GGallery

Opinie

SKAŁA - pierścionek

Piękny pierścionek, nietypowy, wspaniale wykonany. Jak zresztą wszystko od Pani Izabeli Gutowskiej - GGallery. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 09-03-2021 16:53 | Biżuteria / Pierścionki
SKAŁA - kolczyki

Gorąco polecam prace Pani Izabeli Gutowskiej. Piękne wykonanie. Warto było dokonać tego zakupu.

Opinia pozytywna | 09-03-2021 16:51 | Biżuteria / Kolczyki
SKAŁA - pierścionek z onyksem

Kolekcja ?Moja Skała ? -piękna , surowa i magiczna , jak tylko zobaczyłam ją wiedziałem że muszę ją mieć . Pani Izabela jak zawsze zrobiła na moje zamówienia coś pięknego pierścionek i kolczyki z onyksem . Przyszła pięknie zapakowana, dbałość o każdy detal. Dziękuje

Opinia pozytywna | 25-12-2020 15:11 | Biżuteria / Pierścionki
ETNO - pierścionek z CYTRYNEM

warto było czekać na ten kamień - jest jak promyk słońca w te pochmurne dni :) pierścionek prezentuje się przepięknie, zarówno oprawa jak i sam kamień. bardzo szybkie wykonanie i ekspresowa dostawa. i dodatkowo - pierścionek bardzo elegancko opakowany :) dziękuję GGallery :)

Opinia pozytywna | 17-12-2020 10:10 | Biżuteria / Pierścionki
ETNO - pierścionek z rubinem

Przepiękny ????

Opinia pozytywna | 23-04-2017 21:47 | Biżuteria / Pierścionki
LAVA - zamówienie

pierścionek jest piękny, wygodny pomimo dużej masy dziękuję również za cierpliwość przy dobieraniu kamieni

Opinia pozytywna | 13-01-2017 14:37 | Biżuteria / Pierścionki
RONDA - kolczyki

Moja ulubiona Artystka znów przesłała mi cudo - kolczyki nieco surowe, ale niesamowicie klimatyczne, fajnie się obracają przy ruchu głowy. Wspaniałe! Mam już piękną kolekcję dzieł Pani Izy ale tylko jedne kolczyki. Tak więc nadrabiam zaległości :). Serdecznie dziękuję za życzenia, sama zaś życzę samych tak uzależnionych od tych cudeniek klientek jak ja! M.

Opinia pozytywna | 23-12-2016 16:57 | Biżuteria / Kolczyki
ETNO - pierścionek z labradorytem

Każda z Pani prac to małe dzieło sztuki. Podziwiałam od dawna, ale z daleka. Od dziś z bliska. Pierścień cudowny. Jestem zachwycona. Będzie wspaniałym uzupełnieniem mojej sylwestrowej kreacji.

Opinia pozytywna | 13-12-2016 20:36 | Biżuteria / Pierścionki
ZIELEŃ W KORONKACH - pierścionek

Szanowna Pani, Szmaragdowy aweturyn właśnie przybył i siedzi na wskazującym palcu mojej lewej ręki. Jest równie piękny, jak fotogeniczny. W ogóle to wdzięczny kamień - i co do barwy, i co do migotliwości. A zderzenie "średniowiecznej" surowości oprawy z barokową koronką dało niezwykły efekt. Życzę Pani wielu wspaniałych realizacji - i tłumu klientek. Pozdrawiam serdecznie - Bożena Gorska

Opinia pozytywna | 12-02-2016 12:29 | Biżuteria / Pierścionki
ETNO z malachitem - pierścień na zamówienie

Pierscionek jest wyjatkowo wystawny. Wysoka jakosc produktu. Piekny kamien i kreatywne wykonanie. Bardzo dobrze sie go nosi. Wpada w oko. Szybkie wykonanie. Bezproblemowa dostepnosc i komunikacja z artytka. Polecam! Duze dzieki! gg/Niemcy

Opinia pozytywna | 01-01-2016 16:06 | Biżuteria / Pierścionki
FLORENCJA - kolczyki REZERWACJA

Proste,ale jednocześnie wyrafinowane kolczyki. Wygodne. Lśniące srebro, tak charakterystyczne dla prac Pani Izy. Błyskawiczna przesyłka. POLECAM.

Opinia pozytywna | 15-12-2015 22:31 | Biżuteria / Kolczyki
LAVA - pierścień - labradoryt i szafir

Piekny wyrob Szybka dostawa

Opinia pozytywna | 11-12-2015 10:02 | Biżuteria / Pierścionki
MINI ETNO - pierścionek z rubinem

Kamień o przepięknej barwie w prostej, ale niebanalnej oprawie, idealnie pasuje do ręki.

Opinia pozytywna | 21-10-2015 22:37 | Biżuteria / Pierścionki
PUNTA - wisiorek

Cudny naszyjnik w jesiennych zgoła barwach będzie także pięknie się prezentował w lecie bieli i granatu... Kunszt i precyzja Pani Izy znowu po raz kolejny mnie zachwyciły! Pięknie dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 01-07-2015 21:14 | Biżuteria / Wisiory
LAVA - okazały pierścień

Piekny, elegancki i wygodny pierscien.

Opinia pozytywna | 07-05-2015 19:52 | Biżuteria / Pierścionki
KUTY - pierścionek z niebieskim bursztynem

Pani Iza jak zwykle niezawodna! Pierścień zakupiłam głównie dla kolekcjonerskiego w kolorze bursztynu, jakiego dotąd nie widziałam. A tu dodatkowa niespodzianka! Jestem zaskoczona urodą "kutego"! Na zdjęciach traci połowę ze swego uroku; natomiast w realności wychodzi na jaw cała jego magia i charakterystyczny rys Artystki. Przepiękny pierścień. Dzięki wielkie!

Opinia pozytywna | 14-01-2015 20:10 | Biżuteria / Pierścionki
ETNO z szafirem - pierścień na zamówienie

Cudny, swietnie lezy na palcu, dziekuje

Opinia pozytywna | 18-12-2014 21:11 | Biżuteria / Pierścionki
CLOUDLET - kolczyki

Kolczyki piękne, stanowią orginalny komplet z zakupionym wcześniej pierścionkiem.

Opinia pozytywna | 18-12-2014 20:33 | Biżuteria / Kolczyki
FANCYWORK - pierścionek z tanzanitem

Dziękuję za niebanalny pierscionek i błyskawiczną przesyłkę.

Opinia pozytywna | 18-12-2014 15:19 | Biżuteria / Pierścionki
KUTY - pierścionek z bursztynem

cudo. dziekuje :)

Opinia pozytywna | 04-12-2014 20:42 | Biżuteria / Pierścionki
GGallery

GGallery

w Trendymanii od: 2009-06-12
13 dostępnych
473 sprzedane
278 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy