Kwiaty i kryształy
dla Karolina Rudnicka (i) za Kwiaty i kryształy

Ponad metrowe arcydzieło, które z przyjamnością noszę. basia

Opinia pozytywna | 05-12-2007 13:09 | Biżuteria / Naszyjniki
Love is all we need
dla Karolina Rudnicka (i) za Love is all we need

Śliczne, przepięknie wykonane, zapakowane tak jak prezent na Gwiazdkę, uwielbiam biżuterię Karoliny Basia

Opinia pozytywna | 05-12-2007 13:07 | Biżuteria / Kolczyki
pawi trójkąt
dla Black Diamond (i) za pawi trójkąt

Ładny i ciekawy wyrób. Polecam .

Opinia pozytywna | 04-12-2007 21:06 | Biżuteria / Kolczyki
Mini album świąteczny
dla Mirabeel (i) za Mini album świąteczny

Album jest piękny! Zdjęcia oddają jego niepowtarzalny charakter. Precyzyjnie wykonany. Artystka z ogromnym potencjałem i burzą oryginalnych pomysłów. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za ten szczególny drobiazg, który będzie cieszył całą moją rodzinę.

Opinia pozytywna | 04-12-2007 12:04 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
Nocne rysowanie
dla monika suska (i) za Nocne rysowanie

Prezent dla koleżanki. Chętnie zostawiłabym sobie.

Opinia pozytywna | 03-12-2007 20:29 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Barokowe krople
dla Gosia Chruściel-Waniek za Barokowe krople

kolczyki wykonane w sposob bardzo staranny i profesjonalny. Polecem wszystkim ktorzy kochaja piekno

Opinia pozytywna | 03-12-2007 20:06 | Biżuteria / Kolczyki
ViolViol
dla PONY (i) za ViolViol

Prześliczna bransoletka w modnym kolorze ! Swietnie zrobiona z pomysłem ! Polecam!

Opinia pozytywna | 03-12-2007 13:20 | Biżuteria / Bransolety
Szpilka różana
dla Fiszerowa za Szpilka różana

Fiszerowa to też jedna z moich ulubionych projektantek biżuterii! Szpilka jest super! Miała być prezentem dla koleżanki ale chyba już zostanie u mnie !!!

Opinia pozytywna | 03-12-2007 13:19 | Biżuteria / Broszki
Exclusive Jeans
dla Iza Malczyk (i) za Exclusive Jeans

To już kolejny mój nabytek od Pani Izy i jak zwykle cudowny!!!

Opinia pozytywna | 03-12-2007 13:17 | Biżuteria / Naszyjniki
Katedra w Barcelonie
dla Karolina Rudnicka (i) za Katedra w Barcelonie

Po prostu przepiękne. Jestem z nich bardzo zadowolona i myślę, że to nie był ostatni zakup w galerii Pani Karoliny.

Opinia pozytywna | 01-12-2007 02:45 | Biżuteria / Kolczyki
Tajemnicze
dla Karolina Rudnicka (i) za Tajemnicze

Cudowne. Nie da się ich konstruktywnie i rzeczowo skomentować, bo po prostu oczarowują.

Opinia pozytywna | 01-12-2007 02:41 | Biżuteria / Kolczyki
MIEDZIANY KLEJNOT
dla sasenka (i) za MIEDZIANY KLEJNOT

Te kryształy są naprawdę niesamowite. Zdjęcie nie oddaje ich piękna nawet w małym stopniu (a skoro podobały mi się już na fotografii, to łatwo zgadnąć, że w rzeczywistości po prostu mnie zachwycają).

Opinia pozytywna | 01-12-2007 02:39 | Biżuteria / Kolczyki
CELTIC
dla sasenka (i) za CELTIC

Ciekawe, eleganckie i przyciągające uwagę. Czego chcieć więcej? Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 01-12-2007 02:35 | Biżuteria / Kolczyki
Na trzepaku
dla mia_mi (i) za Na trzepaku

ŚWIETNE OBRAZKI ! PRZYPOMINAJĄ MI DZIECIŃSTWO ! POLECAM !

Opinia pozytywna | 30-11-2007 16:50 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Na nartach
dla mia_mi (i) za Na nartach

ŚWIETNE OBRAZKI ! PRZYPOMINAJĄ MI DZIECIŃSTWO ! POLECAM !

Opinia pozytywna | 30-11-2007 16:49 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Fashion
dla Joanna Cieślak (i) za Fashion

Bardzo ładne kolczyki o nowoczesnej formie. Polecam.

Opinia pozytywna | 30-11-2007 16:30 | Biżuteria / Kolczyki
Modern luxury
dla Karolina Rudnicka (i) za Modern luxury

Pięknie wykonana biżuteria, z dbałością o szczegóły. Chętnie kupię jeszcze jakąś biżuterię od Pani Karoliny.

Opinia pozytywna | 30-11-2007 16:28 | Biżuteria / Komplety
Kamienny krajobraz
dla Karolina Rudnicka (i) za Kamienny krajobraz

Bardzo pięknie dziękuję za przesłany naszyjnik, który spełnił moje oczekiwania:) Pozdrawiam serdecznie i być może do następnego razu? Magda Peret

Opinia pozytywna | 28-11-2007 20:34 | Biżuteria / Naszyjniki
Z KROPLĄ FIOLETU
dla sasenka (i) za Z KROPLĄ FIOLETU

pozytywnie

Opinia pozytywna | 28-11-2007 14:57 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z oliwkową perłą
dla Karolina Rudnicka (i) za Kolczyki z oliwkową perłą

Zręczne dłonie Karoliny wykonują przepiękną pracę: każda sztuka biżuterii Jej autorstwa to małe dzieło sztuki, przemyślane, starannie wykonane, ale pełne uroku i elegancji. Aga Taper

Opinia pozytywna | 26-11-2007 18:20 | Biżuteria / Kolczyki