Fiann

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Spirit Animal - Fox - wisiorek ze srebra LIS

Oczarował mnie, zapadł w serce, omamił lisim spojrzeniem... Lisek strojny zimową szatą, rudo-biały, uroczy psotnik prosto z bajek patrzy na mnie oczami zielonymi, spogląda z zaciekawieniem jak żywy ... magia w srebrze ... jak zawsze u Fiann! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 08-12-2019 23:42 | Biżuteria / Wisiory
Waohola - srebrny wisior z turkusem

Fantastyczne dzieło z duszą! Intrygujący, nietuzinkowy, misternie uformowany w srebrze wisior budzi zachwyt. Okazały, przepiękny turkus o wysyconej, magicznej barwie przynosi ukojenie i cieszy oko. Rewelacja! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 08-12-2019 23:30 | Biżuteria / Wisiory
LOTUS FLOWER VII- srebrny naszyjnik z koralem

Piękna i wyjątkowa biżuteria. Naszyjnik został wysałany jeszcze tego samego dnia. Z całą pewnością nie był to mój ostatni zakup.

Opinia pozytywna | 19-11-2019 09:24 | Biżuteria / Naszyjniki
Organica - Voyager - wisior ze srebra z ametystem

Pani Ewo dziękuję. Wisior inny niż te ,które posiadam. Ciekawy, elegancki, perfekcyjnie wykonany. Polecam biżuterię z pracowni Fiann. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 30-04-2019 13:57 | Biżuteria / Wisiory
Denim Fashion - szeroka bransoleta

Jestem bardzo zadowolona z zakupu :) Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 12-02-2019 12:26 | Biżuteria / Bransolety
Open Channel - srebrny naszyjnik z turkusami

Naszyjnik piękny i magiczny. Żar artystyczno - duchowej wizji Twórcy , przenika pracę . To dla mnie duży zaszczyt nosić biżuterię od Pani Ani - Artystki Wizjonerki , Artystki Poetki.

Opinia pozytywna | 30-12-2018 21:03 | Biżuteria / Naszyjniki
Talizmany - Spirala

Magiczny, kojący wisior z przesłaniem, obdarzony pozytywną energią. Dodatkowego uroku dodaje mu karneol o przepięknej, wysyconej barwie i ciekawe zdobienia na rewersie. Z wielką przyjemnością noszę moją małą, nieskończenie uroczą Indiańską Kobietkę. Oczarowała mnie finezja wykonania dzieła - kunszt w każdym calu. Uwiodła mnie wyobraźnia Artystki. Proszę przyjąć moje słowa uznania dla Pani talentu. Anna

Opinia pozytywna | 06-12-2018 00:06 | Biżuteria / Wisiory
Hummingbird - moments in light - naszyjnik ze srebra

Fantastyczne dzieło, urzekający obraz wyczarowany w srebrze - miniaturowe dzieło sztuki, które uwiodło mnie magią ulotnej chwili uchwyconej przez Artystkę. Dziewczynę o subtelnych rysach twarzy oraz unoszącego się w powietrzu tuż obok niej delikatnego kolibra otacza aura spokoju i szczęścia. Rewelacyjne dzieło z nutką romantyzmu zachwyca perfekcją wykonania. Jestem zafascynowana obdarzoną talentem Autorką pracy, podziwiam jej niezwykłą Osobowość, życzliwość, kompetencję oraz otwartość w kontaktach z odbiorcami jej sztuki. Pozostaję z wyrazami szacunku. Anna

Opinia pozytywna | 05-12-2018 23:50 | Biżuteria / Naszyjniki
STRAŻNICY PUSZCZY - KOLCZYKI SREBRNE Z APATYTAMI

Kolczyki piękne. Mają w sobie magię lasu. Nazwa nie od parady... :) :) Dziękuję i pozdrawiam wykonawcę:)

Opinia pozytywna | 27-07-2018 10:58 | Biżuteria / Kolczyki
Ethnic Mosaic - Flames - szeroka bransoleta

Piękna, świetnie wykonana bransoleta. Szybka dostawa. Udany prezent:)

Opinia pozytywna | 07-06-2018 11:23 | Biżuteria / Bransolety
Meltemi - srebrny naszyjnik z ametystem

Bardzo dziękuję za przepiękny naszyjnik oraz za szybką dostawę. (Dziękuję za smaczne dodatkowe kalorie.:)

Opinia pozytywna | 23-02-2018 15:08 | Biżuteria / Naszyjniki
Silence and glow - wisior ze srebra z opalem etiopskim

Szybka odpowiedź na zapytania, pełna współpraca, ekspresowa przesyłka i przede wszystkim piękny wisior. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 13-12-2017 17:06 | Biżuteria / Wisiory
Lotus Flower V - srebrny wisior z rubinem - Kwiat Lotosu

Piekna sprawa

Opinia pozytywna | 11-12-2017 10:10 | Biżuteria / Wisiory
Miodowy - wisior z awenturynem

Piękny wisior! Zamówienie otrzymałam bardzo szybko.

Opinia pozytywna | 27-11-2017 09:45 | Biżuteria / Wisiory
Kuleczki - kolczyki z brązu

Piękna biżuteria - bardzo dobra robota! Jestem baaaaardzo zadowolona. Kontakt Fiann - bez zarzutu. Polecam!

Opinia pozytywna | 17-11-2017 19:00 | Biżuteria / Kolczyki
Upriver - długi srebrny naszyjnik z lapis lazuli

Naszyjnik rewelacyjny ,zresztą jak każdy zakup u Pani Anny.

Opinia pozytywna | 22-10-2017 15:35 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolczyki na zamówienie

Kolczyki przepiękne.Kontakt rewelacyjny

Opinia pozytywna | 22-10-2017 15:34 | Biżuteria / Kolczyki
Between the worlds - wisior srebrny z labradorytem

Piękny naszyjnik, jestem nim zachwycona. Artystka Fiann ma ogromny talent. Dziękuję i pozdrawiam:)

Opinia pozytywna | 20-10-2017 22:36 | Biżuteria / Wisiory
Nurt

po prostu ladne

Opinia pozytywna | 31-05-2017 13:07 | Biżuteria / Kolczyki
Telaquana z turkusem

Jak zawsze zachwycające!

Opinia pozytywna | 09-05-2017 23:50 | Biżuteria / Wisiory
Fiann

Fiann

w Trendymanii od: 2008-01-18
90 dostępnych
14 w promocji
359 sprzedanych
172 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"