solo kolektyw

Opinie pozytywne

prosto od kury

Jak najbardziej pozytywnie! Uwielbiam Solo Kolektyw i te piękne patery!!!

Opinia pozytywna | 10-03-2013 18:43 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
liściasty zestaw

Podziękowania dla Artystki :)

Opinia pozytywna | 04-01-2013 16:00 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
trochę szaleństwa

Rewelacyjna patera, zapakowana perfekcyjnie. Gratuluję świetnych pomysłów:)

Opinia pozytywna | 20-11-2012 11:13 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
połącz kropki

świetna patera

Opinia pozytywna | 05-10-2012 09:51 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
rustykalna

Piekna misa na orzechy wloskie, dziekuje rowniez za dodatkowy talerzyk na pistacje!

Opinia pozytywna | 03-09-2012 23:48 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
podwieczorek na trawie

Pani Doroto, serdecznie dziękuję za piękny komplecik, jestem zachwycona :)! Jest taki jak sobie wyobrażałam, cudowna trawiasta zieleń i piasek... Przepiękny, sprawi, ze podwieczorki- na trawie :)- będą jeszcze przyjemniejsze! Pozdrawiam!!!

Opinia pozytywna | 08-06-2012 23:32 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
owal z różem

To naczynie z duszą i magią turkusu!!! Dzieło prawdziwej Artystki! - teraz ma swoje specjalne miejsce na moim stole. Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 17-04-2012 15:23 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
zawijas

Dziękuję za kaganek nastroju.

Opinia pozytywna | 06-04-2012 10:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
miód leśny

cudowna ceramika

Opinia pozytywna | 02-04-2012 13:38 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
złoty granat

cudowna ceramika

Opinia pozytywna | 02-04-2012 13:38 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
liście

a liście poszły na prezent i sprawiły dużo radości

Opinia pozytywna | 02-04-2012 13:32 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
nakrapiany

solo kolektyw nigdy nie zawodzi - chyba moja ulubiona ceramika

Opinia pozytywna | 02-04-2012 13:32 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
perłowa skorupa

Dostałam w całości! Prześliczna!!! Super cudna!!! ( nie mam słów!!!) Powodzenia dalej, a ja dziękuję!!!! ( i do nast. razu...)

Opinia pozytywna | 25-01-2012 17:40 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
morska muszla

Wspaniała misa i jedyna w swoim rodzaju . Niestety uległa zniszczeniu w transporcie .

Opinia pozytywna | 20-12-2011 07:28 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
pomarańczowo-cynamonowa

Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona i zauroczona paterami. I to z pewnością nie będą ostatnie zakupy u Pani Doroty.Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 23-05-2011 21:16 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kolorowa

Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona i zauroczona paterami. I to z pewnością nie będą ostatnie zakupy u Pani Doroty.Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 23-05-2011 21:15 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
pomarańcze i piasek

Bardzo energetyczny akcent w mojej kuchni...i o to chodziło:-) Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 20-05-2011 15:30 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
tęczowy

KOŁO :)piękne radosne,dziękuję

Opinia pozytywna | 12-03-2011 09:06 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
drzewa

Teraz mam już komplet :), całość będzie stanowiła idealne dopełnienie wnętrza - dziękuję i pozdrawiam serdecznie :).

Opinia pozytywna | 05-01-2011 19:58 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
drzewo

Piękna i bardzo oryginalna ozdoba wnętrza.

Opinia pozytywna | 05-01-2011 19:56 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
solo kolektyw

solo kolektyw

w Trendymanii od: 2009-02-24
1 dostępny
170 sprzedanych
88 opinii  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"