anna kozłowska-łuc

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Szczurek XXI, z pędzelka

"Szczurek" okazał się być bardziej uroczym niż na zdjęciu (jest kapitalny!). I do tego nisamowita NIESPODZIANKA! Jestem pod ogromnym wrażeniem i bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 15-12-2011 21:01 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Z Zielnika, Dzikie Wino

Obrazek robi wspaniale wrazenie. Juz jest w oprawie i ozdobi sciane. Byl tez bardzo troskliwie zapakowany. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.

Opinia pozytywna | 13-10-2011 15:25 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
PARA POGODNA- zamówienie dla Pani Ewy

Dziękuję

Opinia pozytywna | 16-08-2011 21:57 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
PTAKI, z rudym

Ptaszki są super, dziękuję!

Opinia pozytywna | 21-04-2011 16:25 | Scrapbooking / Kartki
ANIOŁEK III

Pani Anno, cudo, dzieło .... nie potrafię nietuzinkowo wyrazić zachwytu. Dziękuję za pomoc i życzliwość. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 12-04-2011 15:02 | Scrapbooking / Kartki
Plaża, pierwsza

Dziękuję, plażowiczka okazała się bardzo trafionym prezentem. Myślę, że to nie ostatni zakup u p. Ani. Pozdrawiam, M.

Opinia pozytywna | 04-04-2011 14:33 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ANIOŁEK2, portret

Śliczny! Zdjęcie nie oddaje w pełni uroku i subtelności obrazka.

Opinia pozytywna | 26-03-2011 19:33 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Putta 7

Zachwycający!

Opinia pozytywna | 26-03-2011 19:32 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
RAZEM

Kolejna cudna akwarelka autorstwa Pani Anny!

Opinia pozytywna | 26-03-2011 19:32 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Niebiesko-zielone 1

szybki kontakt, piękne niebiesko-zielone

Opinia pozytywna | 14-03-2011 16:26 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Niebiesko-zielone

razem z niebiesko-zielonymi1 wyglądają jeszcze ładniej

Opinia pozytywna | 14-03-2011 16:25 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Ptaszki niebiesko-granatowe dla Pani Ani, trzy wersje

cudne

Opinia pozytywna | 14-03-2011 16:24 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
HORTENSJA

Piękna, delikatna akwarela.

Opinia pozytywna | 16-11-2010 19:48 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Razem 1

Śliczny obrazek. Zdjęcia nie oddają w pełni jego piękna, subtelności rysunku.

Opinia pozytywna | 16-11-2010 19:41 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Z zielnika,fuksja

delikatne, subtelne,pełne życia i nadziei a jednocześnie stanowiące rodzaj dokumentacji gatunku. Artystyczny zielnik.

Opinia pozytywna | 16-11-2010 16:16 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Z zielnika,dichelostemma ida-maia

delikatne, subtelne,pełne życia i nadziei a jednocześnie stanowiące rodzaj dokumentacji gatunku. Artystyczny zielnik.

Opinia pozytywna | 16-11-2010 16:15 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Z zielnika, czosnek dęty

delikatne, subtelne,pełne życia i nadziei a jednocześnie stanowiące rodzaj dokumentacji gatunku. Artystyczny zielnik.Artystyczny zielnik.

Opinia pozytywna | 16-11-2010 16:14 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Z zielnika, czosnek pospolity

delikatne, subtelne,pełne życia i nadziei a jednocześnie stanowiące rodzaj dokumentacji gatunku. Artystyczny zielnik.

Opinia pozytywna | 16-11-2010 16:13 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zielenie i Turkusy1

Jestem jak zawsze oczarowana subtelną kreską i niezwykłą , powalającą prostotą.Dziękuję Pani Aniu:)))

Opinia pozytywna | 28-09-2010 19:53 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Zielenie i Turkusy1

Pani Anna jest mistrzynią wysublimowanych barw i szlachetnych form. Uwielbiam te kwadraty :))

Opinia pozytywna | 28-09-2010 19:50 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
anna kozłowska-łuc

anna kozłowska-łuc

w Trendymanii od: 2008-07-29
24 dostępne
269 sprzedanych
144 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Geneza
czyli jak powstają prace