Podróż kosmiczna - ilustracja
dla mia_mi za Podróż kosmiczna - ilustracja

To chyba początek super kolekcji. Obawiam się, że scian mi zabraknie.

Opinia pozytywna | 13-12-2007 17:57 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Czarownica z Narnii
dla Rosemary's Manufacture (i) za Czarownica z Narnii

Cudowne, koleżanki pękną z zazdrości.

Opinia pozytywna | 13-12-2007 17:55 | Biżuteria / Kolczyki
Pensjonarki
dla Fiszerowa za Pensjonarki

Izuniu! Kolczyki są prześliczne. Kolejny uroczy drobiazg do mojej kolekcji arcydziełek Twojej roboty :) Subtelne, niezwykle starannie wykonane, ze wspaniale dobranymi materiałami i wyczuciem proporcji i smaku. Majstersztyk :)

Opinia pozytywna | 13-12-2007 16:36 | Biżuteria / Kolczyki
Wenecki Jęzor
dla Monika Pazio-Zielińska (i) za Wenecki Jęzor

Przesyłkę otrzymałam rzeczywiście szybko. Wisior jest identyczny z tym na zdjęciu. Prezentuje się znakomicie. Nie zawiodłam się. Polecam wszystkim

Opinia pozytywna | 12-12-2007 18:23 | Biżuteria / Naszyjniki
Rozwichone z Perłą
dla Black Diamond (i) za Rozwichone z Perłą

Kolczyki są PRZEPIĘKNE!!!!! Delikatne, misternie wykonane , sa IDEALNE!!! Dziękuję.

Opinia pozytywna | 11-12-2007 10:53 | Biżuteria / Kolczyki
WRzOSiEC DARLEjSKi - Srebne Misternie Zdobione Kolczyki - Tznzanit, Zielony Ametyst, Apatyt, Zielony Kwarc, Perly, Londynski Topaz, Topaz Mystic
dla MagdalenaBorejko (i) za WRzOSiEC DARLEjSKi - Srebne Misternie Zdobione Kolczyki - Tznzanit, Zielony Ametyst, Apatyt, Zielony Kwarc, Perly, Londynski Topaz, Topaz Mystic

Pierwszy raz brakuje mi słów, by opisać jakie cudo dostałam od Magdy... Kolczyki zapierają dech w piersiach. Zdjęcie nie oddaje nawet połowy ich uroku! Prześlicznie opakowane, z przemiłą dedykacją. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 10-12-2007 21:44 | Biżuteria / Kolczyki
MOON
dla sasenka (i) za MOON

Przepiękne, wytworne kolczyki wieczorowe. Rewelacyjnie wyglądają do czerni.

Opinia pozytywna | 10-12-2007 12:32 | Biżuteria / Kolczyki
Sto procent blasku
dla Biała Magia (i) za Sto procent blasku

Piękne, eleganckie w swej prostocie kolczyki. Ich jedyną ozdobą jest wspaniale się mieniący kryształ Swarovsky'ego.

Opinia pozytywna | 10-12-2007 12:31 | Biżuteria / Kolczyki
More Color
dla PONY (i) za More Color

Oryginalna, delikatna bransoletka, nadająca się do każdego stroju.

Opinia pozytywna | 10-12-2007 12:24 | Biżuteria / Bransolety
Precious Chocolate
dla Karolina Rudnicka (i) za Precious Chocolate

Jak tylko zobaczyłam tę bransoletkę, to nie mogłam przestać o niej myśleć :o) Pani Karolino, bardzo, bardzo dziękuję!!! Problem w tym, że teraz nie mogę się na nią napatrzeć i cały czas zerkam na mój lewy nadgarstek. Totalne zauroczenie :o)

Opinia pozytywna | 07-12-2007 16:16 | Biżuteria / Bransolety
Spadające liście
dla mia_mi za Spadające liście

Fantastyczne fragmenty bajkowych opowieści, przeniesione na kawałek papieru. Zauroczyła mnie Pani wrażliwość i mimo tego, że sama jestem plastykiem, bez wahania kupiłam te opowiastki mojej córeczce. Będą ślicznie wyglądać na ścianie w jej pokoju. :o)

Opinia pozytywna | 07-12-2007 16:16 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Wielka wyprawa
dla mia_mi za Wielka wyprawa

Fantastyczne fragmenty bajkowych opowieści, przeniesione na kawałek papieru. Zauroczyła mnie Pani wrażliwość i mimo tego, że sama jestem plastykiem, bez wahania kupiłam te opowiastki mojej córeczce. Będą ślicznie wyglądać na ścianie w jej pokoju. :o)

Opinia pozytywna | 07-12-2007 16:16 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Podróż kosmiczna
dla mia_mi za Podróż kosmiczna

Fantastyczne fragmenty bajkowych opowieści, przeniesione na kawałek papieru. Zauroczyła mnie Pani wrażliwość i mimo tego, że sama jestem plastykiem, bez wahania kupiłam te opowiastki mojej córeczce. Będą ślicznie wyglądać na ścianie w jej pokoju. :o)

Opinia pozytywna | 07-12-2007 16:15 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zachowaj zimowe wspomnienia
dla Mirabeel (i) za Zachowaj zimowe wspomnienia

Dziekuje slicznie! Sama zrobilam sobie choinkowy prezent i byl to strzal w 10! Mysle, ze sa to najpiekniejsze prace scrapbooking'owe jakie widzialam w Polsce! A moj album jest najpiekniejszy na swiecie! :-D dziekuje z calego serca!

Opinia pozytywna | 07-12-2007 11:12 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
kolczyki BLASK
dla Astari (i) za kolczyki BLASK

Wszystko ok. Ekspresowa wysylka - kolczyki śliczne. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 06-12-2007 09:17 | Biżuteria / Kolczyki
Niebanalne
dla Gosia Chruściel-Waniek za Niebanalne

Dziękuję,kolczyki dotarły b.szybko, bardzo efektownie się prezentują super,jak tak dalej będzie to zbankrutuje dzięki tej stronie ;)))tyle wspaniałych rzeczy tu jest że trudno się zdecydować na wybór!!!

Opinia pozytywna | 05-12-2007 21:06 | Biżuteria / Kolczyki
Flowers of Love
dla VeroNica za Flowers of Love

Dziękuję,kolczyki wyglądają wspaniale . ładniejsze w rzeczywistości niż na obrazku ;)))zamówienie doszło b.szybko (3 dni).

Opinia pozytywna | 05-12-2007 21:03 | Biżuteria / Kolczyki
Łagodne
dla Karolina Rudnicka (i) za Łagodne

Łagodne....Cudowne...po prostu Piękne :-) Wspaniale mienią się w słońcu :-))) Kolczyki Karoliny to jest to! Widać, że są tworzone z pasją i sercem :-)

Opinia pozytywna | 05-12-2007 13:25 | Biżuteria / Kolczyki
In blue
dla Karolina Rudnicka (i) za In blue

Można określić je jednym słowem: PRZEPIĘKNE! Kolczyki in blue noszone są przeze mnie niemalże codziennie - tak mi przypadły do gustu :-) Wykonanie pierwsza klasa :-) SUPER!!!!

Opinia pozytywna | 05-12-2007 13:22 | Biżuteria / Kolczyki
Kwiaty i kryształy
dla Karolina Rudnicka (i) za Kwiaty i kryształy

Ponad metrowe arcydzieło, które z przyjamnością noszę. basia

Opinia pozytywna | 05-12-2007 13:09 | Biżuteria / Naszyjniki