Fiann

Opinie pozytywne

0

Neutralne

0

Negatywne

Blue Zone - naszyjnik srebrny z lapis lazuli

Przepiękna, misternie wykonana praca. Dziękuję Artystce za miły kontakt i szybką wysyłkę.

Opinia pozytywna | 29-06-2021 09:55 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolczyki do kompletu na zamówienie

Kolczyki bardzo ładne, zgodne z zamówieniem.Polecam

Opinia pozytywna | 25-06-2021 21:54 | Biżuteria / Kolczyki
ORGANICA - STRONG BASE-SREBRNY NASZYJNIK Z KORALEM

Zjawiskowy naszyjnik. Polecam dzieła Artystki.

Opinia pozytywna | 05-05-2021 19:37 | Biżuteria / Naszyjniki
KISS OF EARTH - SREBRNY PIERŚCIONEK Z MALACHITEM

Piękny pierścionek. Przykuwa uwagę. Bardzo dziękuję:)

Opinia pozytywna | 05-05-2021 19:36 | Biżuteria / Pierścionki
Obrączka Simple

Pięknie wykonana obrączka :)

Opinia pozytywna | 25-02-2021 16:30 | Biżuteria / Pierścionki
Riya - naszyjnik ze srebra

Przepiękny naszyjnik. Jestem zauroczona.

Opinia pozytywna | 16-02-2021 18:13 | Biżuteria / Naszyjniki
ŚWIATŁOCZUŁY - W RÓWNOWADZE -WISIOR Z LABRADORYTEM

Piękny wisior, bardzo przypadł do gustu obdarowanej. Dobry kontakt w trakcie zakupu, odpowiedzi na pytania przesyłane szybko. Artystka naprawdę godna polecenia :) PS. sugestia: rozważyć umożliwienie klientom wyboru opcji dostawy paczkomatem - koszt niższy, a jest szybciej niż paczka PP.

Opinia pozytywna | 27-01-2021 20:07 | Biżuteria / Wisiory
ANPAYTOO -NASZYJNIK Z KRYSZTAŁEM GÓRSKIM

Swietny! Dziekuje!

Opinia pozytywna | 22-01-2021 13:01 | Biżuteria / Naszyjniki
OKO KRYSZTAŁU - NASZYJNIK Z KWARCEM I OBSYDIANEM

W rzeczywistosci jest jeszcze "bardziej" :) nic na zdjeciach! Super!, bardzo dziekuje!

Opinia pozytywna | 22-01-2021 13:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Wild self - srebrny wisiorek z granatem almandyn

Przepiękny wisiorek! Dostawa błyskawiczna. Polecam! Oryginalne, pięknie zrobione i zapakowane.

Opinia pozytywna | 14-12-2020 22:20 | Biżuteria / Wisiory
Inner landscape - Sunny - wisior z cytrynem

Przepiękna biżuteria. Przesympatyczna artystka. Polecam zdecydowanie wszystkim te oryginalne cuda, które wyszły spod ręki Fiann.

Opinia pozytywna | 09-12-2020 11:18 | Biżuteria / Wisiory
Deep in the mirror - srebrny pierścionek z kamieniem księżycowym

Śliczny!

Opinia pozytywna | 08-10-2020 20:19 | Biżuteria / Pierścionki
IN THE ROOTS OF CEIBA TREES - WISIOREK Z KORALEM

Piękny i oryginalny wisior

Opinia pozytywna | 12-05-2020 16:20 | Biżuteria / Wisiory
Sztuczki - kolczyki ze srebra wykonane ręcznie

Kolczyki piękne. Bardzo polecam . Jestem bardzo zadowolona z kontaktu z Panią. Wszystko na najwyższym poziomie.

Opinia pozytywna | 08-04-2020 19:37 | Biżuteria / Kolczyki
Honey Dessert - srebrny wisior z karneolem

Czy to rusałka na harfie grająca, leśna boginka cała w pląsach, a może złotowłosa dziewczyna, zwinna syrena w morza głębinach; z tygielka figielek karneolowy, hokus i pokus - rarytas miodowy! Podziękowania dla Autorki fantastycznego dzieła!

Opinia pozytywna | 31-12-2019 19:09 | Biżuteria / Wisiory
Spirit Animal - Fox - wisiorek ze srebra LIS

Oczarował mnie, zapadł w serce, omamił lisim spojrzeniem... Lisek strojny zimową szatą, rudo-biały, uroczy psotnik prosto z bajek patrzy na mnie oczami zielonymi, spogląda z zaciekawieniem jak żywy ... magia w srebrze ... jak zawsze u Fiann! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 08-12-2019 23:42 | Biżuteria / Wisiory
Waohola - srebrny wisior z turkusem

Fantastyczne dzieło z duszą! Intrygujący, nietuzinkowy, misternie uformowany w srebrze wisior budzi zachwyt. Okazały, przepiękny turkus o wysyconej, magicznej barwie przynosi ukojenie i cieszy oko. Rewelacja! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 08-12-2019 23:30 | Biżuteria / Wisiory
LOTUS FLOWER VII- srebrny naszyjnik z koralem

Piękna i wyjątkowa biżuteria. Naszyjnik został wysałany jeszcze tego samego dnia. Z całą pewnością nie był to mój ostatni zakup.

Opinia pozytywna | 19-11-2019 09:24 | Biżuteria / Naszyjniki
Organica - Voyager - wisior ze srebra z ametystem

Pani Ewo dziękuję. Wisior inny niż te ,które posiadam. Ciekawy, elegancki, perfekcyjnie wykonany. Polecam biżuterię z pracowni Fiann. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 30-04-2019 13:57 | Biżuteria / Wisiory
Denim Fashion - szeroka bransoleta

Jestem bardzo zadowolona z zakupu :) Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 12-02-2019 12:26 | Biżuteria / Bransolety
Fiann

Fiann

w Trendymanii od: 2008-01-18
71 dostępnych
14 w promocji
406 sprzedanych
187 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"