Alabama Studio

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Night lights - wyjątkowe, srebrne kolczyki wire wrapping z platerowanymi spinelami

Przepiękne... Finezyjna forma kolczyków wspaniale dopełnia się z blaskiem i kolorem spinelu i złotego hematytu...Kamienie razem z oksydowanym srebrem tworzą niezwykle elegancka i iście królewska całość!! Zdjęcia absolutnie nie są w stanie oddać piękna tych połyskujących i migoczących kamieni..Lśnią przy każdym ruchu. Klejnoty! Pozdrawiam serdecznie Panią Jolę.

Opinia pozytywna | 19-11-2019 12:46 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie specjalne - łańcuszek srebrny

Taki drobiazg, a cieszy... Serdecznie dziękuję:)

Opinia pozytywna | 18-11-2019 02:09 | Biżuteria / Naszyjniki
Zielone pączki na życzenie - minimalistyczne, srebrne kolczyki z zielonym onyksem

Kolczyki śliczne, cudowne :) Od samego początku wiedziałam,że będzie to bardzo miła współpraca.Ekspresowa realizacja projektu, bardzo miły kontakt oraz piękne opakowanie cudownej zawartości pudełeczka. Jeszcze raz bardzo dziękuję, serdecznie pozdrawiam i gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 14-11-2019 22:39 | Biżuteria / Kolczyki
Turmalin w pąku - minimalistyczny, srebrny wisior z czarnym turmalinem

Wszystko dotarło sprawnie i na czas:) Bizuteria piękna !

Opinia pozytywna | 14-11-2019 11:04 | Biżuteria / Kolczyki
Turmaliny w pąkach - minimalistyczne, srebrne kolczyki z czarnymi turmalinami

Wszystko dotarło sprawnie i na czas:) Bizuteria piękna !

Opinia pozytywna | 14-11-2019 11:04 | Biżuteria / Kolczyki
Ametysty w pąkach - minimalistyczne, srebrne kolczyki z surowymi ametystami

piękne :)

Opinia pozytywna | 19-10-2019 17:02 | Biżuteria / Kolczyki
Helleborusy w komplecie - srebrne kolczyki i bransoletka z surowymi granatami

Kolczyki i bransoletka przepiękne, cudowne, super to mało powiedziane :) Od samego początku współpracy bardzo miły kontakt.Szybka realizacja projektu oraz piękne opakowanie cudownej zawartości pudełeczka. Jeszcze raz bardzo dziękuję, serdecznie pozdrawiam i gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 09-10-2019 18:11 | Biżuteria / Komplety
Kalie w zieleniach - srebrny wisior z motywem kwiatowym

Moja kolejna fanaberia pięknie wykonana przez Panią Jolę.

Opinia pozytywna | 04-09-2019 12:58 | Biżuteria / Wisiory
Black orchids III - srebrne kolczyki kwiaty

cudowne !

Opinia pozytywna | 05-08-2019 00:16 | Biżuteria / Kolczyki
Cumulusy z deszczem kianitów - srebrne kolczyki chmurki

Piękne!

Opinia pozytywna | 05-08-2019 00:16 | Biżuteria / Kolczyki
Drzewo życia - drewniane pudełko z wieczkiem zdobionym motywem drzewa

To nie był tylko kolejny zakup wyjątkowego przedmiotu. To spacer w bardzo miłym towarzystwie ukończony dużym zadowoleniem odbiorcy. Dziękuję

Opinia pozytywna | 25-07-2019 20:58 | Dekoracja Wnętrz / Inne
Koralowe grono - wyjątkowy wisior z czerwonym koralem

Niezwykle udana metamorfoza sznura korali - Pani Jola dała im drugie, ekskluzywne życie. Gratuluję artystce zdolności manualnych i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 26-06-2019 11:57 | Biżuteria / Wisiory
Coś niebieskiego - wyjątkowy komplet ślubny z kianitami

Wspaniałe !

Opinia pozytywna | 12-05-2019 00:58 | Biżuteria / Komplety
Personalizowany Orient - delikatna, srebrna bransoleta z inicjałem, ozdoba na dłoń

Jak zwykle piękna i wyjątkowa ozdoba. Na zamówienie i właśnie taka jakiej oczekiwałam. Pani spełniła wszystkie moje prośby. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 10-05-2019 17:29 | Biżuteria / Bransolety
Labradorytowy Orient - delikatna, srebrna bransoleta z labradorytem, ozdoba na dłoń

Prześliczna, oryginalna bransoletka, bardzo starannie wykonana, prezentuje się na ręce chyba jeszcze ładniej niż na zdjęciu! To nie jest moje pierwsze zamówienie w Galerii Alabama - kolejne błyskawicznie zrealizowane, bez zarzutu. Polecam!

Opinia pozytywna | 02-05-2019 09:41 | Biżuteria / Bransolety
Urok Orientu - delikatna, srebrna ozdoba na dłoń

Przepiękna i delikatna ozdoba lecz zarazem bogato zdobiona. Idealna na codzień i nie tylko. Obdarowana była zachwycona. Nie mogła wydusić z siebie słowa ;) Dziękuję i na pewno wrócę po więcej ;)

Opinia pozytywna | 24-04-2019 20:49 | Biżuteria / Bransolety
Garnet leaves - srebrne kolczyki z granatami i cytrynami

Cudowne kolczyki !!! Gorąco polecam. Rewelacyjny kontakt. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 19-12-2018 15:20 | Biżuteria / Kolczyki
Turquoise flower - fantazyjna, srebrna broszka z kwiatem

wspaniła!

Opinia pozytywna | 08-12-2018 23:33 | Biżuteria / Broszki
Green leaves - srebrne kolczyki z zielonym onyksem i turmalinem chromowym

Para uroczych kolczyków!! Zachwyciły mnie. I forma i precyzja wykonania. Onyksy lśnią nawleczone na srebrne druciki...całość tworzy unikatowa, niepowtarzalna formę. Dziękuje i pozdrawiam Artystkę!

Opinia pozytywna | 07-12-2018 11:41 | Biżuteria / Kolczyki
Orientalny taniec - unikatowa, srebrna ozdoba dłoni

Wyjątkowa ozdoba, niebanalna. To już druga tego typu bransoletka zakupiona w Galerii Alabama. Jest przepiękna - świetnie wygląda na dłoni. Dziękuję bardzo!

Opinia pozytywna | 04-12-2018 10:45 | Biżuteria / Bransolety
Alabama Studio

Alabama Studio

w Trendymanii od: 2009-01-04
22 dostępne
5 w promocji
7 na zamówienie
645 sprzedanych
363 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace