anna kozłowska-łuc

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Na żółto, druga

Mistrzowskie wykonanie, niezwykle oryginalna, nietuzinkowa. Pani Anna to wyjątkowa Artystka.

Opinia pozytywna | 03-01-2010 14:53 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Monty1, zamiast karpia

Ojej, jakie to fajne! Intrygujaca, lekko uśmiechnięta, wcale nie-rybia twarz z bardzo rybią resztą ;-))) O wiele lepsza od karpia!

Opinia pozytywna | 21-12-2009 19:13 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Leżący, misa (rezerwacja dla Pani Joanny)

Unikat! Dzieło sztuki! Jestem pod wrażeniem wyobraźni i kunsztu mojej ulubionej Artystki!

Opinia pozytywna | 21-12-2009 19:11 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
PIES z muchą

Obrazeczek uroczy,piękny,słodki i zabawny. Pięknie oprawiony,pięknie zapakowany. Idealny do dzięcięcego pokoiku i nie tylko. Goraco polecam.

Opinia pozytywna | 09-12-2009 23:40 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Razem

Również gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 03-12-2009 21:01 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Putta 1

Patrz: Putta.

Opinia pozytywna | 03-12-2009 20:58 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Putta

Śliczna, subtelna akwarela.

Opinia pozytywna | 03-12-2009 20:57 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Na różowo, z pieskiem

Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szlachetna prostota jest najpiękniejsza. Pani Aniu musiałam ją mieć:))))

Opinia pozytywna | 03-12-2009 20:22 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Opowiastki, zima

"Będzie sobie życie":))) Kolory, subtelny klimat, delikatna kreska- piękne!!!!!! Dziękuję za radość jaką dają mi opowiastki.

Opinia pozytywna | 03-12-2009 16:02 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Opowiastki zimowe1

Opowiastka "Było sobie życie":) Pani Aniu nie umiem opisać słowami mojego zachwytu. Potrafi Pani pędzelkiem opowiadać cudne historie:)))

Opinia pozytywna | 03-12-2009 15:57 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Baldaszek

Niezwykle finezyjny. Cudo !!!!!!!!!!

Opinia pozytywna | 27-11-2009 12:35 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Opowiastki 5

Prostota i urok Opowiastek wzbudzają mój zachwyt.Niesłychane jak pięknie można widzieć historyjki.

Opinia pozytywna | 30-10-2009 14:24 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Opowiastki 6

Bajkowy ,zabawny klimat Opowiastek urzekł mnie od pierwszego wejrzenia :))))) Mam ich 6 , są niezwykłe .

Opinia pozytywna | 30-10-2009 14:20 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Ptaszki niebieskie

Moja kolekcja prac Pani Anny napawa mnie dumą!!!!! Kocham te delikatne dotknięcia pędzelka i tę ich niezwykłą subtelność .Dziękuję:)))))))))))

Opinia pozytywna | 30-10-2009 14:14 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Opowiastki 4

Niesłychana prostota a ile wyobraźni.Pani Aniu jest Pani niesamowita!!!Dziękuję:))))))

Opinia pozytywna | 09-10-2009 23:44 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Opowiastki 3

Dalej się zachwycam:)))))

Opinia pozytywna | 09-10-2009 23:41 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Opowiastki c.d.

Opowiastki oczarowały mnie, są niebanalne, intrygujące, wyrafinowane i takie pogodne:)))))

Opinia pozytywna | 09-10-2009 23:41 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Opowiastki

Niezwykłe, jak wszystko co tworzy Pani Anna.

Opinia pozytywna | 09-10-2009 23:38 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Słońce i księżyc 1

Obrazek przypomina mi dzieciństwo i codzienne oczekiwanie na wieczorynkę.Do tego jeszcze talent Pani Ani i powstaje dzieło sztuki przenoszące w czasie :)

Opinia pozytywna | 29-09-2009 14:13 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Słońce i księżyc

Pani Anna należy do moich ukochanych Artystów . Jej delikatne prace są niezwykłe. Cieszę się ,że mam już maleńką kolekcję prac Pani Ani:)))))

Opinia pozytywna | 31-08-2009 22:33 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anna kozłowska-łuc

anna kozłowska-łuc

w Trendymanii od: 2008-07-29
24 dostępne
269 sprzedanych
144 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Geneza
czyli jak powstają prace