Alabama Studio

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Turmalin w pąku - minimalistyczny, srebrny wisior z czarnym turmalinem

Cudowna biżuteria, warta swojej ceny, idealna w każdym drobiazgu, pięknie zapakowana, serdecznie polecam. Kontakt z artystką bezproblemowy. Same plusy!

Opinia pozytywna | 05-12-2022 12:22 | Biżuteria / Kolczyki
Tourmaline black - minimalistyczny, srebrny pierścionek z czarnym turmalinem

No cóż mogę rzec, pierścionek cudowny, mroczny, z pazurem. Posiada to ? coś? co sprawia, że czujesz się wyjątkowy gdy go zakładasz. Dodatkowo cudeńko przepięknie zapakowane no i kilka własnoręcznie napisanych słów od Artysty. Pani Jolu tylko Pani potrafi tak dopieszczać... Bardzo dziękuję za kolejną bardzo udaną transakcję w miłym klimacie. Serdecznie pozdrawiam , Basia Lejman

Opinia pozytywna | 30-11-2022 23:27 | Biżuteria / Pierścionki
Perły na fali - srebrny naszyjnik/bransoleta w stylu boho

Piękny

Opinia pozytywna | 05-11-2022 13:44 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolejne zauroczenie - srebrny naszyjnik z perłami

Piękny

Opinia pozytywna | 05-11-2022 13:44 | Biżuteria / Naszyjniki
Mgły nad jeziorem - elegancki, srebrny wisior wire wrapping z kwarcem szarym

Gustowny drobiazg

Opinia pozytywna | 06-09-2022 17:13 | Biżuteria / Wisiory
Perłowe zauroczenie - srebrny naszyjnik z perłami

Perły to absolutna klasyka...a ten piękny naszyjnik wykonany przez Panią Jole jest "klasyka z pazurem"...Niezwykły srebrny element nawiązujący do fal morskich idealnie się komponuje pod względem stylistyki z perłami. Świetny pomysł a wykonanie mistrzowskie! Dziękuje i pozdrawiam Artystkę!

Opinia pozytywna | 31-08-2022 14:37 | Biżuteria / Naszyjniki
Little angel - srebrny wisior z perłą i kianitem

Wszystko zgodnie z umową.

Opinia pozytywna | 13-08-2022 16:04 | Biżuteria / Wisiory
Skrawki nocnego nieba - minimalistyczne, srebrne kolczyki ze złotym akcentem

Zdjęcie nie oddaje ich uroku. Są cudne.

Opinia pozytywna | 19-07-2022 23:26 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie specjalne - zaliczka

Wszystko zgodnie z zamówieniem.

Opinia pozytywna | 19-07-2022 23:25 | Biżuteria / Breloki
Garnet boho - srebrne kolczyki z granatami i czarnymi chwostami

Najpiękniejsze kolczyki jakie widziałam! Cudowne, świetnie wykonanie! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 03-06-2022 17:14 | Biżuteria / Kolczyki
Orange glow - srebrne kolczyki z karneolami

Piękne !

Opinia pozytywna | 30-05-2022 15:44 | Biżuteria / Kolczyki
Night lights - magicznie połyskujące, srebrne kolczyki z platerowanymi spinelami

wspaniale !

Opinia pozytywna | 30-05-2022 15:44 | Biżuteria / Kolczyki
Vitis II - srebrny kolczyk do pępka

kolczyk przepiękny

Opinia pozytywna | 10-10-2021 15:28 | Biżuteria / Inne
Złota konstelacja - minimalistyczna, srebrna bransoleta z motywem wire wrapping

Unikatowa bransoletka. Bardzo delikatna, a jednocześnie niezwykle efektowna. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 12-01-2021 18:29 | Biżuteria / Bransolety
Mapa nocnego nieba - długie, efektowne kolczyki srebrne

Zamówiłam kolczyki w komplecie z bransoletką. Komplet prezentuje się pięknie. Idealnie pasuje zarówno na specjalne okazje, jak również na wyjście ze znajomymi do restauracji. W swojej kolekcji posiadam już kilka projektów kolczyków autorstwa Pani Joli, muszę jednak przyznać, że jest to mój ulubiony zestaw biżuterii. Unikatowy komplet. Bardzo dziękuję za realizację zamówienia!

Opinia pozytywna | 12-01-2021 18:28 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie indywidualne - kolczyki srebrne

Wybrałem Alabamę ponownie aby wykonała prezent dla bardzo wyjątkowej dla mnie osoby. Kolejny raz nie zawiodła. Kontakt z wyżej wymienioną artystką to prawdziwa przyjemność. Jeszcze raz dziękuję oraz polecam z całego serca.

Opinia pozytywna | 27-09-2020 21:30 | Biżuteria / Kolczyki
Tulipany dla Henrietty

Trochę późno, ale lepiej późno niż wcale. Piękne wykonanie, pomimo 10 lat jakie minęły wciąż cieszą oko mojej żony.

Opinia pozytywna | 27-09-2020 21:25 | Biżuteria / Kolczyki
Zielona rosa - wyjątkowe, srebrne kolczyki wire wrapping z platerowanymi spinelami

Piękne !!! Pewnych rzeczy nie da się opisać słowami, trzeba je po prostu zobaczyć i cieszyć się doznaniami wzrokowymi ????

Opinia pozytywna | 05-06-2020 09:04 | Biżuteria / Kolczyki
Czas spadających liści - unikatowa srebrna broszka/wisior

Przepiękne !

Opinia pozytywna | 27-04-2020 13:31 | Biżuteria / Broszki
Czerwone wino - wyjątkowy, srebrny wisior wire wrapping z granatami

Filigranowy, kunsztowny, dopracowany, niesamowity i wyjątkowy produkt! Polecam

Opinia pozytywna | 23-04-2020 08:48 | Biżuteria / Wisiory
Alabama Studio

Alabama Studio

w Trendymanii od: 2009-01-04
29 dostępnych
3 na zamówienie
712 sprzedanych
395 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace