Alabama Studio

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Urok Orientu - delikatna, srebrna ozdoba na dłoń

Przepiękna i delikatna ozdoba lecz zarazem bogato zdobiona. Idealna na codzień i nie tylko. Obdarowana była zachwycona. Nie mogła wydusić z siebie słowa ;) Dziękuję i na pewno wrócę po więcej ;)

Opinia pozytywna | 24-04-2019 20:49 | Biżuteria / Bransolety
Garnet leaves - srebrne kolczyki z granatami i cytrynami

Cudowne kolczyki !!! Gorąco polecam. Rewelacyjny kontakt. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 19-12-2018 15:20 | Biżuteria / Kolczyki
Turquoise flower - fantazyjna, srebrna broszka z kwiatem

wspaniła!

Opinia pozytywna | 08-12-2018 23:33 | Biżuteria / Broszki
Green leaves - srebrne kolczyki z zielonym onyksem i turmalinem chromowym

Para uroczych kolczyków!! Zachwyciły mnie. I forma i precyzja wykonania. Onyksy lśnią nawleczone na srebrne druciki...całość tworzy unikatowa, niepowtarzalna formę. Dziękuje i pozdrawiam Artystkę!

Opinia pozytywna | 07-12-2018 11:41 | Biżuteria / Kolczyki
Orientalny taniec - unikatowa, srebrna ozdoba dłoni

Wyjątkowa ozdoba, niebanalna. To już druga tego typu bransoletka zakupiona w Galerii Alabama. Jest przepiękna - świetnie wygląda na dłoni. Dziękuję bardzo!

Opinia pozytywna | 04-12-2018 10:45 | Biżuteria / Bransolety
Skrzy się - srebrne klipsy z czarnymi spinelami i złotymi hematytami

Prześliczne klipsy, delikatne, ale zwracające uwagę. Bardzo starannie wykonane, jedyne w swoim rodzaju. Polecam!

Opinia pozytywna | 04-12-2018 10:43 | Biżuteria / Klipsy
Fern ear climber II - fantazyjna, srebrna nausznica liść paproci

Oryginalna nausznica; bardzo szybko wykonana na zamówienie (bo ktoś mnie uprzedził w zakupie podobnej :-)). Bardzo miły kontakt i przesyłka świąteczna - ślicznie zapakowana. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 04-12-2018 10:42 | Biżuteria / Kolczyki
Bursztynowy kwiat - unikatowy, srebrny wisior z bursztynem bałtyckim

Szybkie i staranne wykonanie, artystka miła i profesjonalna.

Opinia pozytywna | 02-10-2018 09:38 | Biżuteria / Wisiory
Błękitne wodospady - efektowne kolczyki koła z apatytem i zielonym onyksem

To już chyba tradycja, że biżuteria wykonana przez Panią Jolę zawsze mnie zachwyca. Wykonana precyzyjnie w każdym detalu, z pomysłem i w otoczeniu pięknych kamieni :-) Zdecydowanie kolczyki warte swojej ceny. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 01-09-2018 16:11 | Biżuteria / Kolczyki
Zielone wodospady - srebrne kolczyki koła z peridotami i zielonym jadeitem

To już chyba tradycja, że biżuteria wykonana przez Panią Jolę zawsze mnie zachwyca. Wykonana precyzyjnie w każdym detalu, z pomysłem i w otoczeniu pięknych kamieni :-) Zdecydowanie kolczyki warte swojej ceny. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 01-09-2018 16:11 | Biżuteria / Kolczyki
Zamówienie specjalne - zaliczka

Wszystko poszło sprawnie i jestem bardzo zadowolona

Opinia pozytywna | 16-08-2018 23:50 | Biżuteria / Inne
Ścieżki życia - unikatowy srebrny sekretnik w formie breloka

Brelok zrobiony dokładnie tak jak chciałam, dużo bardzo trafnych pomysłów i fachowe wykonanie. Serdecznie polecam Panią Jolę. Przesyłka dostarczona szybko, sprawnie i w terminie

Opinia pozytywna | 16-08-2018 23:49 | Biżuteria / Breloki
Monstera maxi - srebrny wisior z motywem roślinnym

Szybko, dokładnie, profesjonalnie.

Opinia pozytywna | 05-08-2018 16:38 | Biżuteria / Wisiory
Surowy cytryn w pąku - srebrny wisior z cytrynem

Wisiorek śliczny, nawet jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu!

Opinia pozytywna | 11-05-2018 19:26 | Biżuteria / Wisiory
Zielona planeta - oryginalny wisior z chryzokolą

patrze na to cudo i nie moge uwierzyc ze to moje - przepiekna misterna robota wykonana z niezwykla dokladnoscia - przesylka dotarla expresowo - dziekuje Pani

Opinia pozytywna | 21-04-2018 22:51 | Biżuteria / Wisiory
Scarab wing - srebrna nausznica z kryształem Swarovskiego

Nausznica piękna:):):). Przemiły kontakt z Artystką:) Dziękuję

Opinia pozytywna | 16-04-2018 20:52 | Biżuteria / Kolczyki
Wianki z kwarcem tytanowym - srebrne kolczyki koła

Przepięknie, niepowtarzalne kolczyki. Wykonane przepięknie!!

Opinia pozytywna | 18-03-2018 20:22 | Biżuteria / Kolczyki
Koralowe orbity - srebrne kolczyki wire wrapping z czerwonym koralem

Kolczyki przepiękne. Zachwyciły mnie na zdjęciu. W realu jeszcze ładniejsze. Bardzo starannie wykonane. Elegancko zapakowane na prezent. Przesympatyczna Artystka- świetny kontakt.

Opinia pozytywna | 01-03-2018 21:23 | Biżuteria / Kolczyki
Konstelacja z koralem - srebrna bransoleta z motywem wire wrapping

Bransoletka wykonana na zamówienie do kompletu z kolczykami. Ekspresowo i przepięknie. Artystka otwarta na sugestie. Bardo dobry kontakt. Dziękuję

Opinia pozytywna | 01-03-2018 21:13 | Biżuteria / Bransolety
Small waterfalls

Rewelacja, kolczyki sa przepiekne. Moje ulubione

Opinia pozytywna | 13-01-2018 19:44 | Biżuteria / Kolczyki
Alabama Studio

Alabama Studio

w Trendymanii od: 2009-01-04
22 dostępne
4 w promocji
7 na zamówienie
651 sprzedanych
368 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace