Fiann

Opinie pozytywne

0

Neutralne

0

Negatywne

BRINGING VISION - SREBRNY NASZYJNIK Z AMETYSTEM

Po prostu cudo !!! :)

Opinia pozytywna | 16-01-2024 18:26 | Biżuteria / Naszyjniki
Isleen - srebrny naszyjnik z kamieniami słonecznymi

Piękny i starannie wykonany naszyjnik. Bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 15-12-2023 01:05 | Biżuteria / Naszyjniki
Temple of Love IV - srebrny pierścień z różowym opalem

Jeszcze nigdy nie nosiłam na sobie czegoś tak pięknego. Energetyczna moc! ?? Bardzo polecam też ze względu na dobry, ciepły kontakt z panią Anią.

Opinia pozytywna | 15-11-2023 13:35 | Biżuteria / Pierścionki
THE SUNKEN ISLAND - SREBRNY NASZYJNIK Z LARIMAREM

Piękny naszyjnik. Wykonany starannie, kontakt z panią Anią cudowny. Baaaaaardzo polecam!

Opinia pozytywna | 15-11-2023 13:34 | Biżuteria / Naszyjniki
Ajar - srebrne kolczyki z muszlą Paua

Kolczyki piękne, leciutkie, przesyłka błyskawiczna. Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 10-11-2023 12:14 | Biżuteria / Kolczyki
Constant Inspiration - srebrny wisior z fuchsytem i rubinem

Piękny wisior!!!! Bardzo staranne wykonanie!!! Błyskawiczna wysyłka. Miły kontakt z Artystką:-) Jestem BARDZO ZADOWOLONA z zakupu!!!! Gorąco POLECAM!!!

Opinia pozytywna | 07-06-2023 18:59 | Biżuteria / Wisiory
Shamanic Knowledge - Open channel - wisior z brązu

Takiej oryginalnej biżuterii długo szukałam. Wisiorek jest SUPER! Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Opinia pozytywna | 27-05-2023 13:39 | Biżuteria / Wisiory
Shamanic knowledge -run by song - wisior z brązu

Piękny

Opinia pozytywna | 16-04-2023 10:35 | Biżuteria / Wisiory
GODDESS - THE LUMINOUS HEART - WISIOREK

Piękna

Opinia pozytywna | 16-04-2023 10:35 | Biżuteria / Wisiory
Lotus Flower IX - Kwiat Lotosu ze srebra

Piękny

Opinia pozytywna | 16-04-2023 10:35 | Biżuteria / Wisiory
Transformed by the light - srebrny naszyjnik z kwarcem rutylowym, cytrynem oraz kuleczką 22k złota

piękna praca, dziękuję

Opinia pozytywna | 06-02-2023 22:03 | Biżuteria / Naszyjniki
Peaceful being - srebrny naszyjnik z amazonitem

Cudownie się prezentuje,bardzo dopracowany w szczegółach,trudno się z nim rozstać????????

Opinia pozytywna | 12-01-2023 19:12 | Biżuteria / Naszyjniki
Sparks of Life - srebrny pierścionek z czarnym kamieniem słonecznym

Piękny pierścionek.Zachwyca kamieniem, formą i starannością wykonania.Trudno oderwać od niego wzrok:))Przesyłka błyskawiczna.Dziękuję??

Opinia pozytywna | 12-01-2023 19:09 | Biżuteria / Pierścionki
POTENTIAL III - SREBRNY WISIOR Z KRYSZTAŁAMI

Piekny amulet, bardzo starannie wykonany. Dziekuje

Opinia pozytywna | 12-01-2023 05:32 | Biżuteria / Wisiory
Nomadic II - kolczyki ze srebra

Kolczyki są tak piękne i oryginalne że można na nie patrzeć i patrzeć.dziekuje.

Opinia pozytywna | 03-06-2022 17:22 | Biżuteria / Kolczyki
Visanta - pierścień srebrny z larimarem

Kolejny dowód wielkiego talentu Fiann - Pani Anny Fideckiej. Pierścionek doskonale wykonany, z prześlicznym kamieniem. Stworzy, z zakupionym wcześniej w tej galerii wisiorkiem, komplet niebanalny i niepowtarzalny. Kontakt z Artystą pełen życzliwości i serdeczności, wysyłka błyskawiczna, pierścionek w prześlicznym, artystycznym pudełeczku. Polecam najserdeczniej biżuterię w wykonaniu Pani Anny Fideckiej.

Opinia pozytywna | 14-01-2022 12:28 | Biżuteria / Pierścionki
SIGNS FOR TIRELESS TRAVELERS - WISIOR ZE SREBRA

Biżuteria światowej jakości :) Przepięknie i niezwykle starannie wykonana,zajęła moje oczy i serce od pierwszego wejrzenia. Dziś ten klejnot,pięknie opakowany, mam u siebie i nacieszyć się nim nie mogę.To najlepszy mój zakup od długiego czasu,najlepszy prezent urodzinowy,jaki sobie sprawiłam. Kontakt z Artystką,Panią Anną Fidecką - FIANN pełen elegancji i życzliwości. Bardzo dziękuję :) Pozostaję Pani wielbicielką :) jolka471

Opinia pozytywna | 20-12-2021 10:24 | Biżuteria / Wisiory
PRIMAL EARTH IV - srebrny wisior z ammonitem

Piękny naszyjnik , unikatowy

Opinia pozytywna | 16-12-2021 16:30 | Biżuteria / Wisiory
ANOTHER STORY OF THE WHEEL - srebrne kolczyki z malachitami

Piękne kolczyki delikatne i lekkie a przy tym widoczne.jestem bardzo zadowolona z zakupu pozdrawiam Teresa

Opinia pozytywna | 14-12-2021 13:06 | Biżuteria / Kolczyki
Kalahari - kolczyki z brązu

Piękne etniczne kolczyki.

Opinia pozytywna | 14-12-2021 13:05 | Biżuteria / Kolczyki
Fiann

Fiann

w Trendymanii od: 2008-01-18
44 dostępne
4 w promocji
464 sprzedane
208 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"