Fiann

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Organica - Voyager - wisior ze srebra z ametystem

Pani Ewo dziękuję. Wisior inny niż te ,które posiadam. Ciekawy, elegancki, perfekcyjnie wykonany. Polecam biżuterię z pracowni Fiann. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 30-04-2019 13:57 | Biżuteria / Wisiory
Denim Fashion - szeroka bransoleta

Jestem bardzo zadowolona z zakupu :) Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 12-02-2019 12:26 | Biżuteria / Bransolety
Open Channel - srebrny naszyjnik z turkusami

Naszyjnik piękny i magiczny. Żar artystyczno - duchowej wizji Twórcy , przenika pracę . To dla mnie duży zaszczyt nosić biżuterię od Pani Ani - Artystki Wizjonerki , Artystki Poetki.

Opinia pozytywna | 30-12-2018 21:03 | Biżuteria / Naszyjniki
Talizmany - Spirala

Magiczny, kojący wisior z przesłaniem, obdarzony pozytywną energią. Dodatkowego uroku dodaje mu karneol o przepięknej, wysyconej barwie i ciekawe zdobienia na rewersie. Z wielką przyjemnością noszę moją małą, nieskończenie uroczą Indiańską Kobietkę. Oczarowała mnie finezja wykonania dzieła - kunszt w każdym calu. Uwiodła mnie wyobraźnia Artystki. Proszę przyjąć moje słowa uznania dla Pani talentu. Anna

Opinia pozytywna | 06-12-2018 00:06 | Biżuteria / Wisiory
Hummingbird - moments in light - naszyjnik ze srebra

Fantastyczne dzieło, urzekający obraz wyczarowany w srebrze - miniaturowe dzieło sztuki, które uwiodło mnie magią ulotnej chwili uchwyconej przez Artystkę. Dziewczynę o subtelnych rysach twarzy oraz unoszącego się w powietrzu tuż obok niej delikatnego kolibra otacza aura spokoju i szczęścia. Rewelacyjne dzieło z nutką romantyzmu zachwyca perfekcją wykonania. Jestem zafascynowana obdarzoną talentem Autorką pracy, podziwiam jej niezwykłą Osobowość, życzliwość, kompetencję oraz otwartość w kontaktach z odbiorcami jej sztuki. Pozostaję z wyrazami szacunku. Anna

Opinia pozytywna | 05-12-2018 23:50 | Biżuteria / Naszyjniki
STRAŻNICY PUSZCZY - KOLCZYKI SREBRNE Z APATYTAMI

Kolczyki piękne. Mają w sobie magię lasu. Nazwa nie od parady... :) :) Dziękuję i pozdrawiam wykonawcę:)

Opinia pozytywna | 27-07-2018 10:58 | Biżuteria / Kolczyki
Ethnic Mosaic - Flames - szeroka bransoleta

Piękna, świetnie wykonana bransoleta. Szybka dostawa. Udany prezent:)

Opinia pozytywna | 07-06-2018 11:23 | Biżuteria / Bransolety
Meltemi - srebrny naszyjnik z ametystem

Bardzo dziękuję za przepiękny naszyjnik oraz za szybką dostawę. (Dziękuję za smaczne dodatkowe kalorie.:)

Opinia pozytywna | 23-02-2018 15:08 | Biżuteria / Naszyjniki
Silence and glow - wisior ze srebra z opalem etiopskim

Szybka odpowiedź na zapytania, pełna współpraca, ekspresowa przesyłka i przede wszystkim piękny wisior. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 13-12-2017 17:06 | Biżuteria / Wisiory
Lotus Flower V - srebrny wisior z rubinem - Kwiat Lotosu

Piekna sprawa

Opinia pozytywna | 11-12-2017 10:10 | Biżuteria / Wisiory
Miodowy - wisior z awenturynem

Piękny wisior! Zamówienie otrzymałam bardzo szybko.

Opinia pozytywna | 27-11-2017 09:45 | Biżuteria / Wisiory
Kuleczki - kolczyki z brązu

Piękna biżuteria - bardzo dobra robota! Jestem baaaaardzo zadowolona. Kontakt Fiann - bez zarzutu. Polecam!

Opinia pozytywna | 17-11-2017 19:00 | Biżuteria / Kolczyki
Upriver - długi srebrny naszyjnik z lapis lazuli

Naszyjnik rewelacyjny ,zresztą jak każdy zakup u Pani Anny.

Opinia pozytywna | 22-10-2017 15:35 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolczyki na zamówienie

Kolczyki przepiękne.Kontakt rewelacyjny

Opinia pozytywna | 22-10-2017 15:34 | Biżuteria / Kolczyki
Between the worlds - wisior srebrny z labradorytem

Piękny naszyjnik, jestem nim zachwycona. Artystka Fiann ma ogromny talent. Dziękuję i pozdrawiam:)

Opinia pozytywna | 20-10-2017 22:36 | Biżuteria / Wisiory
Nurt

po prostu ladne

Opinia pozytywna | 31-05-2017 13:07 | Biżuteria / Kolczyki
Telaquana z turkusem

Jak zawsze zachwycające!

Opinia pozytywna | 09-05-2017 23:50 | Biżuteria / Wisiory
New Earth - Red mark - wisior z koralem

Bardzo piękny naszyjnik i dobrze zrobiony.

Opinia pozytywna | 12-04-2017 22:34 | Biżuteria / Wisiory
Tlen

To jedne z pierwszych kolczyków, które kupiłam u Fiann i ciągle wracam, by raz na jakiś czas, sprawić sobie prezent :)

Opinia pozytywna | 14-12-2016 13:50 | Biżuteria / Kolczyki
Bądź pastelowa

Jak wszystko, co dotąd kupiłam u Fiann, pastelowy naszyjnik jest ładniejszy w realu, niż na zdjęciach. Całość zapakowana w ładne pudełko, a najbardziej podoba mi się pocięta w skrawki fioletowa bibułka. Od dziś, będę pastelowa ;)

Opinia pozytywna | 14-12-2016 13:48 | Biżuteria / Naszyjniki
Fiann

Fiann

w Trendymanii od: 2008-01-18
80 dostępnych
21 w promocji
348 sprzedanych
169 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"