Fiann

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Visanta - pierścień srebrny z larimarem

Kolejny dowód wielkiego talentu Fiann - Pani Anny Fideckiej. Pierścionek doskonale wykonany, z prześlicznym kamieniem. Stworzy, z zakupionym wcześniej w tej galerii wisiorkiem, komplet niebanalny i niepowtarzalny. Kontakt z Artystą pełen życzliwości i serdeczności, wysyłka błyskawiczna, pierścionek w prześlicznym, artystycznym pudełeczku. Polecam najserdeczniej biżuterię w wykonaniu Pani Anny Fideckiej.

Opinia pozytywna | 14-01-2022 12:28 | Biżuteria / Pierścionki
SIGNS FOR TIRELESS TRAVELERS - WISIOR ZE SREBRA

Biżuteria światowej jakości :) Przepięknie i niezwykle starannie wykonana,zajęła moje oczy i serce od pierwszego wejrzenia. Dziś ten klejnot,pięknie opakowany, mam u siebie i nacieszyć się nim nie mogę.To najlepszy mój zakup od długiego czasu,najlepszy prezent urodzinowy,jaki sobie sprawiłam. Kontakt z Artystką,Panią Anną Fidecką - FIANN pełen elegancji i życzliwości. Bardzo dziękuję :) Pozostaję Pani wielbicielką :) jolka471

Opinia pozytywna | 20-12-2021 10:24 | Biżuteria / Wisiory
PRIMAL EARTH IV - srebrny wisior z ammonitem

Piękny naszyjnik , unikatowy

Opinia pozytywna | 16-12-2021 16:30 | Biżuteria / Wisiory
ANOTHER STORY OF THE WHEEL - srebrne kolczyki z malachitami

Piękne kolczyki delikatne i lekkie a przy tym widoczne.jestem bardzo zadowolona z zakupu pozdrawiam Teresa

Opinia pozytywna | 14-12-2021 13:06 | Biżuteria / Kolczyki
Kalahari - kolczyki z brązu

Piękne etniczne kolczyki.

Opinia pozytywna | 14-12-2021 13:05 | Biżuteria / Kolczyki
Petite bonheur III - kolczyki srebrne ze szklaną emalią jubilerską

Transakcja z powodów niezależnych nie doszła do skutku, ale kontakt był bardzo miły i mam nadzieję na kolejny w przyszłości.

Opinia pozytywna | 15-11-2021 00:26 | Biżuteria / Kolczyki
Blue Zone - naszyjnik srebrny z lapis lazuli

Przepiękna, misternie wykonana praca. Dziękuję Artystce za miły kontakt i szybką wysyłkę.

Opinia pozytywna | 29-06-2021 09:55 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolczyki do kompletu na zamówienie

Kolczyki bardzo ładne, zgodne z zamówieniem.Polecam

Opinia pozytywna | 25-06-2021 21:54 | Biżuteria / Kolczyki
ORGANICA - STRONG BASE-SREBRNY NASZYJNIK Z KORALEM

Zjawiskowy naszyjnik. Polecam dzieła Artystki.

Opinia pozytywna | 05-05-2021 19:37 | Biżuteria / Naszyjniki
KISS OF EARTH - SREBRNY PIERŚCIONEK Z MALACHITEM

Piękny pierścionek. Przykuwa uwagę. Bardzo dziękuję:)

Opinia pozytywna | 05-05-2021 19:36 | Biżuteria / Pierścionki
Obrączka Simple

Pięknie wykonana obrączka :)

Opinia pozytywna | 25-02-2021 16:30 | Biżuteria / Pierścionki
Riya - naszyjnik ze srebra

Przepiękny naszyjnik. Jestem zauroczona.

Opinia pozytywna | 16-02-2021 18:13 | Biżuteria / Naszyjniki
ŚWIATŁOCZUŁY - W RÓWNOWADZE -WISIOR Z LABRADORYTEM

Piękny wisior, bardzo przypadł do gustu obdarowanej. Dobry kontakt w trakcie zakupu, odpowiedzi na pytania przesyłane szybko. Artystka naprawdę godna polecenia :) PS. sugestia: rozważyć umożliwienie klientom wyboru opcji dostawy paczkomatem - koszt niższy, a jest szybciej niż paczka PP.

Opinia pozytywna | 27-01-2021 20:07 | Biżuteria / Wisiory
ANPAYTOO -NASZYJNIK Z KRYSZTAŁEM GÓRSKIM

Swietny! Dziekuje!

Opinia pozytywna | 22-01-2021 13:01 | Biżuteria / Naszyjniki
OKO KRYSZTAŁU - NASZYJNIK Z KWARCEM I OBSYDIANEM

W rzeczywistosci jest jeszcze "bardziej" :) nic na zdjeciach! Super!, bardzo dziekuje!

Opinia pozytywna | 22-01-2021 13:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Wild self - srebrny wisiorek z granatem almandyn

Przepiękny wisiorek! Dostawa błyskawiczna. Polecam! Oryginalne, pięknie zrobione i zapakowane.

Opinia pozytywna | 14-12-2020 22:20 | Biżuteria / Wisiory
Inner landscape - Sunny - wisior z cytrynem

Przepiękna biżuteria. Przesympatyczna artystka. Polecam zdecydowanie wszystkim te oryginalne cuda, które wyszły spod ręki Fiann.

Opinia pozytywna | 09-12-2020 11:18 | Biżuteria / Wisiory
Deep in the mirror - srebrny pierścionek z kamieniem księżycowym

Śliczny!

Opinia pozytywna | 08-10-2020 20:19 | Biżuteria / Pierścionki
IN THE ROOTS OF CEIBA TREES - WISIOREK Z KORALEM

Piękny i oryginalny wisior

Opinia pozytywna | 12-05-2020 16:20 | Biżuteria / Wisiory
Sztuczki - kolczyki ze srebra wykonane ręcznie

Kolczyki piękne. Bardzo polecam . Jestem bardzo zadowolona z kontaktu z Panią. Wszystko na najwyższym poziomie.

Opinia pozytywna | 08-04-2020 19:37 | Biżuteria / Kolczyki
Fiann

Fiann

w Trendymanii od: 2008-01-18
48 dostępnych
10 w promocji
420 sprzedanych
193 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"