LINEA

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

...DLA SZACHISTY EKSTREMISTY...

Polecam!!!!!!!!!! R.B.

Opinia pozytywna | 14-10-2019 20:46 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...JESIEŃ W PAPROCIOWISKU...

Jak zwykle!!!! Wspaniale wykonanie. Cudowna praca! Dziekuje i polecam R.B.

Opinia pozytywna | 14-10-2019 20:46 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...ZAGUBIONE W TRAWACH ŚWIATY...

Lustro prezentuje się wspaniale! Kolorystyka komponuje się z całością wnętrza. Polecam z całego serca Panią Karolinę i jej prace.

Opinia pozytywna | 21-07-2019 12:29 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...CZERWIEŃ Z ZIELENIĄ...

piękne przedmioty. polecam serdecznie

Opinia pozytywna | 17-07-2019 11:43 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...KORALOWIEC... set

Talerzyki wraz z zamowioną misią tworzą piekną calość :)

Opinia pozytywna | 08-03-2019 20:38 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...KORALOWIEC...

Misa wraz z zamowionym kompletem talerzykow tworzy piekna calość :)

Opinia pozytywna | 08-03-2019 20:33 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...W DĄBROWIE... - rozszerzenie

Pięknie jak zwykle! Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 02-03-2019 21:38 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...HAFTOWANA...

Patera, która robi ogromne wrażenie - świetne wykonanie, szybka wysyłka, prace solidnie zabezpieczone do transportu. Ogromny pozytyw!

Opinia pozytywna | 16-01-2019 13:44 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...MY FUNNY VALENTINE...

Przepiękna misa o organicznym kształcie i wzorze, który dosłownie chwyta za serce :) Przesyłka zapakowana pancernie. Polecam prace Linea!

Opinia pozytywna | 16-01-2019 13:43 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...CYTRYNOWE KRĘTKI...

Szanowna Pani, To już kolejne Pani arcydzieło w moim domu. Prześliczne, no i z wielką zaletą - nie za duże. Na te wielkie trzeba bardzo uważać. Mam nadzieję, że może z czasem jeszcze coś od Pani sobie upatrzę. A dziś życzę Pani radosnych Świąt Bożego Narodzenia i weny twórczej w Nowym Roku. Pozdrawiam serdecznie Bożena Gorska

Opinia pozytywna | 19-12-2018 15:16 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...MODRASZKOWY SZAŁ...

Patera zjawiskowo piękna. I na pewno stworzona pod szczęśliwą gwiazdą, gdyż przygody w podróżny nie pozostawiły na niej żadnego piętna. Przyczyniło się też do tego z pewnością profesjonalne spakowanie przesyłki przez nadawcę. Bardzo miły - mimo niezawinionych przez strony okoliczności - kontakt z artystką.

Opinia pozytywna | 23-08-2018 13:45 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...ZAPOMINAJKI...

Pięknie i fachowo wykonane naczynie. Bardzo ładne kolory. Doskonale zabezpieczone do transportu. Jestem bardzo zadowolona i polecam z calego serca Twórczynię.

Opinia pozytywna | 21-08-2018 07:26 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...NARESZCIE PRZYSZŁA set...

Polecam

Opinia pozytywna | 25-07-2018 12:12 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...NARESZCIE PRZYSZŁA...

Polecam

Opinia pozytywna | 25-07-2018 12:12 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...ULECIAŁY...

Powiew wiosny

Opinia pozytywna | 24-07-2018 20:24 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...MOTYLA CHMARA MAŁA...

Cukierkowa

Opinia pozytywna | 24-07-2018 20:24 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...ACH TO TY...

Niepowtarzalna

Opinia pozytywna | 24-07-2018 20:23 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...LOVE & PEACE...

Nietuzinkowe cuda

Opinia pozytywna | 20-07-2018 12:10 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...PAWIKI...

Piękne , niebanalne

Opinia pozytywna | 20-07-2018 12:01 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...KORONCZARKA...

Kompozycja różnokolorowych porzeczek na pewno nie zasłoni walorów tej miseczki. Ech, nie ma to, jak latem...

Opinia pozytywna | 12-07-2018 18:47 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
LINEA

LINEA

w Trendymanii od: 2009-03-08
10 dostępnych
10 w promocji
431 sprzedanych
288 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"