mz studio

Opinie

topaz błękitny surowo

bardzo ładny pierścionek; nie zawiodłem się podobnie jak przy poprzednim zamóieniu gorąco polecam

Opinia pozytywna | 11-12-2010 14:06 | Biżuteria / Kolczyki
3turkusy

Bardzo ładne kolczyki, wyglądają jeszcze ładniej niż sobie wyobrażałam. To już druga moja para z mz studio, i znowu jestem bardzo zadowolona. Serdecznie polecam tego artystę.

Opinia pozytywna | 11-12-2010 12:55 | Biżuteria / Kolczyki
srebrne koła

Wszystko odbyło się szybko i sprawnie. Kolczyki zgodne z opisem, bardzo się spodobały.

Opinia pozytywna | 06-12-2010 16:16 | Biżuteria / Kolczyki
lapis lazuli

perfekcyjne wykonanie, świetne do wielu ubrań, wygodne i o bardzo ciekawym kształcie i pieknym kamieniu. ślicznie dziekuje :)

Opinia pozytywna | 05-12-2010 21:56 | Biżuteria / Kolczyki
cytryn surowo

Pierścionek prześliczny :) Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 01-12-2010 09:33 | Biżuteria / Pierścionki
akwamaryn surowo

Pierścionek prześliczny :) Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 01-12-2010 09:33 | Biżuteria / Pierścionki
kryształ w okienku

Piękne są te migotki :-) dziękuję!

Opinia pozytywna | 26-11-2010 22:55 | Biżuteria / Kolczyki
różowe

Niezwykle oryginalne. Cukiereczek w surowej oprawie. Piękne.

Opinia pozytywna | 26-11-2010 18:14 | Biżuteria / Kolczyki
tumaliny 3kolory

Cudo. Wspaniały pomysł, pięknie wykonany. Serdecznie dziękuję.

Opinia pozytywna | 26-11-2010 18:13 | Biżuteria / Kolczyki
perłowe listki

Pezepiekne kolczyki w bardzo efektownym opakowaniu.

Opinia pozytywna | 21-11-2010 14:30 | Biżuteria / Kolczyki
perłowe kwiatki

Bardzo dziękuje za cudnej urody kolczyki.Dołączam je do moich ulubionych.Jest w nich wszystko co charakteryzuje elegancką współczesną bizuterię - subtelność, kobiecość, wdzięk.Pozdrawiam autorkę/a.

Opinia pozytywna | 18-11-2010 15:56 | Biżuteria / Kolczyki
ametyst surowo

Pierścionek ładny, chociaż w realu drobny, niepozorny. Oczyma wyobraźni (po obejrzeniu zdjęć na stronie) wydawał mi się znacznie bardziej okazały. Szybka wysyłka, zapakowany w gustowne pudełeczko.

Opinia pozytywna | 16-11-2010 18:38 | Biżuteria / Pierścionki
surowy granat

Piękna surowizna z duszą! :-)) Kolejny raz dziękuję, Ewa.

Opinia pozytywna | 15-11-2010 20:03 | Biżuteria /
lapis lazuli

kolczyki bardzo ładne, starannie wykonane i lekkie jak piórko - co najbardziej mnie zaskoczyło.dziękuję i polecam!

Opinia pozytywna | 04-11-2010 07:50 | Biżuteria / Kolczyki
z ametystami

Bardzo starannie wykonane i delikatne kolczyki. Dziękuję i polecam Artystkę.

Opinia pozytywna | 27-10-2010 14:02 | Biżuteria / Kolczyki
3ametysty

jak zwykle pani praca jest bardo ładna

Opinia pozytywna | 15-10-2010 15:12 | Biżuteria / Kolczyki
stichtyt

MEGAAAA POZYTYW-SERDECZNIE POLECAM:-)))

Opinia pozytywna | 06-10-2010 19:08 | Biżuteria / Kolczyki
perła

Kolczyki sa piekne ! Swietnie wygladaja w uszach. Bardzo starannie wykonane. Jednym slowem - super :)

Opinia pozytywna | 30-08-2010 13:26 | Biżuteria / Kolczyki
granaty

Kolczyki otrzymałem. Nie zawiodłem się. Bardzo ładne wykonanie i wzór.

Opinia pozytywna | 30-08-2010 11:50 | Biżuteria / Kolczyki
z koralowcem

Śliczne kolczyki, w rzezcywistości chyba jeszcze łądniejsze niż na zdjęciu.

Opinia pozytywna | 31-07-2010 18:23 | Biżuteria / Kolczyki
mz studio

mz studio

w Trendymanii od: 2008-12-03
87 dostępnych
843 sprzedane
418 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy