Fiann

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Organica - Wing - wisior srebrny z kamieniem słonecznym

Cudny i intrygukacy

Opinia pozytywna | 23-02-2016 11:51 | Biżuteria / Wisiory
Dynamics of red - naszyjnik z karneolem

Wspaniały naszyjnik

Opinia pozytywna | 23-02-2016 11:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Futurista

Piękne, delikatne kolczyki

Opinia pozytywna | 23-02-2016 11:50 | Biżuteria / Kolczyki
Kyanite - stone for balance - naszyjnik ze srebra

Zachwycam się tym naszyjnikiem... tak jak moje koleżanki;) Serdecznie dziękuję i gorąco pozdrawiam

Opinia pozytywna | 20-01-2016 16:19 | Biżuteria / Naszyjniki
zamówienie specjalne

Kolczyki bardzo ladne, oryginalne, wygodne w noszeniu.

Opinia pozytywna | 15-01-2016 09:01 | Biżuteria / Kolczyki
Nocny trop - srebrny wisior

Wisior jest niesamowity, tajemniczy , oryginalny i niepowtarzalny. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie :)

Opinia pozytywna | 14-01-2016 00:06 | Biżuteria / Wisiory
Ritual Bronze III - kolczyki z brązu i srebra

Piękne kolczyki .....jak z resztą wszystko co do tej pory zakupiłam od Fiann:)

Opinia pozytywna | 10-12-2015 12:43 | Biżuteria / Kolczyki
Trzy rubiny

ok

Opinia pozytywna | 08-12-2015 09:54 | Biżuteria / Naszyjniki
Flower of Life - kolczyki z brązu z turkusami

Oryginalna i niepowtarzalna, piękna biżuteria, ładnie wykonana i zapakowana.Szybka dostawa.Polecam.

Opinia pozytywna | 07-12-2015 19:57 | Biżuteria / Kolczyki
Ethnosphere - Bronze Snakes - kolczyki z brązu

Orginalna, niepowtarzalna piękna biżuteria, ładnie wykonana i zapakowana.Szybka dostawa.Polecam

Opinia pozytywna | 07-12-2015 19:55 | Biżuteria / Kolczyki
Koła - kolczyki

Kolczyki piękne, wysyłka ekspresowa. Z pewnością to nie ostatni mój zakup w Galerii. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 11-09-2015 22:19 | Biżuteria / Kolczyki
Bellona - kolczyki z granatami

Kolczyki cudne, kontakt z artystą znakomity. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 19-08-2015 16:23 | Biżuteria / Kolczyki
The soothing breeze - wisior z labradorytem

Piękny, oryginalny i starannie wykonany wisior. Bardzo dziękuję

Opinia pozytywna | 01-08-2015 00:13 | Biżuteria / Wisiory
Z wnętrza ziemi - Pacaya

Boski, wysublimowany, fantastyczny. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Opinia pozytywna | 03-06-2015 13:51 | Biżuteria / Wisiory
Manolita - naszyjnik srebrny

Dziękuję ślicznie za przesłany naszyjnik. Wygląda doskonale - jest to "strzał w dziesiątkę". Niskie ukłony dla Pani talentu i wyobraźni. Ogromne podziękowania w imieniu mojej żony - "konsumentki" pięknego produktu. Sposób przesłania produktu uroczy. Dużo pozdrowień.

Opinia pozytywna | 17-04-2015 19:19 | Biżuteria / Naszyjniki
Naya

Kolejny bardzo udany zakup - wisior jest przepiękny i perfekcyjnie wykonany. Bardzo dziękuję za uroczy gratis i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 31-12-2014 23:28 | Biżuteria / Wisiory
Małpki - kolczyki ze srebra

piękne ! Dostawa szybka POLECAM!

Opinia pozytywna | 22-11-2014 18:47 | Biżuteria / Kolczyki
Naga - wisior z labradorytem i szafirem

Piękny naszyjnik, delikatny i wyrafinowany. Bardzo dziękuję:)

Opinia pozytywna | 20-11-2014 18:31 | Biżuteria / Wisiory
Warstwy - naszyjnik z agatem

Dziękuje za przesyłkę. Naszyjnik ładnie zapakowany i zgodny z opisem. Ważna informacja dołączona przez autora o materiale i sposobie konserwacji. Jestem zadowolona i skorzystam jeszcze nieraz z ofert Pani bo biżuteria bardzo ładna, oryginalna.

Opinia pozytywna | 19-11-2014 14:16 | Biżuteria / Naszyjniki
Radośc jesieni - naszyjnik

Uroczy, delikatny i elegancki jesienny naszyjnik. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 12-11-2014 00:57 | Biżuteria / Naszyjniki
Fiann

Fiann

w Trendymanii od: 2008-01-18
60 dostępnych
425 sprzedanych
194 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"