Przepiśnik
dla encza za Przepiśnik

Okladki wykonane starannie, rozczarowaniem sa banalne kratkowane kartki w srodku i wrazenie elegancji znika. Szkoda

Opinia neutralna | 02-06-2010 20:28 | Scrapbooking / Albumy i Notesy
meteoryt w srebrze
dla tygiell (i) za meteoryt w srebrze

dziekuje za pierscionek, pozdrawiam.

Opinia neutralna | 12-05-2010 20:45 | Biżuteria / Pierścionki
Mistery
dla Maqda (i) za Mistery

Tak misterne że nie wiadomo jak wziąść te kolczyki w ręce a co dopiero nosić

Opinia neutralna | 18-04-2010 19:38 | Biżuteria / Kolczyki
Corallo kolczyki 008
dla sabbia (i) za Corallo kolczyki 008

kolczyki śliczne ale koła żle oszlifowane

Opinia neutralna | 16-02-2010 19:38 | Biżuteria / Kolczyki
Funny Greystone 2009
dla metka_by_traczka za Funny Greystone 2009

Niestety nie byłam zachwycona torebkami - odbiegały od moich oczekiwań. Wystawiam opinię neutralną z uwagi na profesjonalny, bezproblemowy sposób załatwienia zwrotu towaru.

Opinia neutralna | 26-11-2009 09:38 | Torebki /
Torebka 05/2009
dla Pracownia Torebek (i) za Torebka 05/2009

Ładny kolor torebki ale psuje wszystko jasna we wzory podszewka utrudniająca znalezienie czegośkolwiek w torebce. Kształt torebka utrzymuje tylko gdy trzyma się ją za uszka, na ramieniu już nie bardzo.

Opinia neutralna | 14-11-2009 12:31 | Torebki /
Geometria liścia - kolor
dla Drakonaria za Geometria liścia - kolor

Oryginalny wzór, ale problem z wykonaniem - emalia nie była wystarczająco wytrzymała. Na plus artystce trzeba policzyć fakt, że odesłałam kolczyki i wróciły już z nową emalia.

Opinia neutralna | 12-11-2009 14:28 | Biżuteria / Kolczyki
african dance
dla Jola Krajewska (i) za african dance

Z winy Poczty przesyłka zaginęła. Nie miałam okazji zobaczyć produktu.

Opinia neutralna | 28-09-2009 21:26 | Biżuteria / Bransolety
Star Baskets
dla zaplecione (i) za Star Baskets

Kolczyki drobne i urocze. Starannie wykonane. Niestety jedna z brioletek ma nieładne, widoczne z daleka gołym okiem skazy, co, biorąc pod uwagę cenę kolczyków, jest dosyć rozczarowujące i takiej informacji oczekiwałabym w opisie przedmiotu.

Opinia neutralna | 29-06-2009 20:50 | Biżuteria / Kolczyki
kute srebro
dla tygiell (i) za kute srebro

kolczyki całkiem fajne, tylko trochę długo na nie czekałam

Opinia neutralna | 26-06-2009 10:07 | Biżuteria / Kolczyki
Kot  w Krainie Czarów
dla Sylwia Całus (i) za Kot w Krainie Czarów

jak to kot, lubi chodzić własnymi drogami

Opinia neutralna | 13-05-2009 14:21 | Biżuteria / Bransolety
Azzurro
dla Fiszerowa za Azzurro

Dużo mniej okazałe, niż na zdjęciu. Ale wszyscy chwalą że ładne i oryginalne.

Opinia neutralna | 04-05-2009 18:02 | Biżuteria / Komplety
Dolci
dla Fiszerowa za Dolci

dziękuję, wyrób ładny ale bardzo nietrwały. Bardzo cenię Artystkę , ale w tym wypadku nie Ona zawiniła , ale producent szkła weneckiego . Minięły 2 tygodnie, a złoty pasek na kolczykach pozostał wspomnieniem.

Opinia neutralna | 25-01-2009 20:38 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z bursztynem i żywicą
dla Sylwia Całus (i) za Kolczyki z bursztynem i żywicą

hmm, staranne wykonanie, ale nie podzielam opinii autorki że przepięknie prezentują się na uszach. Prezentują się dobrze :). niewątpliwie są oryginalne.

Opinia neutralna | 09-12-2008 16:58 | Biżuteria / Kolczyki
Tarcze z turkusem i bursztynem
dla ucholandia (i) za Tarcze z turkusem i bursztynem

Kolczyki są śliczne, ale za ciężkie...i bardzo mi przeszkadza, że łańcuszki, które powinny być za kolczykami w trakcie noszenia są przed... Bardzo jest to denerwujące. Nie powinno tak być:(

Opinia neutralna | 03-11-2008 08:02 | Biżuteria / Kolczyki
Pudełeczko  - Torcik
dla Mirabeel (i) za Pudełeczko - Torcik

Pudełeczko z zewnątrz jest tak piękne jak na zdjęciu niestety artystka wewnątrz pozostawiła niewytarte ślady ołówka. Pudełko nadaje się na estetyczne opakowanie prezentu jedynie po zakryciu tych śladów.

Opinia neutralna | 27-10-2008 12:31 | Scrapbooking / Pudełka
bursztyn
dla Jola Krajewska (i) za bursztyn

sam komplet bardzo ładny, szkoda tylko,że artystka nie odpowiedziała na moje pytanie i musiałam szukać czegoś na szyję w innej galerii

Opinia neutralna | 13-10-2008 16:58 | Biżuteria / Komplety
Driada
dla Drakonaria za Driada

kolczyki piekne ale zapięcie bardzo nieciekawe i niewygodne -szkoda

Opinia neutralna | 20-09-2008 23:29 | Biżuteria / Kolczyki
FIOŁKOWE GRONA
dla principessa (i) za FIOŁKOWE GRONA

Kolczyki dotarły do mnie w częściach. Kuleczki z "gronek" odpadają. Nanizane są na szpilki bez jakiegokolwiek wzmocnienia :( Naprawiłam je sama, ale niesmak pozostał. Spodziewałam się biżuterii dużo wyższych lotów...

Opinia neutralna | 14-12-2007 20:03 | Biżuteria / Kolczyki