Alabama Studio

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Lizard

Kolczyki przepiękne - jak zawsze - inne niż wszystkie, delikatne ale surowe - bardzo dziekuję Pani Jolu i czekam na kolejne....

Opinia pozytywna | 23-03-2009 10:44 | Biżuteria / Kolczyki
Kwiat paproci

Kolczyki są przepiękne!!! na żywo robią niesamowite wrażenie, są bardzo kobiece, zarazem mroczne i tajemnicze :) pięknie dziękuję i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 22-03-2009 00:50 | Biżuteria / Kolczyki
Red wine

Kolczyki są idealne. Piękne, lekkie, misternie zrobione i wspaniale prezentują się na uszach.

Opinia pozytywna | 18-03-2009 13:44 | Biżuteria / Kolczyki
Ice tea

Kolczyki są przepiękne, niesamowite, delikatne. Bardzo dokładnie i precyzyjnie zrobione. Pani Jolu bardzo dziekuję - będę do Pani wracać....

Opinia pozytywna | 16-03-2009 11:21 | Biżuteria / Kolczyki
Dark lilies

Przepraszam za opóźnienie - opinia dojrzewała i krzepła:) Kolczyki fascynujące, nietuzinkowe i bardzo piękne. Właściwie mogę stwierdzić z całą odpowiedzialnością, że podobają mi się coraz bardziej:) Dziękuję i czekam na następne!

Opinia pozytywna | 24-02-2009 20:03 | Biżuteria / Kolczyki
Lady in the dark

Kolczyki świetnie wyglądają w uszach. Przykuwają uwagę. Dopasowały się wspaniale do mojego typu urody. Nie da się ich nie zauważyć. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 23-02-2009 13:25 | Biżuteria / Kolczyki
Zielonooka rusałka

Kolczyki są efektowne i niestandardowe. Rzucają się w oczy :) Masa perłowa w nich użyta jest naprawdę piękna... Bardzo oryginalny projekt. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 23-02-2009 13:24 | Biżuteria / Kolczyki
Cold ellegance

Piękne!

Opinia pozytywna | 17-02-2009 15:52 | Biżuteria / Kolczyki
The secret garden

Piękne kolczyki, precyzyjnie przemyślane i wykonane. Efektowne i bogate, a przecież eleganckie i "przyciągające". Bardzo mi się podobają:) Dziękuję!

Opinia pozytywna | 06-02-2009 17:23 | Biżuteria / Kolczyki
Hortus conclusus

Cudne małe dzieła sztuki.:)

Opinia pozytywna | 15-01-2009 12:55 | Biżuteria / Kolczyki
Gothica

Kolczyki są prześliczne! Zamieszczone zdjęcia w pełni oddają ich piękno. UWIELBIAM TWOJE KOLCZYKI ALABAMO!!!! Czekam na następne!

Opinia pozytywna | 13-01-2009 00:15 | Biżuteria / Kolczyki
Alabama Studio

Alabama Studio

w Trendymanii od: 2009-01-04
21 dostępnych
3 w promocji
7 na zamówienie
654 sprzedane
370 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace