anna kozłowska-łuc

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Duża /zamówienie/

Ta baba to jest majstersztyk! Wielka (ma 40cm!!!), ciężka, o rozanielonej twarzy, słowem baba IDEALNA! ;-))) Tak wspaniałą postać mogły stworzyć tylko ręce i wyobraźnia Pani Ani! DZIĘKUJĘ!

Opinia pozytywna | 17-08-2009 21:23 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ANIOŁEK STRÓŻ 2

bardzo miły kontakt i piekny Aniołek

Opinia pozytywna | 24-07-2009 22:35 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
KOTECZEK

Kotek jest super. Posłużył jako nagroda za wyniki w nauce.

Opinia pozytywna | 22-07-2009 22:46 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
zamówienie

Obrazki Pani Anny to prawdziwe dzieła sztuki. Ich piękna nie da się opisać słowami - trzeba je po prostu zobaczyć. Pani Aniu po raz kolejny dziekuję.

Opinia pozytywna | 14-07-2009 19:27 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
zamówienie

Obrazki Pani Anny to prawdziwe dzieła sztuki. Ich piękna nie da się opisać słowami - trzeba je po prostu zobaczyć. Pani Aniu po raz kolejny dziekuję.

Opinia pozytywna | 14-07-2009 19:26 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
KSIĘŻYC 3

Obrazek w 100% spelnia moje oczekiwania, a sprawna transakcja tylko podwyższa jego wartość

Opinia pozytywna | 14-07-2009 10:36 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
SŁOŃCE 3

Obrazek w 100% spelnia moje oczekiwania, a sprawna transakcja tylko podwyższa jego wartość.

Opinia pozytywna | 14-07-2009 10:35 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
SŁOŃCE

Słońce bez Księżyca byłoby bardzo samotne... Nie wolno ich rozdzielać :)

Opinia pozytywna | 13-07-2009 19:34 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
KSIĘŻYC

Akwarelki są absolutnie unikatowe. Czuć precyzję i doskonałość każdej kreski. Podziwiam umiejętność takiego opanowania ruchu dłoni. Nie wspominając o doborze barw i kształtów. Niesamowite dzieła!

Opinia pozytywna | 13-07-2009 19:34 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
PTAKI 4

Dobrze, że kupiłam tryptyk! Wszystkie ptaszki niby podobne, a każdy naprawdę inny! Żal by mi było, że jakieś ptaszki sobie dziobią beze mnie! ;-)))

Opinia pozytywna | 08-07-2009 14:18 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
PTASZKI

Zachwycająca kreska! Delikatna, a jak celnie oddająca rzeczywistość!

Opinia pozytywna | 08-07-2009 14:16 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
PTAKI 3

Podziwiam finezję, z jaką tworzy swoje obrazki Pani Ania! Takie niby nic, a spróbuj sama wymyśleć i jeszcze przenieść na papier! Po prostu trzeba być ARTYSTĄ!

Opinia pozytywna | 08-07-2009 14:15 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
KSIĘŻYC

Zakręcony księżyc; niesamowity! Dziękuję , jest piękny:)))

Opinia pozytywna | 30-06-2009 19:14 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
SŁOŃCE

Zachwycający! Kocham te słoneczka i księżyce Pani Ani, każdy obrazek ma niepowtarzalną osobowość.

Opinia pozytywna | 30-06-2009 19:10 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
KOT

czy mozna mu sie oprzec ? ;o)

Opinia pozytywna | 28-06-2009 20:53 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
SŁOŃCE I KSIĘŻYC

Uwielbiam prace Pani Anny. Niebywała subtelność,finezja.szlachetność. Jestem nimi oczrowana.

Opinia pozytywna | 22-06-2009 15:13 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
ANIOŁEK

Subtelny i z duszą ... piękna akwarelka! Polecamy!

Opinia pozytywna | 08-06-2009 09:19 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Cztery małe kwadraty, biały

Rzemiosło na najwyższym poziomie, a przy tym przepiękny wzór, wspaniały deseń i szkliwo ... w rzeczywistości dużo piękniejsze niż na zdjęciu! Całość pięknie zapakowana! Dziękujemy!

Opinia pozytywna | 08-06-2009 09:09 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
SŁOŃCE 6

Kolejno cudo do mojej kolekcji obrazków autorstwa Pani Ani. Wyrafinowane, bardzo szlachetne, niezwykłe!!!!

Opinia pozytywna | 04-06-2009 16:40 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
KSIĘŻYC 6

Dziękuję Pani Aniu, przepiękne ,z klasą :)))

Opinia pozytywna | 04-06-2009 16:37 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anna kozłowska-łuc

anna kozłowska-łuc

w Trendymanii od: 2008-07-29
24 dostępne
269 sprzedanych
144 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Geneza
czyli jak powstają prace