Alabama Studio

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Skrawki nocnego nieba - minimalistyczne, srebrne kolczyki ze złotym akcentem

Zdjęcie nie oddaje ich uroku. Są cudne.

Opinia pozytywna | 19-07-2022 23:26 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie specjalne - zaliczka

Wszystko zgodnie z zamówieniem.

Opinia pozytywna | 19-07-2022 23:25 | Biżuteria / Breloki
Garnet boho - srebrne kolczyki z granatami i czarnymi chwostami

Najpiękniejsze kolczyki jakie widziałam! Cudowne, świetnie wykonanie! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 03-06-2022 17:14 | Biżuteria / Kolczyki
Orange glow - srebrne kolczyki z karneolami

Piękne !

Opinia pozytywna | 30-05-2022 15:44 | Biżuteria / Kolczyki
Night lights - magicznie połyskujące, srebrne kolczyki z platerowanymi spinelami

wspaniale !

Opinia pozytywna | 30-05-2022 15:44 | Biżuteria / Kolczyki
Vitis II - srebrny kolczyk do pępka

kolczyk przepiękny

Opinia pozytywna | 10-10-2021 15:28 | Biżuteria / Inne
Złota konstelacja - minimalistyczna, srebrna bransoleta z motywem wire wrapping

Unikatowa bransoletka. Bardzo delikatna, a jednocześnie niezwykle efektowna. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 12-01-2021 18:29 | Biżuteria / Bransolety
Mapa nocnego nieba - długie, efektowne kolczyki srebrne

Zamówiłam kolczyki w komplecie z bransoletką. Komplet prezentuje się pięknie. Idealnie pasuje zarówno na specjalne okazje, jak również na wyjście ze znajomymi do restauracji. W swojej kolekcji posiadam już kilka projektów kolczyków autorstwa Pani Joli, muszę jednak przyznać, że jest to mój ulubiony zestaw biżuterii. Unikatowy komplet. Bardzo dziękuję za realizację zamówienia!

Opinia pozytywna | 12-01-2021 18:28 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie indywidualne - kolczyki srebrne

Wybrałem Alabamę ponownie aby wykonała prezent dla bardzo wyjątkowej dla mnie osoby. Kolejny raz nie zawiodła. Kontakt z wyżej wymienioną artystką to prawdziwa przyjemność. Jeszcze raz dziękuję oraz polecam z całego serca.

Opinia pozytywna | 27-09-2020 21:30 | Biżuteria / Kolczyki
Tulipany dla Henrietty

Trochę późno, ale lepiej późno niż wcale. Piękne wykonanie, pomimo 10 lat jakie minęły wciąż cieszą oko mojej żony.

Opinia pozytywna | 27-09-2020 21:25 | Biżuteria / Kolczyki
Zielona rosa - wyjątkowe, srebrne kolczyki wire wrapping z platerowanymi spinelami

Piękne !!! Pewnych rzeczy nie da się opisać słowami, trzeba je po prostu zobaczyć i cieszyć się doznaniami wzrokowymi ????

Opinia pozytywna | 05-06-2020 09:04 | Biżuteria / Kolczyki
Czas spadających liści - unikatowa srebrna broszka/wisior

Przepiękne !

Opinia pozytywna | 27-04-2020 13:31 | Biżuteria / Broszki
Czerwone wino - wyjątkowy, srebrny wisior wire wrapping z granatami

Filigranowy, kunsztowny, dopracowany, niesamowity i wyjątkowy produkt! Polecam

Opinia pozytywna | 23-04-2020 08:48 | Biżuteria / Wisiory
Apatyt w pąku III - minimalistyczny, srebrny wisior z surowym apatytem

Piękny wisior od przesympatycznej i bardzo utalentowanej Artystki:) Pani Jolanto, bardzo dziękuję za to cudeńko! Będę nosić z dumą! Polecam z całą mocą Alabama Studio.

Opinia pozytywna | 09-03-2020 13:17 | Biżuteria / Wisiory
Herkimer w pąkach - minimalistyczne, srebrne kolczyki z diamentem z Herkimer

piękne :)

Opinia pozytywna | 01-03-2020 21:18 | Biżuteria / Kolczyki
Granaty w pąkach - minimalistyczne, srebrne kolczyki z surowymi granatami

Piękne rękodzieło. Współpraca jak najbardziej w porządku. Na pewno nie jest to ostatni zakup ????

Opinia pozytywna | 29-02-2020 11:58 | Biżuteria / Kolczyki
Granat w pąku na zamówienie - minimalistyczny, srebrny wisior z surowym granatem

Piękne rękodzieło. Współpraca jak najbardziej w porządku. Na pewno nie jest to ostatni zakup ????

Opinia pozytywna | 29-02-2020 11:58 | Biżuteria / Wisiory
Ametyst w pąku - minimalistyczny, srebrny wisior z surowym ametystem

Przepiękne wykonanie z dbałością o szczegóły. Oby jak najwięcej takich artystów a świat będzie piękniejszy.

Opinia pozytywna | 24-02-2020 21:50 | Biżuteria / Wisiory
Night lights II - wyjątkowe, srebrne kolczyki wire wrapping z platerowanymi spinelami

Przepiękne i nie powtarzalne kolczyki! dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 07-02-2020 13:03 | Biżuteria / Kolczyki
Jarzębiny czerwone

Cudo

Opinia pozytywna | 07-01-2020 17:31 | Biżuteria / Kolczyki
Alabama Studio

Alabama Studio

w Trendymanii od: 2009-01-04
30 dostępnych
3 na zamówienie
696 sprzedanych
388 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace