Zakładka do książek - Drzewo3
dla mia_mi (i) za Zakładka do książek - Drzewo3

Najlepszy w wyborze czegokolwiek jest moment kiedy po wielu poszukiwaniach zdecydujemy z całą pewnoscią że to wlasnie " TO " . czasem poszukwania trwaja dlugo . . Ja znalazlem TO czego szukalem szybko i co najwazniejsze oryginalne i niepowtarzalne .

Opinia pozytywna | 20-12-2007 23:06 | Scrapbooking / Zakładki do Książek
Three Violets
dla PONY (i) za Three Violets

kolczyki są tak piękne, że aż dech zapiera!

Opinia pozytywna | 20-12-2007 21:37 | Biżuteria / Kolczyki
Morskie techno
dla Fiszerowa za Morskie techno

Kolczyki sa piękne!!! Dokładnie takie same jak na zdjęciu. Zapakowane ładnie i bezpiecznie. Dziekuję.

Opinia pozytywna | 20-12-2007 14:53 | Biżuteria / Kolczyki
CYRKONIE
dla sasenka (i) za CYRKONIE

Kolczyki sa przepiekne! Kupowalam juz wielokrotnie recznie wykonana bizuterie, ale ta zrobiona przez Sasenke stoi o dwie klasy wyzej. Pozostaje mi tylko czekac na Sylwestra ;-)

Opinia pozytywna | 19-12-2007 11:01 | Biżuteria / Kolczyki
Nocne niebo
dla Karolina Rudnicka (i) za Nocne niebo

mhm. kupiłam te kolczyki na prezent. nie wiem, czy ich nie zdefrauduję :) są ZA ŁADNE :)))

Opinia pozytywna | 19-12-2007 10:04 | Biżuteria / Kolczyki
Pawi Multikolor
dla Black Diamond (i) za Pawi Multikolor

Piękne, kolorowe, radosne...:))

Opinia pozytywna | 18-12-2007 20:02 | Biżuteria / Kolczyki
MYSTIC - AMAZONIA
dla sasenka (i) za MYSTIC - AMAZONIA

Piękne, mienią się pięknymi barwami. Ładniejsze niż na zdjęciu i niż wynikało to z opisu.

Opinia pozytywna | 18-12-2007 18:38 | Biżuteria / Kolczyki
MYSTIC - COPPER
dla sasenka (i) za MYSTIC - COPPER

Duże, pięknie szlifowane kryształy Swarovski. Kolejny, udany zakup biżuterii, tej samej artystki. Polecam.

Opinia pozytywna | 18-12-2007 18:34 | Biżuteria / Kolczyki
LEŚNE
dla sasenka (i) za LEŚNE

W pelni zadowolony zakupem oryginalnej bizuterii . Pierwszy i nie ostatni raz kupuje tutaj . Wiem już to , albowiem mam podobne zdanie co osoba która Tą biżuterie wybrała . Że Warto.

Opinia pozytywna | 18-12-2007 07:57 | Biżuteria / Kolczyki
Zestaw kartek światecznych
dla Mirabeel (i) za Zestaw kartek światecznych

Co tu duzo mowic ;-) jak zawsze na bezdechu i pedem otwieram przesylke i jestem zachwycona! dziekuje slicznie :-*

Opinia pozytywna | 18-12-2007 00:46 | Scrapbooking / Kartki
Strzeliste
dla Karolina Rudnicka (i) za Strzeliste

Przepiękne, bardzo kobiece kolczyki. Idealne na wieczór do sukni jak i na służbowe spotkanie w pracy, choć ja i tak mogłabym je nosić codziennie :) Bardzo trafione w mój gust i już zakupiłam kolejne u Pani Karoliny:)

Opinia pozytywna | 15-12-2007 23:22 | Biżuteria / Kolczyki
Simple Violet
dla PONY (i) za Simple Violet

Niebanalne, w ślicznych odcieniach fioletu. Wzbudziły ogromne zainteresowanie w pracy :) Doskonałe, precyzyjne wykonanie. Noszę je z wielką przyjemnością. Na pewno nie był to ostatni mój zakup u PONY.

Opinia pozytywna | 15-12-2007 23:20 | Biżuteria / Kolczyki
Ever green
dla VeroNica (i) za Ever green

Wielkie dzięki ,koczyki są śliczne .

Opinia pozytywna | 15-12-2007 22:08 | Biżuteria / Kolczyki
Kryształowy talizman
dla VeroNica (i) za Kryształowy talizman

Ładna, dopracowana biżuteria. Szkoda tylko, że p. VeroNica nie odpowiada na maile...

Opinia pozytywna | 15-12-2007 18:20 | Biżuteria / Naszyjniki
Eklektyczna Czerwień
dla Iza Malczyk za Eklektyczna Czerwień

Dziękuję za projekt, wykonanie i szybką dostawę. Profesjonalna obsługa!

Opinia pozytywna | 14-12-2007 21:29 | Biżuteria / Naszyjniki
Kartka urodzinowa
dla Jola Świercz (i) za Kartka urodzinowa

Dziekuje slicznie :-) bardzo ladna kartka! :-)

Opinia pozytywna | 14-12-2007 12:20 | Scrapbooking / Kartki
Podróż kosmiczna - ilustracja
dla mia_mi (i) za Podróż kosmiczna - ilustracja

To chyba początek super kolekcji. Obawiam się, że scian mi zabraknie.

Opinia pozytywna | 13-12-2007 17:57 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Czarownica z Narnii
dla Rosemary's Manufacture (i) za Czarownica z Narnii

Cudowne, koleżanki pękną z zazdrości.

Opinia pozytywna | 13-12-2007 17:55 | Biżuteria / Kolczyki
Pensjonarki
dla Fiszerowa za Pensjonarki

Izuniu! Kolczyki są prześliczne. Kolejny uroczy drobiazg do mojej kolekcji arcydziełek Twojej roboty :) Subtelne, niezwykle starannie wykonane, ze wspaniale dobranymi materiałami i wyczuciem proporcji i smaku. Majstersztyk :)

Opinia pozytywna | 13-12-2007 16:36 | Biżuteria / Kolczyki
Wenecki Jęzor
dla Monika Pazio-Zielińska (i) za Wenecki Jęzor

Przesyłkę otrzymałam rzeczywiście szybko. Wisior jest identyczny z tym na zdjęciu. Prezentuje się znakomicie. Nie zawiodłam się. Polecam wszystkim

Opinia pozytywna | 12-12-2007 18:23 | Biżuteria / Naszyjniki