anna kozłowska-łuc

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Z zielnika, róża

Róża jest przepiękna. Prace Pani Anny są wspaniałe. Polecam z całego serca :) Agata

Opinia pozytywna | 14-04-2010 20:02 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Księżyc /dla Pani Karoliny/

Nareszcie w moim domu zagościły wszystkie pory dnia... w cudownej oprawie autorstwa Pani Ani

Opinia pozytywna | 12-03-2010 19:22 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
SŁOŃCE

Nareszcie w moim domu zagościły wszystkie pory dnia... w cudownej oprawie autorstwa Pani Ani

Opinia pozytywna | 12-03-2010 19:20 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Pływaczka, rezerwacja dla Pani Ewy

Moja miłość do prac Pani Anny rośnie z każdym , nowym nabytkiem :) Pływaczka jest kolejną znakomitością w mojej kolekcji . Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 04-03-2010 12:07 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
syty

Kotek mnie po prostu rozwalił. Musiałam go miec :) Akwarele przecudnie opakowane. Dziękuję za wszystko. Polecam.

Opinia pozytywna | 26-02-2010 17:32 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
BIAŁY PIESEK

Cudo. Uwielbiam prace Pani Anny. Polecam wszystkim.

Opinia pozytywna | 26-02-2010 17:30 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
LAWENDA 1

Prześliczna ! Jest taka delikatna i zachwycająca ! Miły liścik od Autorki jest ciepłym akcentem :)Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 23-02-2010 21:00 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Byk (rezerwacja dla Pani Joanny)

Misterne, wdzięczne linie. Jak zwykle zachwycające!

Opinia pozytywna | 17-02-2010 17:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Konik (rezerwacja dla pani Joanny)

Uwielbiam styl Pani Ani.

Opinia pozytywna | 17-02-2010 17:39 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kobieta (rezerwacja dla Pani Ewy)

Ogromna artystyczna wrażliwość Pani Anny jest widoczna w każdym calu tej niezwykłej rzeźby. Absolutnie szlachetne piękno.

Opinia pozytywna | 01-02-2010 17:53 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Mężczyzna (rezerwacja dla Pani Ewy)

Pani Anna jest wielką artystką !!!! Jak zwykle prawdziwa , wyrafinowana sztuka. Dziękuję :)))))

Opinia pozytywna | 01-02-2010 17:48 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Sześć ptaszków

prześliczny obraz ;)

Opinia pozytywna | 01-02-2010 12:43 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Słońce i księżyc 2

dziękuję..... odkąd Dzień został kochankiem Nocy w moim domu jest piękniej.

Opinia pozytywna | 29-01-2010 14:29 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Razem

Piękny obraz.

Opinia pozytywna | 11-01-2010 18:47 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Księżyc

Wspaniałe dzieło.

Opinia pozytywna | 11-01-2010 18:46 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Słonko

Obrazek przepiękny.

Opinia pozytywna | 11-01-2010 18:46 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Razem

uwielbiam grafiki Ani - te urocze duety słoneczno-księżycowe są tak intrygujące, że nie da się przejść obok nich obojętnie :)

Opinia pozytywna | 11-01-2010 14:56 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Pocałunek

pocałunek naprawdę erotyczny i baaaaardzo subtelny.....

Opinia pozytywna | 06-01-2010 20:31 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
SZARY

kot zupełnie jak mój domowy pluszak z szelmowskim uśmiechem ... śliczny

Opinia pozytywna | 06-01-2010 20:30 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Kobieta z parasolką (rezerwacja dla Pani Ewy)

Nagle zimą pojawiła się rozkoszna Kobieta z parasolką:))) Niewykła rzeźba , wyrafinowana, perfekcyjna, wysmakowana. Pani Aniu- DZIĘKUJĘ!!!!!!

Opinia pozytywna | 03-01-2010 15:03 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
anna kozłowska-łuc

anna kozłowska-łuc

w Trendymanii od: 2008-07-29
24 dostępne
269 sprzedanych
144 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Geneza
czyli jak powstają prace