Fiann

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Ethnosphere - Bronze Snakes - kolczyki z brązu

Orginalna, niepowtarzalna piękna biżuteria, ładnie wykonana i zapakowana.Szybka dostawa.Polecam

Opinia pozytywna | 07-12-2015 19:55 | Biżuteria / Kolczyki
Koła - kolczyki

Kolczyki piękne, wysyłka ekspresowa. Z pewnością to nie ostatni mój zakup w Galerii. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 11-09-2015 22:19 | Biżuteria / Kolczyki
Bellona - kolczyki z granatami

Kolczyki cudne, kontakt z artystą znakomity. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 19-08-2015 16:23 | Biżuteria / Kolczyki
The soothing breeze - wisior z labradorytem

Piękny, oryginalny i starannie wykonany wisior. Bardzo dziękuję

Opinia pozytywna | 01-08-2015 00:13 | Biżuteria / Wisiory
Z wnętrza ziemi - Pacaya

Boski, wysublimowany, fantastyczny. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Opinia pozytywna | 03-06-2015 13:51 | Biżuteria / Wisiory
Manolita - naszyjnik srebrny

Dziękuję ślicznie za przesłany naszyjnik. Wygląda doskonale - jest to "strzał w dziesiątkę". Niskie ukłony dla Pani talentu i wyobraźni. Ogromne podziękowania w imieniu mojej żony - "konsumentki" pięknego produktu. Sposób przesłania produktu uroczy. Dużo pozdrowień.

Opinia pozytywna | 17-04-2015 19:19 | Biżuteria / Naszyjniki
Naya

Kolejny bardzo udany zakup - wisior jest przepiękny i perfekcyjnie wykonany. Bardzo dziękuję za uroczy gratis i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 31-12-2014 23:28 | Biżuteria / Wisiory
Małpki - kolczyki ze srebra

piękne ! Dostawa szybka POLECAM!

Opinia pozytywna | 22-11-2014 18:47 | Biżuteria / Kolczyki
Naga - wisior z labradorytem i szafirem

Piękny naszyjnik, delikatny i wyrafinowany. Bardzo dziękuję:)

Opinia pozytywna | 20-11-2014 18:31 | Biżuteria / Wisiory
Warstwy - naszyjnik z agatem

Dziękuje za przesyłkę. Naszyjnik ładnie zapakowany i zgodny z opisem. Ważna informacja dołączona przez autora o materiale i sposobie konserwacji. Jestem zadowolona i skorzystam jeszcze nieraz z ofert Pani bo biżuteria bardzo ładna, oryginalna.

Opinia pozytywna | 19-11-2014 14:16 | Biżuteria / Naszyjniki
Radośc jesieni - naszyjnik

Uroczy, delikatny i elegancki jesienny naszyjnik. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 12-11-2014 00:57 | Biżuteria / Naszyjniki
W piasku

Oryginalny, nieco surowy, precyzyjnie wykonany i absolutnie niesamowity naszyjnik. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 28-10-2014 15:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Galaxy

Kolejny, bardzo udany zakup.Naszyjnik jest przepiękny.Bardzo dziękuję i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 08-05-2014 14:37 | Biżuteria / Naszyjniki
Manta Ray - z różowym kwarcem

Zjawiskowy, przepiękny i starannie wykonany naszyjnik. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 28-04-2014 13:31 | Biżuteria / Naszyjniki
Łapacz Snów - Dreamcatcher in bronze

Przepiękny, magiczny i niezwykle oryginalny wisior. Jestem zachwycona,bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 17-03-2014 11:12 | Biżuteria / Wisiory
Wahadło i karneole

Piękny, oryginalny i bardzo starannie wykonany wisior. Bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 17-03-2014 11:07 | Biżuteria / Wisiory
Roots

Bardzo piękne kolczyki. Wspaniałe na prezent

Opinia pozytywna | 28-02-2014 12:10 | Biżuteria / Kolczyki
Aztec gold - sztyfty

Piękne kolczyki, bardzo delikatne, byłbym zainteresowany naszyjnikiem w tym stylu!

Opinia pozytywna | 10-12-2013 20:55 | Biżuteria / Kolczyki
Laguna - zawieszka

Jak zwykle piękna i doskonale wykonana biżuteria.

Opinia pozytywna | 28-11-2013 16:29 | Biżuteria / Wisiory
Kasandra

Osoba ,która go dostała była zachwycona

Opinia pozytywna | 17-10-2013 21:04 | Biżuteria / Naszyjniki
Fiann

Fiann

w Trendymanii od: 2008-01-18
77 dostępnych
17 w promocji
398 sprzedanych
185 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"