Alabama Studio

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Zamówienie indywidualne - kolczyki srebrne

Wybrałem Alabamę ponownie aby wykonała prezent dla bardzo wyjątkowej dla mnie osoby. Kolejny raz nie zawiodła. Kontakt z wyżej wymienioną artystką to prawdziwa przyjemność. Jeszcze raz dziękuję oraz polecam z całego serca.

Opinia pozytywna | 27-09-2020 21:30 | Biżuteria / Kolczyki
Tulipany dla Henrietty

Trochę późno, ale lepiej późno niż wcale. Piękne wykonanie, pomimo 10 lat jakie minęły wciąż cieszą oko mojej żony.

Opinia pozytywna | 27-09-2020 21:25 | Biżuteria / Kolczyki
Zielona rosa - wyjątkowe, srebrne kolczyki wire wrapping z platerowanymi spinelami

Piękne !!! Pewnych rzeczy nie da się opisać słowami, trzeba je po prostu zobaczyć i cieszyć się doznaniami wzrokowymi ????

Opinia pozytywna | 05-06-2020 09:04 | Biżuteria / Kolczyki
Czas spadających liści - unikatowa srebrna broszka/wisior

Przepiękne !

Opinia pozytywna | 27-04-2020 13:31 | Biżuteria / Broszki
Czerwone wino - wyjątkowy, srebrny wisior wire wrapping z granatami

Filigranowy, kunsztowny, dopracowany, niesamowity i wyjątkowy produkt! Polecam

Opinia pozytywna | 23-04-2020 08:48 | Biżuteria / Wisiory
Apatyt w pąku III - minimalistyczny, srebrny wisior z surowym apatytem

Piękny wisior od przesympatycznej i bardzo utalentowanej Artystki:) Pani Jolanto, bardzo dziękuję za to cudeńko! Będę nosić z dumą! Polecam z całą mocą Alabama Studio.

Opinia pozytywna | 09-03-2020 13:17 | Biżuteria / Wisiory
Herkimer w pąkach - minimalistyczne, srebrne kolczyki z diamentem z Herkimer

piękne :)

Opinia pozytywna | 01-03-2020 21:18 | Biżuteria / Kolczyki
Granaty w pąkach - minimalistyczne, srebrne kolczyki z surowymi granatami

Piękne rękodzieło. Współpraca jak najbardziej w porządku. Na pewno nie jest to ostatni zakup ????

Opinia pozytywna | 29-02-2020 11:58 | Biżuteria / Kolczyki
Granat w pąku na zamówienie - minimalistyczny, srebrny wisior z surowym granatem

Piękne rękodzieło. Współpraca jak najbardziej w porządku. Na pewno nie jest to ostatni zakup ????

Opinia pozytywna | 29-02-2020 11:58 | Biżuteria / Wisiory
Ametyst w pąku - minimalistyczny, srebrny wisior z surowym ametystem

Przepiękne wykonanie z dbałością o szczegóły. Oby jak najwięcej takich artystów a świat będzie piękniejszy.

Opinia pozytywna | 24-02-2020 21:50 | Biżuteria / Wisiory
Night lights II - wyjątkowe, srebrne kolczyki wire wrapping z platerowanymi spinelami

Przepiękne i nie powtarzalne kolczyki! dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 07-02-2020 13:03 | Biżuteria / Kolczyki
Jarzębiny czerwone

Cudo

Opinia pozytywna | 07-01-2020 17:31 | Biżuteria / Kolczyki
White monstera - mini - nowoczesny, minimalistyczny wisior z satynowanego srebra

Perfekcyjne wykonanie, estetyczne opakowanie, bardzo dobry kontakt z klientem - polecam!

Opinia pozytywna | 05-12-2019 13:22 | Biżuteria / Wisiory
Fluoryt w pąku - minimalistyczny, srebrny wisior z surowym fluorytem

Piękny naszyjnik - subtelny i jednocześnie wyrazisty. Jestem zachwycona! Ciężko będzie mi się powstrzymać przed natychmiastowym kupnem kolejnego dzieła Pani Jolanty. Bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie :)

Opinia pozytywna | 04-12-2019 10:24 | Biżuteria / Wisiory
Kalia z zielonym onyksem - srebrny wisior z motywem kwiatowym

Wisior jest piękny.

Opinia pozytywna | 26-11-2019 10:45 | Biżuteria / Wisiory
Maleńtasek - fantazyjny, srebrny kolczyk (zamówienie specjalne)

Cudo !

Opinia pozytywna | 22-11-2019 20:13 | Biżuteria / Kolczyki
All shades of northern lights - dwustronny, srebrny wisior z kwarcem tytanowym

Opinia pozytywna | 21-11-2019 15:59 | Biżuteria / Wisiory
Night lights - wyjątkowe, srebrne kolczyki wire wrapping z platerowanymi spinelami

Przepiękne... Finezyjna forma kolczyków wspaniale dopełnia się z blaskiem i kolorem spinelu i złotego hematytu...Kamienie razem z oksydowanym srebrem tworzą niezwykle elegancka i iście królewska całość!! Zdjęcia absolutnie nie są w stanie oddać piękna tych połyskujących i migoczących kamieni..Lśnią przy każdym ruchu. Klejnoty! Pozdrawiam serdecznie Panią Jolę.

Opinia pozytywna | 19-11-2019 12:46 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie specjalne - łańcuszek srebrny

Taki drobiazg, a cieszy... Serdecznie dziękuję:)

Opinia pozytywna | 18-11-2019 02:09 | Biżuteria / Naszyjniki
Zielone pączki na życzenie - minimalistyczne, srebrne kolczyki z zielonym onyksem

Kolczyki śliczne, cudowne :) Od samego początku wiedziałam,że będzie to bardzo miła współpraca.Ekspresowa realizacja projektu, bardzo miły kontakt oraz piękne opakowanie cudownej zawartości pudełeczka. Jeszcze raz bardzo dziękuję, serdecznie pozdrawiam i gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 14-11-2019 22:39 | Biżuteria / Kolczyki
Alabama Studio

Alabama Studio

w Trendymanii od: 2009-01-04
20 dostępnych
3 w promocji
7 na zamówienie
670 sprzedanych
380 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace