GGallery

Opinie

MUMBAY - wisior, naszyjnik,

Piękny naszyjnik. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 22-09-2011 09:31 | Biżuteria / Wisiory
LAVENDER FIELD - bransoleta

Piekna bransoleta, prosta w formie, ale zachwycajaca wykonaniem i doborem kamieni. Swietny kontakt z Artystka! Polecam i dziekuje!!!

Opinia pozytywna | 06-08-2011 11:52 | Biżuteria / Bransolety
ETNO malachit - pierścień, pierścionek

Prawdziwy okaz. Harmonia kamienia i oprawy. Pani Izabelo jestem zachwycona pierścieniem. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 05-08-2011 08:02 | Biżuteria / Pierścionki
ETNO ametyst - pierścień, pierścionek

Piękny i bardzo oryginalnie oprawiony pierścień.Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 03-08-2011 08:55 | Biżuteria / Pierścionki
W LABIRYNCIE KOLORÓW - pierścionek

Niepowtarzalny i po prostu piękny...

Opinia pozytywna | 01-08-2011 20:42 | Biżuteria / Pierścionki
BLISKOŚĆ NATURY - wisior

kolejny mój zakup u tej artystki-jak zwykle perfekcja i mistrzostwo świata w dokładności wykonania,pozdrawiam i jak najbardziej polecam

Opinia pozytywna | 01-08-2011 20:41 | Biżuteria / Komplety
LETNIE NIEBO - pierścionek z szafirem

Pani Izabelo jestem zachwycona.Dziękuję.

Opinia pozytywna | 24-07-2011 20:33 | Biżuteria / Pierścionki
SEPTARIA W MORSKIEJ ODSŁONIE - wisiorek

Spodziewałam się ładnego wisiorka,ale po otwarciu przesyłki-oniemiałam z zachwytu.To co zobaczyłam przeszło wszelkie moje oczekiwania.Przecudne kamienie,pięknie oprawione.Z pomocą "matki natury" stworzyła Pani arcydzieło.Oczu oderwać nie można.Dziękuję.

Opinia pozytywna | 20-07-2011 18:46 | Biżuteria / Wisiory
PEŁNIA LATA - bransoleta

Arcydzieło! Po takim nabytku pragnie się oglądać i posiadać tylko taką biżuterię.

Opinia pozytywna | 13-07-2011 21:50 | Biżuteria / Bransolety
BOMBAY - wisiorem, naszyjnik

Wspaniały i bardzo oryginalny,rzeczywiście o innym klimacie naszyjnik. Bardzo dziękuję.Także dziękuję za niezwykle serdeczny i życzliwy kontakt.Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 11-07-2011 09:35 | Biżuteria / Wisiory
PO FRANCUSKU - kolczyki z perłami

pieknie wykonane

Opinia pozytywna | 14-06-2011 01:03 | Biżuteria / Kolczyki
SŁONECZNY - pierścionek

Arcymistrzowskie wykonanie. Dziękuję:-)

Opinia pozytywna | 11-05-2011 16:40 | Biżuteria / Pierścionki
SŁOŃCE INDII - pierścionek

Przepiekny pierscien!Niesamowity amonit i piekne wykonczenie! + super kontakt z Pania Izabela! Pozdrawiam i polecam!

Opinia pozytywna | 30-04-2011 11:06 | Biżuteria / Pierścionki
RETRO RUBIN - pierścionek

Znowu wielka radość po otwarciu przesyłki.Piękny pierścionek. Jestem bardzo zadowolona z kolejnego zakupu. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 07-04-2011 09:00 | Biżuteria / Pierścionki
CZARUJĄCY - wisior z czaroitem

Pani Artystko, Piękny naszyjnik. Szkoda że mnie Pani nie widzi w nim ;). Rzeczywiście wiosna do mnie przyszła razem z nim. pozdrawiam, Anka Cioroch

Opinia pozytywna | 29-03-2011 12:40 | Biżuteria / Wisiory
BOMBAY - pierścionek

PIEKNY KAMIEN, PIEKNA ROBOTA A GLOWNIE DOBRY SMAK I WZORNICTWO TO JEST TO CECHUJE WSZYSTKIE WYROBY PANI GUTOWSKIEJ. GRATULUJEMY I DZIEKUJEMY, BASIA I JUREK

Opinia pozytywna | 20-02-2011 17:29 | Biżuteria / Pierścionki
QWADRAT - pierścionek

Kazdy szczegol dopatrzony I wykonanie pierwszej klasy. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 19-02-2011 15:38 | Biżuteria / Pierścionki
UROKLIWY - pierścionek

Zawsze piekne I orginalne wyroby, dziekuje.

Opinia pozytywna | 19-02-2011 15:38 | Biżuteria / Pierścionki
RETRO - wisiorek z ametystem

Bardzo ladny naszyjnik, super!

Opinia pozytywna | 15-02-2011 08:55 | Biżuteria / Wisiory
KOMPLET SALIX

Absolutnie hipnotyzujący komplet biżuterii Salix !!!!!!! Piękna , niezwykle wysmakowana forma i magiczne kamienie w srebrnych gałęziach .....CUDO !!!!Dla mnie wielka radość posiadania . Marzenia się spełniają - Pani Izabelo -dziękuję .

Opinia pozytywna | 10-02-2011 22:48 | Biżuteria / Komplety
GGallery

GGallery

w Trendymanii od: 2009-06-12
6 dostępnych
477 sprzedanych
281 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy