LINEA

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

...WIELOKROPKA PSTRA...

Wesoła i niezwykle wiosenna misa. Bardzo starannie zapakowana. Super.

Opinia pozytywna | 05-04-2012 08:28 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...IRYSY MINI...

Mój ulubiony kwiat. Dziękuję. Jest śliczna.

Opinia pozytywna | 23-03-2012 16:58 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...Z CELTYCKIEJ KRAINY...

Komplet dostałam w tempie ekspresowym - przyszła paczka, a w środku same cuda i poezja :). Szkło przepiękne, wspaniale gra ze światłem, wygląda naprawdę niezwykle efektownie. Bardzo dziękuję za taką przemiłą realizację zamówienia. Polecam!

Opinia pozytywna | 23-03-2012 14:51 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...MAKI... WAZON...

Przepiękny wazon od uroczej artystki. Perfrkcyjnie opakowana przesyłka dotarła w ciagu jednego dnia.

Opinia pozytywna | 20-03-2012 20:59 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...234 RZĘSY...

piękna, dziękuję

Opinia pozytywna | 15-03-2012 16:47 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...ENERGETYCZNA TACA III...

Piękna, okazała patera, w której przejścia barw są wprost hipnotyzujące. Błyskawiczna realizacja zamówienia, przemiły kontakt z LINEĄ. Polecam!

Opinia pozytywna | 04-03-2012 14:01 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...ENERGETYCZNA TACA II...

nie miałam do tej pory czegoś tak pięknego:) Do tego znakomity, przemiły kontakt z Arystką, szybsza niż błyskawiczn realizacja zamówienia. Raz jeszcze serdecznie dziekuję Pani Karolino!

Opinia pozytywna | 27-01-2012 21:21 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...URODZINOWA...

miała być na urodziny przyjaciółki a zostanie u mnie bo jest bardzo piękna

Opinia pozytywna | 19-01-2012 17:31 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...W KWIATACH POMARAŃCZY...

zjawiskowa, dziękuję

Opinia pozytywna | 19-01-2012 17:29 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...ESY FLORESY W CZERWIENI...

Przepraszam,że dopiero teraz- dziękuję PIĘKNE!!

Opinia pozytywna | 19-12-2011 21:18 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...ZIMOWA POCZTÓWKA Z HOLANDII...

Przepraszam,że dopiero teraz- dziękuję PIĘKNE!!

Opinia pozytywna | 19-12-2011 21:18 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...HIPNOTYZERKI...

Przepraszam,że dopiero teraz- dziękuję PIĘKNE!!

Opinia pozytywna | 19-12-2011 21:18 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...ENERGETYCZNA TACA...

Bardzo udane połączenie piękna i użyteczności. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 25-11-2011 19:48 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...SOLISTKA...

Cudeńko

Opinia pozytywna | 24-11-2011 16:58 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...IN HEAVEN...

Cudna - prawdziwy okruch nieba... A przesyłka błyskawiczna

Opinia pozytywna | 24-11-2011 16:57 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...MIŁOŚĆ, SZMARAGD I KROKODYL...

Na zdjęciu wydawała mi się mniejsza, niż jest rzeczywistości, natomiast jej uroda się potwierdziła. Duża frajda mieć coś takiego w domu :-)

Opinia pozytywna | 30-10-2011 22:07 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...SERDECZNOŚĆ PO RAZ DRUGI...

Jest piękną, kolorową ozdobą na tle szarych mebli i białych ścian. Cieszy oczy moje i gości. Została zrobiona na zamówienie, a mimo tego po preferencyjnej cenie!

Opinia pozytywna | 30-10-2011 22:05 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...FOLKOWA...

Misa jest naprawdę piękna, ma soczyste kolory, wyraźny wzór i dobry kształt. Jest taka, o jakiej marzyłam :-)

Opinia pozytywna | 30-10-2011 22:01 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...KROKUSOWA...

Mała a tak cieszy! :) Cudowna paterka! Dziękuję pięknie Pani Karolino!

Opinia pozytywna | 10-10-2011 15:25 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...GEPARDZIA...

Przepiękna! bardzo dziękuję! :)

Opinia pozytywna | 10-10-2011 15:19 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
LINEA

LINEA

w Trendymanii od: 2009-03-08
8 dostępnych
433 sprzedane
289 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"