Maja Gajewska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

grafika 7 - wiosenne maki

Prace przepiękne. Obsługa profesjonalna, polecam.

Opinia pozytywna | 07-03-2017 17:58 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika 69 - anioły

Prace przepiękne. Obsługa profesjonalna, polecam.

Opinia pozytywna | 07-03-2017 17:58 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika 38

Prace przepiękne. Obsługa profesjonalna, polecam.

Opinia pozytywna | 07-03-2017 17:58 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
komplet 2 grafik 44 oraz 86

To kolejne grafiki P. Mai, które zamówiłam. I na pewno nie ostatnie. Prace są przepiękne (ta kreska!), a kontakt z Artystką ? przemiły i profesjonalny.

Opinia pozytywna | 16-11-2016 14:57 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika 98

Super???? polecam????

Opinia pozytywna | 25-10-2016 17:04 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika 99

Szybko, sprawnie! A grafika naprawdę supre. Polecam

Opinia pozytywna | 25-10-2016 17:01 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
zestaw 3 grafik - 66, 85, 97

Parasolki górą! Bardzo ładnie się prezentują w moim przedpokoju. I balonik też. Dziękuję za profesjonalną obsługę.

Opinia pozytywna | 14-10-2016 18:28 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika 16

Zamówiłam trzy grafiki, wszystkie przepiękne, fajnie oprawione. Przesyłka dotarła szybko i solidnie zapakowana. Warto zamawiać. Polecam!

Opinia pozytywna | 24-08-2016 12:39 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika 52 - matka

polecam

Opinia pozytywna | 09-08-2016 15:12 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika 36 - matka

wszystko sprawnie i szybko

Opinia pozytywna | 09-08-2016 15:12 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafiki 44 oraz 58

Obie grafiki są po prostu piękne, a kontakt z ich Autorką to przyjemność.

Opinia pozytywna | 22-07-2016 15:48 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika 92

j.w.

Opinia pozytywna | 07-07-2016 09:53 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika 90

j.w.

Opinia pozytywna | 07-07-2016 09:53 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika 88

Wspaniała grafika - delikatna, subtelna kreska; doskonałe passe-partout. Świetnie opakowana i zabezpieczona przesyłka. Bardzo sympatyczny kontakt z Artystką.

Opinia pozytywna | 07-07-2016 09:53 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Obraz olejny - Grafit VI

Profesjonalnie, rzeczowo, z uwzględnieniem uwag i oczekiwań. Bardzo fajny kontakt z artystką. Praca wykonana na czas, przesyłka dobrze zabezpieczona, dostawa w 24 h. Polecam.

Opinia pozytywna | 15-06-2016 11:13 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
grafika 78

Grafika jest piękna. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 26-02-2016 11:48 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika 88

Piękna grafika! Zdjęcie nie oddaje całego uroku.

Opinia pozytywna | 14-02-2016 21:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Skrzynia - LOFT (05)

Świetna skrzynia na prezent, została już zapakowana skarbami; sprawna wysyłka, dziękuję!

Opinia pozytywna | 17-01-2016 17:58 | Dekoracja Wnętrz / Meble
grafika 38

Grafika piękna, starannie wykonana, myślę, że obdarowany będzie zachwycony. Serdecznie dziękuję i polecam Panią Maję.

Opinia pozytywna | 03-11-2015 15:53 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika 63

piękna grafika Pani Maju dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 11-08-2015 18:45 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Maja Gajewska

Maja Gajewska

w Trendymanii od: 2013-06-05
100 dostępnych
309 sprzedanych
75 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Geneza
czyli jak powstają prace