Fiann

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Małpki - kolczyki ze srebra

piękne ! Dostawa szybka POLECAM!

Opinia pozytywna | 22-11-2014 18:47 | Biżuteria / Kolczyki
Naga - wisior z labradorytem i szafirem

Piękny naszyjnik, delikatny i wyrafinowany. Bardzo dziękuję:)

Opinia pozytywna | 20-11-2014 18:31 | Biżuteria / Wisiory
Warstwy - naszyjnik z agatem

Dziękuje za przesyłkę. Naszyjnik ładnie zapakowany i zgodny z opisem. Ważna informacja dołączona przez autora o materiale i sposobie konserwacji. Jestem zadowolona i skorzystam jeszcze nieraz z ofert Pani bo biżuteria bardzo ładna, oryginalna.

Opinia pozytywna | 19-11-2014 14:16 | Biżuteria / Naszyjniki
Radośc jesieni - naszyjnik

Uroczy, delikatny i elegancki jesienny naszyjnik. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 12-11-2014 00:57 | Biżuteria / Naszyjniki
W piasku

Oryginalny, nieco surowy, precyzyjnie wykonany i absolutnie niesamowity naszyjnik. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 28-10-2014 15:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Galaxy

Kolejny, bardzo udany zakup.Naszyjnik jest przepiękny.Bardzo dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 08-05-2014 14:37 | Biżuteria / Naszyjniki
Manta Ray - z różowym kwarcem

Zjawiskowy, przepiękny i starannie wykonany naszyjnik. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 28-04-2014 13:31 | Biżuteria / Naszyjniki
Łapacz Snów - Dreamcatcher in bronze

Przepiękny, magiczny i niezwykle oryginalny wisior. Jestem zachwycona,bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 17-03-2014 11:12 | Biżuteria / Wisiory
Wahadło i karneole

Piękny, oryginalny i bardzo starannie wykonany wisior. Bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 17-03-2014 11:07 | Biżuteria / Wisiory
Roots

Bardzo piękne kolczyki. Wspaniałe na prezent

Opinia pozytywna | 28-02-2014 12:10 | Biżuteria / Kolczyki
Aztec gold - sztyfty

Piękne kolczyki, bardzo delikatne, byłbym zainteresowany naszyjnikiem w tym stylu!

Opinia pozytywna | 10-12-2013 20:55 | Biżuteria / Kolczyki
Laguna - zawieszka

Jak zwykle piękna i doskonale wykonana biżuteria.

Opinia pozytywna | 28-11-2013 16:29 | Biżuteria / Wisiory
Kasandra

Osoba ,która go dostała była zachwycona

Opinia pozytywna | 17-10-2013 21:04 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolor w kwadracie 3

Są śliczne -codziennie.

Opinia pozytywna | 17-10-2013 20:54 | Biżuteria / Kolczyki
Laguna - kolczyki

Po prostu przepiękne kolczyki!

Opinia pozytywna | 15-10-2013 21:44 | Biżuteria / Kolczyki
Mandala for harmony

Wisior choć duży , jest lekki i delikatny, a mały labradoryt pod wpłwem światła niespodziewanie zapala się pięknym niebieskim blaskiem. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 19-08-2013 18:42 | Biżuteria / Wisiory
Ruth

Piękne kolczyki.

Opinia pozytywna | 06-08-2013 21:33 | Biżuteria / Kolczyki
Ruth - wisior

Jeden z ulubionych wisiorów mojej żony.

Opinia pozytywna | 06-08-2013 21:32 | Biżuteria / Wisiory
In red - komplet

Ulubiony zestaw mojej żony - niepowtarzalny!

Opinia pozytywna | 11-06-2013 22:03 | Biżuteria / Komplety
Talizmany - Promise - wisior z labradorytem

Wisior jest niesamowity! Tajemniczy i pięknie oprawiony kamień. Wykonany perfekcyjnie, elegancko zapakowany. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 07-06-2013 12:48 | Biżuteria / Wisiory
Fiann

Fiann

w Trendymanii od: 2008-01-18
79 dostępnych
23 w promocji
384 sprzedane
178 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"