)

Opinia pozytywna | 22-07-2015 09:30 | Biżuteria / Kolczyki
Naszyjnik z ametystem

Osobie obdarowanej bardzo się podobał naszyjnik, a to chyba najistotniejsze.

Opinia pozytywna | 12-12-2014 17:47 | Biżuteria / Naszyjniki
Drobinki z turkusem

Kolczyki są śliczne, delikatne i misterne. Jestem oczarowana. Dziękuję i polecam :)

Opinia pozytywna | 26-11-2014 11:46 | Biżuteria / Kolczyki
Wisior z agatem - OKO SMOKA

Wisior jest niesamowity. Agat pięknie się prezentuje,a wykonanie całości jest bez zarzutu. Pani Agnieszko, brawo!!! Serdecznie dziękuję :)

Opinia pozytywna | 07-07-2014 11:45 | Biżuteria / Wisiory
Kolczyki - Dojrzewające maliny

przesmaczne :)))) dziekuje!

Opinia pozytywna | 05-06-2014 15:10 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z różowymi gronami

Przepiękne kolczyki, koronkowa robota. Jestem bardzo zadowolona. Dodatkowo muszę powiedzieć, że spodziewałam się cięższych kolczyków a tu wspaniała niespodzianka są lekkie i delikatne. Polecam

Opinia pozytywna | 20-03-2014 18:04 | Biżuteria / Kolczyki
Mikrusek z labradorytem

Piękny, na żywo nawet ładniejszy niż na foto.

Opinia pozytywna | 04-12-2013 16:52 | Biżuteria / Wisiory
Perły w srebrnej oprawie

Piękna robota. Na żywo robi nie mniejsze wrażenie. Happy!

Opinia pozytywna | 04-12-2013 16:51 | Biżuteria / Bransolety
Z niezwykłym labradorytem

Bardzo dziękuję za "ekspresową" wręcz realizację zamówienia. Jestem urzeczona przesłanym medalionem!!! Nawet te piękne zdjęcia prezentowane w galerii nie oddawały w pełni urody przesłanej biżuterii :-) Jest przepiękna i olśniewająca. Zachwyciła nie tylko mnie, ale również moich znajomych. Artystka wykonała ją z niezwykłą wręcz finezją i artyzmem. Zadbała też o najmniejszy nawet szczegół. Opakowania biżuterii nie powstydziłaby się nawet największa światowa galeria ;-) Polecam każdemu, kto potrzebuje jakiegoś pięknego drobiazgu dla siebie lub bliskiej sobie osoby. Na pewno zachwyci go biżuteria wykonana przez Panią Agnieszkę.Ja z pewnością tu jeszcze wrócę nie raz ;-) Pozdrawiam serdecznie Panią Agnieszkę. Barbara.

Opinia pozytywna | 17-10-2013 09:07 | Biżuteria / Naszyjniki
Agnieszka Czerkas

Agnieszka Czerkas

w Trendymanii od: 2013-06-13
25 dostępnych
29 sprzedanych
14 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy