LINEA

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

...ZIELONOOKA...

Czy można zakochać się w szklanych misach, paterach, miseczkach? TAK!!! Ale tylko od LINEA! Zielonooka to prawdziwe cacko. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 23-06-2009 22:15 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
... DROBNE RÓŻYCZKI...

Prawdziwe ślicznotki! Piękne, soczyste, oryginalne! Urokliwy dodatek każdego wnętrza. Wielki ukłon w stronę przemiłej i cierpliwej ARTYSTKI :)

Opinia pozytywna | 23-06-2009 21:54 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...PIWONIA...

Piękna, cudowna, niepowtarzalna, urocza patera i błyskawiczna przesyłka! :) A do tego Pani Karolina jest przesympatyczna, życzliwa i nie pozostawia żadnych pytań bez odpowiedzi. Wzorowa Obsługa Klienta :) Dziękuję!

Opinia pozytywna | 19-06-2009 20:32 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...LANDRYNKOWO...

Piękne prace :-) szybciutka wysylka-czego chciec wiecej? :-)

Opinia pozytywna | 10-06-2009 18:53 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...ZIELONO MI...

Metoda fusingu i zdolne ręce zamienią nawet zwyczajny talerz w małe dzieło sztuki. Polecam prace LINEA!

Opinia pozytywna | 02-06-2009 11:52 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...ZIELONO MI...

Nie sądziłam, że talerze i miseczki mogą być tak soczyste i apetyczne! Salaterka jest prześliczna. Polecam wszystkim miłą Artystkę i jej cudne prace!

Opinia pozytywna | 02-06-2009 11:50 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...W LIŚCIACH WIŚNI...

Bardzo elegancka misa, która zachwyciła obdarowaną osobę :)) Piękna, wiosenna i bardzo optymistyczna. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 19-05-2009 22:41 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...SORBET CYTRYNOWY...

Cytrynowy Sorbet jest inny, niż Różany Ogród. Różni się nie tylko kolorem, ale formą i..nastrojem:) Mają również dużo wspólnego - obydwie są szklane i ..przepiękne!

Opinia pozytywna | 16-04-2009 22:36 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...RÓŻANY OGRÓD...

Przepiękne szkło. Wysmakowane, szlachetne i te kolory! Bardzo apetyczne:) Patera świetnie komponuje się z antykami, ale doskonale odnajduje się również we wnętrzu prostym i nowoczesnym. Nabrałam ochoty na jeszcze jedną w innym kolorze:)

Opinia pozytywna | 09-04-2009 23:02 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
LINEA

LINEA

w Trendymanii od: 2009-03-08
8 dostępnych
433 sprzedane
289 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"