Alabama Studio

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Kalie w zieleniach - srebrny wisior z motywem kwiatowym

Moja kolejna fanaberia pięknie wykonana przez Panią Jolę.

Opinia pozytywna | 04-09-2019 12:58 | Biżuteria / Wisiory
Black orchids III - srebrne kolczyki kwiaty

cudowne !

Opinia pozytywna | 05-08-2019 00:16 | Biżuteria / Kolczyki
Cumulusy z deszczem kianitów - srebrne kolczyki chmurki

Piękne!

Opinia pozytywna | 05-08-2019 00:16 | Biżuteria / Kolczyki
Drzewo życia - drewniane pudełko z wieczkiem zdobionym motywem drzewa

To nie był tylko kolejny zakup wyjątkowego przedmiotu. To spacer w bardzo miłym towarzystwie ukończony dużym zadowoleniem odbiorcy. Dziękuję

Opinia pozytywna | 25-07-2019 20:58 | Dekoracja Wnętrz / Inne
Koralowe grono - wyjątkowy wisior z czerwonym koralem

Niezwykle udana metamorfoza sznura korali - Pani Jola dała im drugie, ekskluzywne życie. Gratuluję artystce zdolności manualnych i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 26-06-2019 11:57 | Biżuteria / Wisiory
Coś niebieskiego - wyjątkowy komplet ślubny z kianitami

Wspaniałe !

Opinia pozytywna | 12-05-2019 00:58 | Biżuteria / Komplety
Personalizowany Orient - delikatna, srebrna bransoleta z inicjałem, ozdoba na dłoń

Jak zwykle piękna i wyjątkowa ozdoba. Na zamówienie i właśnie taka jakiej oczekiwałam. Pani spełniła wszystkie moje prośby. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 10-05-2019 17:29 | Biżuteria / Bransolety
Labradorytowy Orient - delikatna, srebrna bransoleta z labradorytem, ozdoba na dłoń

Prześliczna, oryginalna bransoletka, bardzo starannie wykonana, prezentuje się na ręce chyba jeszcze ładniej niż na zdjęciu! To nie jest moje pierwsze zamówienie w Galerii Alabama - kolejne błyskawicznie zrealizowane, bez zarzutu. Polecam!

Opinia pozytywna | 02-05-2019 09:41 | Biżuteria / Bransolety
Urok Orientu - delikatna, srebrna ozdoba na dłoń

Przepiękna i delikatna ozdoba lecz zarazem bogato zdobiona. Idealna na codzień i nie tylko. Obdarowana była zachwycona. Nie mogła wydusić z siebie słowa ;) Dziękuję i na pewno wrócę po więcej ;)

Opinia pozytywna | 24-04-2019 20:49 | Biżuteria / Bransolety
Garnet leaves - srebrne kolczyki z granatami i cytrynami

Cudowne kolczyki !!! Gorąco polecam. Rewelacyjny kontakt. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 19-12-2018 15:20 | Biżuteria / Kolczyki
Turquoise flower - fantazyjna, srebrna broszka z kwiatem

wspaniła!

Opinia pozytywna | 08-12-2018 23:33 | Biżuteria / Broszki
Green leaves - srebrne kolczyki z zielonym onyksem i turmalinem chromowym

Para uroczych kolczyków!! Zachwyciły mnie. I forma i precyzja wykonania. Onyksy lśnią nawleczone na srebrne druciki...całość tworzy unikatowa, niepowtarzalna formę. Dziękuje i pozdrawiam Artystkę!

Opinia pozytywna | 07-12-2018 11:41 | Biżuteria / Kolczyki
Orientalny taniec - unikatowa, srebrna ozdoba dłoni

Wyjątkowa ozdoba, niebanalna. To już druga tego typu bransoletka zakupiona w Galerii Alabama. Jest przepiękna - świetnie wygląda na dłoni. Dziękuję bardzo!

Opinia pozytywna | 04-12-2018 10:45 | Biżuteria / Bransolety
Skrzy się - srebrne klipsy z czarnymi spinelami i złotymi hematytami

Prześliczne klipsy, delikatne, ale zwracające uwagę. Bardzo starannie wykonane, jedyne w swoim rodzaju. Polecam!

Opinia pozytywna | 04-12-2018 10:43 | Biżuteria / Klipsy
Fern ear climber II - fantazyjna, srebrna nausznica liść paproci

Oryginalna nausznica; bardzo szybko wykonana na zamówienie (bo ktoś mnie uprzedził w zakupie podobnej :-)). Bardzo miły kontakt i przesyłka świąteczna - ślicznie zapakowana. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 04-12-2018 10:42 | Biżuteria / Kolczyki
Bursztynowy kwiat - unikatowy, srebrny wisior z bursztynem bałtyckim

Szybkie i staranne wykonanie, artystka miła i profesjonalna.

Opinia pozytywna | 02-10-2018 09:38 | Biżuteria / Wisiory
Błękitne wodospady - efektowne kolczyki koła z apatytem i zielonym onyksem

To już chyba tradycja, że biżuteria wykonana przez Panią Jolę zawsze mnie zachwyca. Wykonana precyzyjnie w każdym detalu, z pomysłem i w otoczeniu pięknych kamieni :-) Zdecydowanie kolczyki warte swojej ceny. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 01-09-2018 16:11 | Biżuteria / Kolczyki
Zielone wodospady - srebrne kolczyki koła z peridotami i zielonym jadeitem

To już chyba tradycja, że biżuteria wykonana przez Panią Jolę zawsze mnie zachwyca. Wykonana precyzyjnie w każdym detalu, z pomysłem i w otoczeniu pięknych kamieni :-) Zdecydowanie kolczyki warte swojej ceny. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 01-09-2018 16:11 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie specjalne - zaliczka

Wszystko poszło sprawnie i jestem bardzo zadowolona

Opinia pozytywna | 16-08-2018 23:50 | Biżuteria / Inne
Ścieżki życia - unikatowy srebrny sekretnik w formie breloka

Brelok zrobiony dokładnie tak jak chciałam, dużo bardzo trafnych pomysłów i fachowe wykonanie. Serdecznie polecam Panią Jolę. Przesyłka dostarczona szybko, sprawnie i w terminie

Opinia pozytywna | 16-08-2018 23:49 | Biżuteria / Breloki
Alabama Studio

Alabama Studio

w Trendymanii od: 2009-01-04
27 dostępnych
8 w promocji
7 na zamówienie
639 sprzedanych
356 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace