LINEA

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

...ŻÓŁTY JESIENNY LIŚĆ...

Piękna ! Uwielbiam na nią patrzeć. Cieszę się, ze ją kupiłam.Halina

Opinia pozytywna | 20-02-2014 10:39 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...NIEBIAŃSKIE BIEDRONKI...

Bardzo piękne talerzyki.SERDECZNIE DZIĘKUJĘ I POLECAM

Opinia pozytywna | 11-01-2014 14:49 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...MOTY.LOVE...

Misa jest niezwykle ciekawa, choć w rzeczywistości kolory nie są tak intensywne jak na zdjęciu. Duży plus za profesjonalne zabezpieczenie przesyłki.

Opinia pozytywna | 08-01-2014 13:27 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...JESIENNY RABARBAR...

Misa jest prześliczna.

Opinia pozytywna | 16-12-2013 16:40 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...NIEBIAŃSKA BIEDRONKA...

Piękna patera,cudownie wykonana.Dziękuję i serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 06-12-2013 22:42 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...MOTYLI CHAOS...

gdyby każdy chaos mógł wyglądać tak jak ten ..MOTYLI ..pastelowy ,barwny - to niech trwa cały czas :))

Opinia pozytywna | 15-11-2013 17:12 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...GEKONIĄTKA...

...GEKONIĄTKA... to słoneczne pełne energii talerzyki , na nich wszystkie ciasta będą wyglądały wyjątkowo ładnie .

Opinia pozytywna | 15-11-2013 16:52 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...GEKON DUŻY...

...GEKON ..to miska , rozświetlająca miejsce w którym została postawiona jest śliczna i radosna :)))

Opinia pozytywna | 06-11-2013 22:38 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...O MAJĄCEJ NASTĄPIĆ JESIENI NA BIS"...

wypełniona suszonymi owocami miska ..O MAJĄCEJ NASTĄPIĆ JESIENI NA BIS.. to jak kawałek jesiennego kolorowego ogrodu w domu , mimo deszczowych i chłodnych dni.

Opinia pozytywna | 06-11-2013 22:26 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...KONICZYNKOWY ZESTAW...

talerzyki z ..KONICZYNKOWEGO ZESTAWU..dzięki czterolistnym koniczynkom ,wyglądają bardzo efektownie a postawione na białym obrusie są po prostu eleganckie :))

Opinia pozytywna | 06-11-2013 22:03 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...MODRASZKOWA...

Cudny...

Opinia pozytywna | 07-10-2013 08:46 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...W KONICZYNIE...

czternaście czterolistnych .. W KONICZYNIE .. plus ..KONICZYNKOWA.. :) to cały bukiet przychylności losu :)))

Opinia pozytywna | 02-10-2013 23:42 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...MOTYLOWA NA BIS...

artyzm i lekkość niezwykle efektowna miska..MOTYLOWA NA BIS..nie trzeba wiele o niej pisać bo widać jaka jest piękna :))

Opinia pozytywna | 02-10-2013 23:21 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...CAŁY MÓJ ŚWIAT...

w zimowe wieczory...CAŁY MÓJ ŚWIAT... będzie namiastką słońca i roślin po prostu lata :))

Opinia pozytywna | 17-09-2013 21:01 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...WIANEK CEGLASTY...

..WIANEK CEGLASTY... i kilka mandarynek to energetyczne piękno na nadchodzące jesienne dni.

Opinia pozytywna | 17-09-2013 20:31 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...BLUSZCZOWA...

listki na ...BLUSZCZOWA...nie są nostalgiczne ani oplatające . Przytulone do siebie żyją intensywną barwą zieleni.To idealna misa na owoce.

Opinia pozytywna | 17-09-2013 19:44 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...KONICZYNKI JESIENIĄ...

lekko oświetlona misa...KONICZYNKI JESIENIĄ..roztacza wokół siebie przyjemne ciepłe barwy ,widać wtedy dokładnie ile szczęścia kryje w sobie - a wszystkie czterolistne:))

Opinia pozytywna | 17-09-2013 19:28 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...MOTYLOWA...

Misa jest bardzo ładna, kolory cudowne, motylki delikatnie unoszą się w błękicie.

Opinia pozytywna | 11-09-2013 07:16 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...ZE SKÓRKĄ POMARAŃCZY...

...ZE SKÓRKĄ POMARAŃCZY... miska ciemniejsza w kolorystyce ale jak ładnie wygląda wsród amarantowych lub białych dodatków .

Opinia pozytywna | 04-09-2013 20:51 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...LEMONIADOWY JOE...

...LEMONIADOWY JOE...to kolorowy optymista ,swoimi barwami rozweseli i przyciągnie do siebie wiele oglądających go osób.Bardzo ładnie wygląda wśród zielonych roślin.

Opinia pozytywna | 04-09-2013 20:33 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
LINEA

LINEA

w Trendymanii od: 2009-03-08
8 dostępnych
433 sprzedane
289 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"