LINEA

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

...KANU CANNES...

Przepiękna patera i wielka pomoc ze strony p. Karoliny przy dostarczeniu przesyłki na czas!

Opinia pozytywna | 09-05-2016 11:34 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...MOTYLOWO KOLOROWO...

Przepiękne talerze. Bardzo dokładnie wykonane. Barwne, optymistyczne, wywołujące uśmiech na twarzy :)

Opinia pozytywna | 15-04-2016 00:43 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...WIOSENNA PERLICZKA...

Śliczna, niebanalna. Po raz kolejny pełna satysfakcja.

Opinia pozytywna | 03-02-2016 20:54 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...E.N.E.R.G.I.A...

Wielkie piękno. Wręcz olbrzymie:-) Wnętrze nabrało energii!

Opinia pozytywna | 03-02-2016 20:52 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...CYTRUSOWY SET...

Bardzo sliczny komplet, energetyczny, jestem bardzo zadowolona. Dziekuję za szybką wysyłkę. Pozdrawiam i polecam

Opinia pozytywna | 25-12-2015 14:25 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...ES DO SZEŚCIANU CZYLI STOKROTKOWY SZKLANY SET...

Cudo, cudo, cudo! Stokrotkowy zawrót głowy! Bardzo sympatyczny kontakt, szybie wykonanie i dobrze zabezpieczona wysyłka. Pięknie dziękuję!

Opinia pozytywna | 01-05-2015 14:29 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...SET SERDECZNY...

Piękny "Set serdeczny" podarowany został "od serca", wzbudzając zachwyt obdarowanych :)

Opinia pozytywna | 01-02-2015 20:05 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...100 % ARABICA...

Miska śliczna, troszkę ciemniejsza niż na zdjęciach, ale to mi nie przeszkadza. Pozdrawiam i polecam.

Opinia pozytywna | 19-11-2014 19:09 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...SŁOŃCE NA WRZOSOWISKU...

Miska bardzo ładna, jestem bardzo zadowolona

Opinia pozytywna | 19-11-2014 19:08 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...DREAMCATCHER XXV...

Piękne

Opinia pozytywna | 06-11-2014 23:26 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...MIGDAŁOWE TALERZYKI...

Ekstatyczne i ocierające się o mistyczne doznania talerzyki, łączące w sobie solidność wykonania z delikatnością faktury.

Opinia pozytywna | 29-09-2014 23:30 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...MIGDAŁOWE MISECZKI...

Znakomite i finezyjne miseczki w jesiennym, unikatowym kolorze. Roskosz dla oczu, a poza tym bardzo praktyczne.

Opinia pozytywna | 29-09-2014 23:23 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...PRIMABALERINA...

To szefowa Tancereczek... Jest: zgrabna, ladna i taka "wyniosla" ;) Jeszcze raz dziekuje i polecam Pania Karoline wdzieczna Re.

Opinia pozytywna | 23-09-2014 21:25 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...MIĘTOWE TANCERECZKI II...

Jak zwykle: SUPER!!! Polecam i bardzo dziekuje. Pani Karolino, jest Pani boska :)

Opinia pozytywna | 23-09-2014 21:22 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...POMARAŃCZARKA...

Slodziutka,sliczniutka!

Opinia pozytywna | 23-09-2014 21:19 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...DREAMCATCHER XXIII...

Wlasnie taki Mail byc :)

Opinia pozytywna | 11-09-2014 16:13 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...ISTOTA RADOŚCI...

Piękna :)

Opinia pozytywna | 10-09-2014 00:38 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...POŻAR NA BP...

Cudo to mało powiedziane!!! Misa jest prześliczna!!!

Opinia pozytywna | 21-08-2014 11:24 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...W ZIELONYM GAJU XXL...

Zmyslowa... CUDOWNA! Dziekuje, polecam i pozdrawiam Renata

Opinia pozytywna | 25-06-2014 17:07 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...MORSKA...

Jestem pod ogromnym wrazeniem warsztatu Artystki! Pani Karolina zrobila tace dla mnie na zamowienie, kontakt; fenomenalny i bardzo profesionalny! Wykonanie; pierwszorzedne! Jednym slowem, wyjatkowa praca! Pani Karolino; wyrazy szacunku! Pani "fanka" Renata :)

Opinia pozytywna | 25-06-2014 17:03 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
LINEA

LINEA

w Trendymanii od: 2009-03-08
8 dostępnych
433 sprzedane
289 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"