Maja Gajewska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

grafika XXXXXVI

cudna grafika! doszła bardzo szybko. czeka na ramkę i passe-partout i niedługo zawiśnie na ścianie. dziękuję!

Opinia pozytywna | 19-11-2014 00:24 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
3 grafiki - Grafika - fleur en pot - 01, 03, 04

grafiki piękne,kontakt z Artystą doskonały,polecam.

Opinia pozytywna | 16-07-2014 09:57 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika XXXXIX, grafika XXXXIV - oprawa

dobrze wykonana oprawa. zgodna z zamówieniem.Inga

Opinia pozytywna | 27-03-2014 14:59 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika XXXXIV - młoda para

Bardzo ładne i staranne wykonanie grafik. z grafiką XXXXIX, którą zakupiłam, w komplecie stanowi komplementarną całość. Bardzo ładne grafiki. Pozdrawiam Inga

Opinia pozytywna | 27-03-2014 14:59 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika XXXXIX

Bardzo ładne i staranne wykonanie grafik.Gratuluję Pani pomysłu.Takiej abstrakcji szukałam bardzo długo

Opinia pozytywna | 27-03-2014 14:58 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika XV

Gorąco polecam:-)

Opinia pozytywna | 18-03-2014 16:23 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika XXX

Grafika bardzo oryginalna i idealnie pasuje do nowoczesnego wnętrza. Szczerze polecam.

Opinia pozytywna | 18-03-2014 16:22 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika XXXXII

Nowoczesna sztuka, wysoka jakość wykonania. Polecam

Opinia pozytywna | 18-03-2014 16:21 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika XXXXVII

Grafiki bardzo ładne - prosta, nowoczesna forma. Kontakt super:-) Gorąco polecam:-)

Opinia pozytywna | 18-03-2014 16:21 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Szary III

Piękny obraz. Bardzo dobry kontakt. Artystka godna polecenia! Dziękujemy i życzymy wszystkiego najlepszego :)

Opinia pozytywna | 15-03-2014 00:17 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Czerwień II

Kolory,faktura...bardzo jesteśmy zadowoleni i ta doskonała obsługa, na najwyższym poziomie, bardzo dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie.

Opinia pozytywna | 27-12-2013 08:39 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Oprawa grafik

Oprawa dobrze dopasowana do grafik, czyli .. tak jak powinno być :-)

Opinia pozytywna | 27-09-2013 18:01 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika XXXI

Piękna, czysta forma zmuszająca do myślenia. Czyli dokładnie w punkt.

Opinia pozytywna | 27-09-2013 18:00 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika XXVI

Bardzo to ładne. Oszczędne, czyste w formie i piękne.

Opinia pozytywna | 27-09-2013 17:59 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Dwie Grafiki - indywidualne zamówienie

zostałem obsłużony bardzo szybko, wszechstronnie, Artystka miała własne (odmienne od moich początkowych) propozycje oprawy, które okazały się bardzo trafione. Otrzymałem (bez zamówienia) wcześniej wizualizację oprawy na tle wnętrza o cechach mojego. Od samego początku,do samego końca Autorka interesowała się też losem dostawy

Opinia pozytywna | 25-07-2013 20:17 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Maja Gajewska

Maja Gajewska

w Trendymanii od: 2013-06-05
100 dostępnych
309 sprzedanych
75 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Geneza
czyli jak powstają prace