GGallery

Opinie

RZYM - pierścionek z labradorytem

Pierścień jak zwykle biżuteria Pani Izabeli spełnia wszelkie oczekiwania. Labradoryt fantastyczny. Wersja skromnej oprawy piękna. Dziėkuję artystce i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku, dużo weny twórczej (jak dotychczas) i samych pięknych projektów.

Opinia pozytywna | 24-12-2013 14:22 | Biżuteria / Pierścionki
KUTY - pierścionek z ametystem,

Fantastyczny pierścionek, super wygodny dzięki zwężeniu obrączki. Kamień prezentuje się znacznie lepiej niż na zdjęciach.Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 19-12-2013 13:26 | Biżuteria / Pierścionki
ETNO - pierścionek

Przepiękny.

Opinia pozytywna | 17-12-2013 17:32 | Biżuteria / Pierścionki
KUTY - pierścionek z bursztynem

Pierścionek jest wspaniały, bardzo starannie wykonany i oryginalny. Dziękuję za świąteczne życzenia i gorąco pozdrawiam.I. Raczkowska

Opinia pozytywna | 11-12-2013 18:30 | Biżuteria / Pierścionki
PASTELOWE UNIESIENIE - pierścień

Zachwyt :)

Opinia pozytywna | 24-11-2013 21:55 | Biżuteria / Pierścionki
JESIENNIE W GRANATACH - wisior, naszyjnik

Zaskakuje iloscia odbitego swiatla. Moja jesien zamienia sie wlasnie w pelne slonca lato. Udalo sie Pani rozgrzac poludnie Francji. dziekuje.

Opinia pozytywna | 23-10-2013 18:47 | Biżuteria / Wisiory
GRA W ZIELONE - wisior, naszyjnik

Jestem zachwycona i czekam na nowości.

Opinia pozytywna | 10-10-2013 18:21 | Biżuteria / Wisiory
JESIENNY PROMIEŃ - pierścień z rubinem

Przepiękny,dziękuję:)

Opinia pozytywna | 31-08-2013 18:03 | Biżuteria / Pierścionki
LETNIE MARZENIE - korale, naszyjnik

Korale są na moje specjalne zamówienie. Jak zawsze Pani Izabella , potrafi dla swoich klientek stworzyć coś orginalnego.Dziękuję, stała klientka.

Opinia pozytywna | 19-08-2013 12:41 | Biżuteria / Naszyjniki
GOLD BOX - pierścionek, sygnet z ametystem

Bardzo miły kontakt i piękny pierścień!

Opinia pozytywna | 30-06-2013 17:37 | Biżuteria / Pierścionki
DELIKATNOŚĆ Z CHARAKTEREM - pierścień

Czekałam pewien czas, mając jakąś wizję dzieła, o które prosiłam Artystę. Ale rzeczywistość przeszła moje oczekiwania! Kapitalny dobór kamieni, piękna oprawa ( w stylu "rozpoznawalnym" Pani Izabeli), wszystko wysmakowane i dopracowane w najmniejszym szczególe. Piękno, prostota, harmonia, a z drugiej strony wszystko razem kipi bogactwem żywiołu. Bo ten bursztyn to kipiel morska zamknięta w żywicy; piękny, niepowtarzalny, o jędrnej, gładziutkiej fakturze. Niesamowity kolor kości słoniowej z drobnymi inkluzjami. Pozostaje podziękować po raz kolejny i pokłonić się przed wirtuozerią Artystki ! Wielkie dzięki!

Opinia pozytywna | 08-06-2013 22:25 | Biżuteria / Pierścionki
DELIKATNOŚĆ Z CHARAKTEREM - bransoleta

Czekałam pewien czas, mając jakąś wizję dzieła, o które prosiłam Artystę. Ale rzeczywistość przeszła moje oczekiwania! Kapitalny dobór kamieni, piękna oprawa ( w stylu "rozpoznawalnym" Pani Izabeli), wszystko wysmakowane i dopracowane w najmniejszym szczególe. Piękno, prostota, harmonia, a z drugiej strony wszystko razem kipi bogactwem żywiołu. Bo ten bursztyn to kipiel morska zamknięta w żywicy; piękny, niepowtarzalny, o jędrnej, gładziutkiej fakturze. Niesamowity kolor kości słoniowej z drobnymi inkluzjami. Pozostaje podziękować po raz kolejny i pokłonić się przed wirtuozerią Artystki ! Wielkie dzięki!

Opinia pozytywna | 08-06-2013 22:24 | Biżuteria / Bransolety
Q - pierścień / sygnet

FANTASTYCZNY!!! Piekny kamien, oryginalny design, profesjonalne wykonanie. Swietny kontakt z Artystka. dziekuje

Opinia pozytywna | 04-06-2013 14:56 | Biżuteria / Pierścionki
TURKUS na MACIE - pierścionek

wiedziałam, ze ten zakup to swietna decyzja. i nie pomylilam sie. Prace Pani Izy to kwintesencja mistrzowskiej reki, wyrafinowania formy i przepieknych kamieni. moja kolekcja stopniowo sie powieksza :) dziekuje serdecznie,

Opinia pozytywna | 14-03-2013 17:06 | Biżuteria / Pierścionki
VERONA - pierścionek z rubinem

Z zakupu jestem zadowolona. Bez komentarza pozostawiam jednak fakt ze artyska nigdy nie odpowiedziala na moje zapytanie dotyczace zakupionego u niej produktu....

Opinia neutralna | 13-03-2013 18:39 | Biżuteria / Pierścionki
WEHIKUŁ CZASU - wisior, naszyjnik

Wisior jest fantastyczny, bardzo oryginalny i przepieknie wykonany. Swietna obsluga i kontakt z artysta. Paczka doszla blyskawicznie w ciagu 3 dni do Szwecji. Pozdrawiam serdecznie i goraco polecam. nowa-stala klientka ze Szwecji

Opinia pozytywna | 28-02-2013 14:06 | Biżuteria / Wisiory
C.N. LEFKADA - pierścionek, wisiorek

Bardzo oryginalny pierścionko-wisiorek,warto taką biżuterię mieć w swojej kolekcji.

Opinia pozytywna | 02-02-2013 16:06 | Biżuteria / Pierścionki
RONDA - kolczyki z rubinami

Doskonały dodatek do skomentowanego już pierścienia.Dziękuję za świetny komplet.

Opinia pozytywna | 02-02-2013 16:04 | Biżuteria / Kolczyki
RONDA - pierścień z RUBINEM

Pierścień w pełni spełnia moje oczekiwania,jest taki jak lubię:dokładnie wykonany,okazały,nietuzinkowy.Jak zwykle biżuteria tej artystki mnie zachwyca.

Opinia pozytywna | 02-02-2013 16:03 | Biżuteria / Pierścionki
ETNO - pierścień, pierścionek

jestem zachwycona! to pierscien moich marzen. przeszedl dluga droge w rekach pani Izy, zeby pasowac na moj cienki palec i dzis dotarl. Bardzo Pani dziekuje za przerobienie go, bo wiem ze to wiele dodatkowej pracy. dzieki niej ten przepiekny bursztyn w niezwyklej oprawie moze towarzyszyc mi od dzis, codziennie. bardzo, bardzo dziekuje i jestem wielka fanka Pani projektów.

Opinia pozytywna | 17-01-2013 22:18 | Biżuteria / Pierścionki
GGallery

GGallery

w Trendymanii od: 2009-06-12
6 dostępnych
477 sprzedanych
281 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy