GGallery

Opinie

SALIX - pierścionek z koralami

Pierścionek przepiękny, bardzo ładnie zapakowany.

Opinia pozytywna | 08-01-2012 17:29 | Biżuteria / Pierścionki
SALIX - kolczyki z koralami

Kolczyki przepiękne, bardzo ładnie zapakowane.

Opinia pozytywna | 08-01-2012 17:29 | Biżuteria / Kolczyki
RONDA - pierścionek z turkusem

Pierścień i dobrane do tego idealnie kolczyki są piękne i jednocześnie tajemnicze i tak jak każda biżuteria od Pani Izy budząca zachwyt otczenia.

Opinia pozytywna | 28-12-2011 17:09 | Biżuteria / Pierścionki
ETNO - pierścień, pierścionek

Zdjecie nie oddaje całej jego urody. Przepiekny pierścionek, labradoryt... Dziękuję i pozdrawiam serdecznie :). Wesołych Świąt !

Opinia pozytywna | 18-12-2011 21:49 | Biżuteria / Pierścionki
ETNO - pierścień wykonany na zamówienie

Pierścień jest piękny. Dziękuję i życzę miłych i bardzo relaksujących Świąt oraz niekończącej się kreatywności twórczej. Monika

Opinia pozytywna | 16-12-2011 17:30 | Biżuteria / Pierścionki
RUBY - komplet. kolczyki i pierścionek

Piękny, oryginalny komplet (pierścionek, rzeczywiście, optycznie wysmukla dłoń!). Całość pięknie opakowana. Plus byskawiczna przesyłka. Dziękuję bardzo!

Opinia pozytywna | 15-12-2011 20:52 | Biżuteria / Komplety
ZAORZA - broszko-wisior

Efekt pracy artystki niezwykły, wisior jest bardzo ładny i okazały. Artystka godna polecenia.

Opinia pozytywna | 15-12-2011 14:56 | Biżuteria / Broszki
SALIX - pierścionek

To nie jest pierścień - to prawdziwe ARCYDZIEŁO!!! Pani Izo, pięknie dziękuję za tak bajeczną i niezwykłą biżuterię. Pozdrawiam ciepło:)

Opinia pozytywna | 01-12-2011 09:50 | Biżuteria / Pierścionki
RONDA - pierścień z TURKUSEM

przepiekne wykonanie, turkus o wyjatkowym kolorze. dziekuje serdecznie.

Opinia pozytywna | 29-11-2011 13:49 | Biżuteria / Pierścionki
RONDA - pierścień z rubinem

Piękny! Nic dodać, nic ująć

Opinia pozytywna | 28-11-2011 20:43 | Biżuteria / Pierścionki
NA KSIĘŻYCU - broszka - wisior

piekna ,dziekuję bardzo

Opinia pozytywna | 28-11-2011 11:27 | Biżuteria / Broszki
PIERŚCIEŃ - ZAMÓWIENIE SPECJALNE

Pierscien zapierajacy dech w piersiach! Przepiekny, zrobiony z dbaloscia o kazdy szczegol, jestem po prostu zachwycona i zakochana. Raz jeszcze serdecznie dziekuje, Pani Izabelo. Jestem szczesliwa!

Opinia pozytywna | 24-11-2011 15:10 | Biżuteria / Pierścionki
ETNO malachit - pierścień, pierścionek

PIEKNY PROJEKT I WYKONANIE, WIELE RADOSCI DLA NOSZACEJ GO KOBIETY. DZIEKUJE, BASIA

Opinia pozytywna | 18-11-2011 16:26 | Biżuteria / Pierścionki
ZORZA - pierścionek

Pierścionek jest bardzo okazały z pięknym kamieniem,elegancko zapakowany. Kontakt z artystą bardzo miły.Polecam

Opinia pozytywna | 07-11-2011 18:57 | Biżuteria / Pierścionki
MIX NATURA - wisior, naszyjnik,

POLECAM!!! Biżuteria jest przepiękna, wykonana, z precyzją i starannością :) Zdjęcia nie są w stanie oddać uroku prezentowanych rzeczy. Realizacja zamówienia niemal natychmiastowa, a kontakt z p. Izabelą doskonały. Przemiła Artystka :) Jestem zachwycona!!!

Opinia pozytywna | 30-10-2011 21:41 | Biżuteria / Wisiory
ŚLIWKA W MIODZIE -korale

POLECAM!!! Biżuteria jest przepiękna, wykonana z precyzją i starannością :) Zdjęcia nie są w stanie oddać uroku prezentowanych rzeczy. Poza tym realizacja zamówienia niemal natychmiastowa, a kontakt z p.Izabelą doskonały. Przemiła Artystka :)

Opinia pozytywna | 30-10-2011 21:39 | Biżuteria / Naszyjniki
KOBALT I ZŁOTO - naszyjnik, korale

Elegancka i efektowna biżuteria-polecam i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 16-10-2011 02:59 | Biżuteria / Naszyjniki
LAZUR W GRAFICIE - komplet

Jakość na najwyższym poziomie,pięknie wydobyte kolory kamieni...cóż więcej trzeba?Tylko nosić tak piękną biżuterię,pozdrawiam autorkę

Opinia pozytywna | 16-10-2011 02:57 | Biżuteria / Komplety
MAGIA JESIENI - bransoleta

Godny polecenia przepiękny wyrób jubilerski. Bransoleta jest cudowna, zjawiskowa,wzbudzająca zainteresowanie.No cóż oczu nie można oderwać. Polecam gorąco Artystkę ,jako osobę rzetelną, z mistrzowskim wyczuciem piękna. Kontakt przesympatyczny.

Opinia pozytywna | 12-10-2011 16:29 | Biżuteria / Bransolety
NATURA - pierścionek z koralem

PIĘKNY NIEPOWTAŻALNY ROBI WRAŻENIE NIEZMIENNIE

Opinia pozytywna | 11-10-2011 21:35 | Biżuteria / Pierścionki
GGallery

GGallery

w Trendymanii od: 2009-06-12
6 dostępnych
477 sprzedanych
281 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy