GGallery

Opinie

C.N. BHIMBETKA - pierścionek, wisiorek

Przepiękny, tajemniczy, dopracowany w każdym calu.Jak każdy wyrób Pani Izabelli a mam ich już sporo :-) budzi zachwyt otoczenia.

Opinia pozytywna | 15-01-2013 13:27 | Biżuteria / Pierścionki
MOC KAMIENI - bransoleta

Od dziś jestem przeszczęśliwą posiadaczką magicznej i tajemniczej bransolety stworzonej ręką Pani Izy Gutowskiej. Wysmakowany dobór pięknej urody kamieni w nieco minimalistycznej ale zauważalnej oprawie. Idealne wyważenie proporcji , bransoleta pięknie się układa. Podziwiam z osobna każdy kamień i jego moc oraz ich niezwykle połączenie. To nie tylko moc kamieni, ale także Moc Artysty... Pięknie dziękuję za już i czekam na jeszcze...! Życzę wiele radosnej magii jako inspiracji dla dalszych dzieł, ku radości wielbicieli Pani Talentu!

Opinia pozytywna | 13-12-2012 18:21 | Biżuteria / Bransolety
SETup - pierścionek

Pierścionek bardzo oryginalny i przy tym ładnie leży na palcu, kamienie przepiękne, całość zachwycająca.

Opinia pozytywna | 11-12-2012 18:31 | Biżuteria / Pierścionki
in arms - pierścionek z rubinem

Super jakosc kamienia.

Opinia pozytywna | 07-12-2012 22:29 | Biżuteria / Pierścionki
POD OSŁONĄ PEREŁ - pierścień

Jak zawsze piekny wyrob!

Opinia pozytywna | 07-12-2012 22:28 | Biżuteria / Pierścionki
RZYM - pierścionek z koralem

Świetny - chciałby się powiedzieć "jak zwykle świetny", bo to kolejny zakup w GGallery. Wyrafinowana prostota, którą tak bardzo lubię, pachnąca koarzeniami naszej cywilizacji. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 07-12-2012 17:27 | Biżuteria / Pierścionki
WISENNY PORANEK - pierścień z amazonitem

Doskonały pierścień! A jaki niesamowity kamień! Swoim radosnym, wiosennym wyglądem umila mi ponure dni za oknem. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 04-12-2012 09:21 | Biżuteria / Pierścionki
Your Highness - bransoleta z czeroitem

Bransoleta przepiekna !!!Dziekuje!

Opinia pozytywna | 29-11-2012 18:26 | Biżuteria / Bransolety
PEJZAŻ - pierścionek, sygnet

Genialny. Duzy, ale nie za duzy - po prostu dokładnie w sam raz. Pieknie wygląda na łapce i to z każdej strony. A bursztyn? przepiękny i pięknie "łapie" światło. Chyba się uzalezniam....

Opinia pozytywna | 29-11-2012 11:53 | Biżuteria / Pierścionki
C.N. WĄWÓZ TODRA - pierścionek, wisiorek

Wisior dopracowany, piękny.

Opinia pozytywna | 25-11-2012 10:17 | Biżuteria / Pierścionki
SALIX - pierścionek z koralami

fantastyczny

Opinia pozytywna | 23-11-2012 18:59 | Biżuteria / Pierścionki
in arms - pierścionek z rubinem

Niezwykły projekt! Pierścionek leży na palcu bardzo dobrze. Zdecydowanie przyciąga uwagę swoją oryginalnością. Jestem zadowolona z następnego zakupu u Pani Gutowskiej.

Opinia pozytywna | 19-11-2012 20:54 | Biżuteria / Pierścionki
RZYM - pierścionek z turkusem

Pierścionek świetny i w dodatku genialny :-). Piękna prostota z odrobiną szalenstwa to dokladnie to co uwielbiam. Pozdrawiam serdecznie.

Opinia pozytywna | 13-11-2012 14:20 | Biżuteria / Pierścionki
RZYM - pierścionek z kamieniem księżycowym

Pierścień ze srebrną poświatą już dotarł, dziękuję za błyskawiczną przesyłkę ! Wspaniały kamień, piękna oprawa, magia Ulubionego Artysty...gratuluję sobie kolejnego zakupu.

Opinia pozytywna | 07-11-2012 19:56 | Biżuteria / Pierścionki
Q - pierścień / sygnet

Widząc-TAKI PIERSCIEŃ-poprostu-MUSI SIĘ GO MIEĆ...!!!Wystarczy,jedno,pierwsze spojrzenie.Myślenie,przyjdzie póżniej-tak było ze mną.Cieszę się,że GO mam.Kiedyś zapukam ponownie!!!

Opinia pozytywna | 07-11-2012 09:03 | Biżuteria / Pierścionki
RZYM - pierścionek z labradorytem

ten pierscionek mnie zaczarowal - przepiekny kamien i klimatyczne,perfekcyjne wykonczenie pracy. jestem pod wielkim urokiem Pani prac. dziekuje :)

Opinia pozytywna | 06-11-2012 20:54 | Biżuteria / Pierścionki
RZYM - pierścionek z lapisem lazuli

Urzekający kamień w cudownej oprawie. Niezwykły, niebanalny, przyciągający uwagę. Przynosi radość.

Opinia pozytywna | 06-11-2012 18:05 | Biżuteria / Pierścionki
PUNKT WIDZENIA - pierścień z labradorytem

Cudny pierścionek!!!

Opinia pozytywna | 05-11-2012 09:51 | Biżuteria / Pierścionki
RZYM - pierścionek z kamieniem księżycowym

Pierścionek jest piękny. Mam nadzieję,że przyniesie mi szczęście. Artystka zadbała o każdy szczegół z opakowaniem i miłą karteczką włącznie. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 02-11-2012 11:12 | Biżuteria / Pierścionki
SALIX - pierścionek, pierścień

Myślę , że należy tę serię SALIX powtórzyć ! , jest bezbłędna.

Opinia pozytywna | 31-10-2012 17:39 | Biżuteria / Pierścionki
GGallery

GGallery

w Trendymanii od: 2009-06-12
6 dostępnych
477 sprzedanych
281 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy