anna kozłowska-łuc

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

SŁOŃCE 4

Akwarelki Pani Anny to prawdziwe dziela sztuki. Obrazki sa po prostu bajeczne. Tworza absolutnie niepowtarzalny klimat. Subtelne a jednoczesnie wyraziste, dopracowane w kazdym calu. Z calego serca polecam.

Opinia pozytywna | 02-06-2009 14:22 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
KSIĘŻYC 4

Akwarelki Pani Anny to prawdziwe dziela sztuki. Obrazki sa po prostu bajeczne. Tworza absolutnie niepowtarzalny klimat. Subtelne a jednoczesnie wyraziste, dopracowane w kazdym calu. Z calego serca polecam.

Opinia pozytywna | 02-06-2009 14:22 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
PTAKI 1 dla Pani Ewy

Akwarelki Pani Anny to prawdziwe dziela sztuki. Obrazki sa po prostu bajeczne. Tworza absolutnie niepowtarzalny klimat. Subtelne a jednoczesnie wyraziste, dopracowane w kazdym calu. Z calego serca polecam.

Opinia pozytywna | 02-06-2009 14:22 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
PTASZKI 1 dla Pani Ewy

Akwarelki Pani Anny to prawdziwe dziela sztuki. Obrazki sa po prostu bajeczne. Tworza absolutnie niepowtarzalny klimat. Subtelne a jednoczesnie wyraziste, dopracowane w kazdym calu. Z calego serca polecam.

Opinia pozytywna | 02-06-2009 14:22 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
PTASZKI

Akwarelki Pani Anny to prawdziwe dziela sztuki. Obrazki sa po prostu bajeczne. Tworza absolutnie niepowtarzalny klimat. Subtelne a jednoczesnie wyraziste, dopracowane w kazdym calu. Z calego serca polecam.

Opinia pozytywna | 02-06-2009 14:21 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
PTAKI

Akwarelki Pani Anny to prawdziwe dziela sztuki. Obrazki sa po prostu bajeczne. Tworza absolutnie niepowtarzalny klimat. Subtelne a jednoczesnie wyraziste, dopracowane w kazdym calu. Z calego serca polecam.

Opinia pozytywna | 02-06-2009 14:21 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Dwie małe patery z rysunkiem

Przepiękne patery o niezwykłym rysunku w rzeczywistości powalające na kolana swoim subtelnym pięknem. Polecam wszystkim prace Ani!

Opinia pozytywna | 14-05-2009 14:45 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ANIOŁEK STRÓŻ 1

Prześliczny obrazek, bedzie wspaniałą pamiątką chrztu.

Opinia pozytywna | 07-05-2009 11:00 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Mężczyzna w zieleni, popiersie.

Pani Aniu ma Pani talent! Po prostu!!!

Opinia pozytywna | 04-05-2009 13:34 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kobieta w różowej sukience- popiersie.

Kobieta w różowym idealnie pasuje do mężczyzny w zieleni! To po prostu bardzo udana para; patrzą w jednym kierunku, a na ich twarzach maluje się to samo zadowolenie z życia! I to zadowolenie mnie również się udziela!!! Znowu trafione w dziesiątkę!

Opinia pozytywna | 04-05-2009 13:33 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kobieta w błękicie.

Świetne po prostu! Im dłużej patrzę, tym bardziej mi się podoba!!! Na pewno kupię coś jeszcze od Pani Ani żeby moja Kobieta w błękicie miała towarzystwo!

Opinia pozytywna | 22-04-2009 08:16 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
SŁOŃCE 1

Piękna w formie i teści idea: Słońce i Księżyc :) Zawsze razem ;) Pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 07-04-2009 11:17 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
KSIĘŻYC 1

Akwarelowo-subtelne, radosne :) Pięknie dziękuję :)

Opinia pozytywna | 07-04-2009 11:17 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Listek na kadzidełko

jak zwykle - piękna, dopracowana rzecz. świetnie się komponuje z kupionymi przeze mnie wcześniej paterami. dziękuję!

Opinia pozytywna | 31-03-2009 19:59 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
KSIĘŻYC 2

Księżyc2 tak samo piękny jak Słońce2- czekam na Pani kolejne prace a wszystkim gorąco polecam i zapewniam, że zdjęcia nie oddają całego piękna akwarel.

Opinia pozytywna | 30-03-2009 18:48 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
SŁOŃCE 2

Bardzo dziękuję za piękny komplet słońca i księżyca, zdjęcie nie oddaje prawdziwego uroku i piękna kolorów. Polecam Serdecznie

Opinia pozytywna | 30-03-2009 13:12 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Dwie małe patery

Przepiękne, delikatne, nieregularne, jedyne w swoim rodzaju... Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 13-01-2009 23:59 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Cztery małe kwadraty

Miseczki są urocze...Serdecznie dziękuję nie tylko za ceramiczne cudeńka, ale także za pisaną odręcznie dedykację. Dzięki temu te kwadraciki ożywają...Karteczki zatrzymuję na pamiątkę....

Opinia pozytywna | 09-12-2008 16:06 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Małe popiersie- kobieta

podziwiam talent Artystki, ciekawy projekt, świetne wykonanie! ogromnie dziękuję za przyjemność jaką sprawiła mi praca Pani Anny

Opinia pozytywna | 30-11-2008 07:57 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Łódka, patera- liść

patera idealnie komponuje się z "dwoma listkami" - uroczy komplet:)

Opinia pozytywna | 12-11-2008 16:57 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
anna kozłowska-łuc

anna kozłowska-łuc

w Trendymanii od: 2008-07-29
24 dostępne
269 sprzedanych
144 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Geneza
czyli jak powstają prace