Maja Gajewska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

grafika 67

piękna grafika Pani Maju dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 11-08-2015 18:45 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika 66 - porwana przez wiatr

piękna grafika Pani Maju dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 11-08-2015 18:45 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika 64

piękna grafika Pani Maju dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 11-08-2015 18:45 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika XXXXXIX

Jestem bardzo zadowolona z jakości pracy!polecam!

Opinia pozytywna | 25-07-2015 23:56 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika XVI

szczerze polecam!grafika piękna!

Opinia pozytywna | 25-07-2015 23:55 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika 18

sprawna wysyłka, praca świetna! polecam!

Opinia pozytywna | 25-07-2015 23:55 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika 66 - porwana przez wiatr

Patrzę na to dzieło i się unoszę... lekka... Cudowny grafik. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 25-03-2015 19:46 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika XXXXXVIII

Ta para, czyż nie piękna? Intryguje. Cudowna praca. bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 25-03-2015 19:45 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika 64

Prace Pani Mai są piękne. Jestem zachwycona. Gdy znalazłam te grafiki, to od razu wiedziałam, że to jest to czego szukam. Zawisną w miejscu, w którym będą odpowiednio wyeksponowane i nie tylko ja z rodziną będziemy mogli sobie na nie patrzeć, patrzeć..., ale również nasi przyjaciele, przy okazji odwiedzin. Kontakt z artystką świetny i dostawa ekspresowa. Bardzo, bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 25-03-2015 19:44 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika 65

Artystka przyciągnęła mnie swoim ciekawym artystycznym spojrzeniem i zdecydowanie niepowtarzalnym własnym stylem. Zamówiona grafika jest przepiękna, wykonana z wielką dbałością o każdy szczegół. Prawdziwa, niebanalna, mimo swej pozornej prostoty - niezwykle emocjonalna, gdy ją zobaczyłam poczułam, że posiada magię i siłę najlepszego coacha, patrząc na nią jestem pewna, że mogę wszystko ! Miała wisieć w innym miejscu, jednak zdecydowałam powiesić ją tam, gdzie będę mogła najczęściej się na nią patrzeć i czerpać tę kosmiczną energię :) Bardzo, bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 25-02-2015 19:25 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika XXXXIX

Świetny wybór

Opinia pozytywna | 24-02-2015 19:41 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika XXXXVIII

Świetny wybór

Opinia pozytywna | 24-02-2015 19:41 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika XXXXI

Świetny wybór

Opinia pozytywna | 24-02-2015 19:41 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika XXVII - rybki

Grafika przepiękna, wykonana z niezwykłą dbałością. Ponadto: szybka wysyłka i świetny kontkat z autorką !

Opinia pozytywna | 19-02-2015 13:24 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Seria czterech grafik oraz czterech fotografii

Grafiki i fotografie w rzeczywistości prezentują się jeszcze lepiej niż na zdjęciach, piekne passe partout i ramki, całość wygląda po prostu pięknie. :-) Przemiły kontakt mailowy z Panią Mają, która pomogła także przy doborze prac do wnętrz. Naprawdę polecam!

Opinia pozytywna | 16-02-2015 11:51 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Obraz olejny - Szary V

To już drugi obraz Artystki w naszym domu i druga bardzo pozytywna ocena współpracy. Dziękuję za otwartość i nowe spojrzenie, trafność rozumienia naszej przestrzeni i wizji, a w konsekwencji uzyskanie efektu o który nam chodziło. Obraz wygląda super! :)

Opinia pozytywna | 07-02-2015 17:40 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
grafika XXXXXV

Dziękuję!

Opinia pozytywna | 19-01-2015 19:51 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika XXXXXII - matka

Grafika niezwykła, im dłużej się na nią patrzy tym więcej można dostrzec:) Zamówienie realizowane bardzo sprawnie. Wszystko ok, serdecznie polecam:)

Opinia pozytywna | 10-01-2015 21:14 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika XXXV

Ładny

Opinia pozytywna | 04-12-2014 13:59 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika XXXXXVII

cudna grafika! doszła bardzo szybko. czeka na ramkę i passe-partout i niedługo zawiśnie na ścianie. dziękuję!

Opinia pozytywna | 19-11-2014 00:24 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Maja Gajewska

Maja Gajewska

w Trendymanii od: 2013-06-05
100 dostępnych
309 sprzedanych
75 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Geneza
czyli jak powstają prace